GM diett bivirkninger | Stiler på livet

Ønsker du å gå ned i vekt? Har du prøvd forskjellige vektreduksjonsprogrammer og mislyktes? Tenker du på å prøve GM-dietten? Dette vektreduksjonsprogrammet er planlagt av General Motors Inc. for å hjelpe sine ansatte og deres familier til å holde seg i form. Dette diettprogrammet inneholder spesifikke typer mat hver dag, og det fortsetter til syv dager. På slutten av den syvende dagen vil du finne deg selv glødende og ti til tolv pounds mindre.

Det startet med et internt program for de ansatte, men på grunn av fordel og positive resultater har det blitt et verdensomspennende fenomen. Men under diettkurset har du ikke lov til å konsumere noen form for alkoholholdig drikk, da det øker nivået av urinsyre i kroppen og hemmer riktig metabolsk prosess. Du kan følge kostholdet minst en gang om seks måneder, for å avgifte kroppen din og få et glødende utseende.

gm diet side effects

Selv om Gm diettplanen er populær over hele verden, er det fortsatt noen spørsmål om den virkelige effektiviteten av dietten. Men siden dette er en rask kostholdsplan, kommer det med noen bivirkninger. Du kan oppleve noen slags urolige forhold, som er som følger:

GM diett bivirkninger:

Plutselig svakhet i muskler:

Du kan føle plutselig svakhet i musklene, da muskelvevene vil bli fratatt nok protein i løpet av de første dagene av diettprogrammet. Men når kroppen din blir vant til næringsstoffene som tilbys av diettregimet, kan du regulere denne tilstanden.

Malaise og hodepine:

I løpet av den første dagen i diettprogrammet, kan enkelte mennesker oppleve ulempe og hodepine. Dette skyldes at kroppen trenger tid til å bli vant til diettvirkningen. Faktisk er denne effekten litt psykosomatisk, ettersom kroppen krever munnvannende retter og må avstå fra dem, når de oppnår diettmålene.

Dehydrering og uopphørlig tørst:

Mens du følger diettprogrammet, kan kroppen din føle uopphørlig tørst. Som det meste av kroppsvæsken brukes til å øke metabolismen, kan du lider av dehydrering. For å unngå denne situasjonen må du forbruke mer vann og oppleve en forynget følelse.

Tørr hud:

Mens du er på dietten, kan du legge merke til at huden din har blitt tørr etter to eller tre dager. Dette skyldes at kroppen bruker mye vann for å stimulere stoffskiftet. Så, du må innta mye vann og hindre at huden din blir tørr.

Sammen med kostholdet, er det nødvendig å gjøre regelmessig trening, minst ti minutter om dagen. Tilstrekkelig hvile, inntak av vann og annen væske som fruktjuice, og trening hjelper kroppen til å tilpasse seg det nye diettprogrammet. Følg instruksjonene på riktig måte, og forhindrer også bivirkningene og gir deg bedre resultater. Denne dietten er ikke egnet for gravide kvinner, ammende mødre og barn. Hvis du lider av sykdom, bør du konsultere legen din før du starter diettprogrammet.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

15 − = 8