Festival Rangoli Designs med bilder -Vores beste 9 | Stiler på livet

Ingen andre land har så mange festivaler som India. Så forskjellig som det blir, er det en grunn til å feire alt. Fra farge til lys og søtsaker er Puja morsomt, men helt ufullstendig uten Rangolis. De fineste av de 9 beste ideene til festival rangoli-design med bilder er oppført nedenfor, noe som gjør jobben enklere, slik at du kan konsentrere deg helt og fullt om å ha det gøy gjennom prosessen.

Beste Rangoli-design for festivaler med bilder:

La oss finne her med vist indiske festival rangoli design som vil gi deg en ide om hvordan du gjør design av din rangoli.

1. Unik Runde Festival Rangoli Design:

Unik Round Rangoli Design -Festival Rangoli Designs

Det er en av de mest detaljerte og pittoreske i utseende og en vinn-vinn når du har gjester til å behage. Det kan enkelt gjøres ved å lage en stor sirkelform og deretter blomstermønster i midten. Dekorer det mens du går, men sørg for å bruke kontrasterende farger der det overlapper to skisser.

2. Vasant Panchami Rangoli Design:

Vasant Panchami Rangoli - Festival Rangoli Designs

Saraswati Puja er den tiden da alle barn i familien samles for å tilbe guddom til å lære. For å gjøre festivalen enda bedre, kan du alltid bruke en rangoli med rette grenser og former for å lage en svane eller veena som gudinnen bærer.

Se mer: Spesielle Rangoli-design

3. Hindu Håndlaget Religiøst Rangoli Design:

Festival Rangoli Designs

Fra om til swastika er denne Rangoli en allsidig, som kan brukes til alle anledninger. Vanligvis lett å lage, er det implementert når du ikke vil at kunsten skal bli tatt ned så snart festivalen er over.

4. Durga Puja Rangoli Art:

Durga Puja Rangoli - Festival Rangoli Designs

For å gjøre denne festivalen rangoli, er Bengal stil Gudinne Durga ansikt den riktige måten å starte. Start med en grov skisse og legg deretter i farger når du går. Ikke glem å justere portretten med lyse mønstre rundt.

Se mer: Hindu God Rangoli

5. Shining In The Dark Onam-festivalen Rangoli:

Shining In The Dark Onam Rangoli - Festival Rangoli Designs

Du kan velge å lage en rangoli for Onam for å markere høstoppstarten. Du kan skape en vakker Kathakali ved å bruke dine favoritt mørke farger og omforme dem med pensler. Sørg for å legge ut diyas rundt, siden de mørke fargene vil ta stor oppmerksomhet på den måten.

6. Lord Ganesha Round Rangoli Design:

Lord Ganesha Round Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Brukes i de fleste hjem på Ganesha Chaturthis lykkelige dag, det er en stor mani i deler av Mumbai hvor tilbedelse av Lord Ganesha Rangoli har en avgjørende betydning. Begynn med å lage et grovt bilde av Lord Ganesha i senteret og deretter dekorere det rundt på egen vilje.

Se mer: Siste design av Rangoli

7. Shivaratri Festival Rangoli:

Shiv Ratri Rangoli - Festival Rangoli Designs

Det tar ingen gjetning å innse at denne Rangoli ville benytte seg av Om-symbolet for å gi en spesiell berøring festligheten til anledningen når du ber for din manns lange helse. Det vil se fantastisk ut, og du kan begynne å lage et Om-symbol først og deretter omgjøre det med mønstre og design i lyse farger.

8. Radha Krishna Rangoli Art For Krishnashtami:

Krishna Rangoli - Festival Rangoli Designs

Noe flott for en Rangoli-kunst kan være Radha Krishna Rangoli-designen. Bildet av disse elskere er så vakkert for Rangol er for festival. Fargene skal være lyse og Krishna skal være blå for å gi utseendet et snev av ekthet.

9. Diyas Rangoli Design For Festival Diwali:

Diwali Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Diwali er den lyseste festivalen i den indiske kalenderen, og ingenting spildes ut like mye som en Rangoli. Under festlig anledning kan du hente alle rosene ved å bare tegne diyas og plassere små pærer på plass.

Det er viktig i vår kultur å markere den hellige starten på en festival med en Rangoli, og disse 9 designene må absolutt ha dine poster satt rett og tjene som en ultimate guide gjennom alle feiringer av året.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

53 + = 59