Fantastiske fordeler med smørfrukt / avokadosaft for helse Stiler på livet

Smørfrukt, også kjent som avokado / alligatorpære, er en smøraktig, men subtilt smakfull, pæreformet frukt. I motsetning til de fleste andre frukter har de høyt fettinnhold og har flere kalorier. Likevel er de blant de populære fruktene med god ernæringsprofil og helsefordelende egenskaper, ikke bare det smaker bare, men også på grunn av fordelene med smørfruktsaft, selv om denne frukten kan lage fruktjuice, kan den fungere som grønnsak i mange oppskrifter og retter.

Smørfrukten inneholder mange næringsstoffer som du trenger i kostholdet ditt. Så et godt glass juice holder deg frisk på mange måter. Den er rik på mineraler som kobber, magnesium, mangan og inneholder noen mengder jern, kalsium, jod, selen, sink og fosfor. Næringsverdien av avokado gjør det bra for fordøyelsesbesvær, hårpleie, hjertehelse, hudpleie, psoriasis, og til og med dårlig pustekontroll. Disse er hjertesunnlige enumettede fett uten kolesterol. Høyt kaloriinnhold av avokadoer gjør dem til en god mat for å dyrke barn et annet sunt fett som avokado inneholder, er omega 3-fettsyrer.

smør-frukt-juice-fordeler

Denne saften styrer og eliminerer akne da det inneholder syre som er en anti-inflammatorisk så vel som det holder huden fuktig. Fordelene med smør fruktjuice er svært viktig for gravide, denne grønne frukten har en deilig smak når det nytes, spesielt når det nytes med servering i form av shakes eller smoothies. Avokadojuice fordeler de gravide kvinnene fordi den inneholder folsyrefrukter som er gunstige for fosteret.

Se mer:  Drue Juice Helsemessige fordeler

Fordeler med smørfruktsaft blant andre:

La oss finne de vanligste fordelene med avokado juice for helseinnhold.

Hud:

For å opprettholde fuktighet i huden og også som en energikilde som er nyttig for en travel dag.

Hjerte-og karsykdommer:

Avokado beskytter kolesterolrelaterte hjertesykdommer og reduserer risikoen for kardiovaskulære sykdommer.

Regulerer blodtrykk:

Det høye kaliuminnholdet i avokado regulerer og senker blodtrykket.

Kreftfighter:

Regelmessig forbruk av frukten kan bidra til å redusere sjansene for å utvikle prostatakreft hos menn, så vel som brystkreft hos menn og kvinner.

synet:

Øynene kan også ha nytte av å nyte det fra tid til annen.

Fordøyelsessystemet i fordøyelsessystemet:

Denne frukten er et utmerket matmiddel i akutte fordøyelsessykdommer.

Dårlig ånde:

Det fjerner effektivt intestinal putrefaction eller dekomponering som er den virkelige årsaken til en belagt tung og dårlig ånde.

Duodenal Ulcer:

Dens rikelig næringsstoff og enzymer er et effektivt middel for å behandle denne sårdannelsen.

Se mer:  Beste Probiotisk Drikke

Helsefordeler av smørfrukt:

Smørfrukter gir deg 1 gram fiber per porsjon, noe som hjelper deg med å møte den daglige verdien på 25 gram. Fiber bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, høyt kolesterol og forstoppelse. De inneholder også en rekke kjemikalier, eller plante kjemikalier som forhindrer grå stær og makuladegenerasjon og kolesterol absorpsjon, og en antioksidant kroppen din kan konvertere til vitamin A.

Hvordan lage avokado juice:

Noen foretrekker å spise smørfrukt ved å legge til salater til smørbrød. Det er mange måter å spise eller spise som å lage juice eller milkshake er en av dem. Naturligvis er dette ikke en søt frukt, slik at folk foretrekker å legge til smaker eller sukker som en gang kan ødelegge sin naturlige smak og næringsstoffer verdi. La oss se hvordan du skal lage en grunnleggende avokado / smørjuiceoppskrift.

ingredienser:

  • 4 modne avokadoer
  • 2 kopp kaldmelk
  • 10 bordsske Sukker eller honning
  • 1/2 kopp vann

Forberedelse:

  • Først Ta 4 avokadoer og kutte dem inn horisontalt og ta av gropen.
  • Bruk skje eller kniv, ta ut all masse.
  • Legg nå massen og andre ingredienser i en blenderkrukke og bland den til den blir glatt.
  • Til slutt server det i et glass.

Ulemper Avokado Juice:

En av hovedgrunnene til at noen begrenser mengden av avokadoer de spiser, er fordi de inneholder en relativt høy prosentandel av fett, og kaloriene kan virkelig legge opp hvis du ikke er forsiktig.

Nå som du vet fordelene med avokado, ikke glem å legge dem til kostholdet ditt hver dag. Tilskudd og øk ditt daglige kosthold med litt ekstra godhet av avokado og leve på den sunnere siden av livet. Denne naturlige næringsstoffer tett mat er rik på nødvendigheten av over 20 vitaminer og mineraler. Høres ut som en grunn til å inkludere dem i kosttilskuddene dine?

Se mer: Pæresaft Oppskrift

Leave A Comment

− 1 = 1