Er valnøtter bra for gravide kvinner? | Stiler på livet

De fleste av svangerskapet nettsteder lister valnøtter som en super mat eller en av de beste matvarer å spise under graviditet. Grunnen til at valnøtter er et must i løpet av de ni månedene, er fordi det har omega 3 fettsyrer som er veldig bra for hjernen. Inntak av omega 3 fettsyre reduserer potensialet for å ha demens. For alle morsom å spise valnøtt under graviditet er et must fordi det også har rikelig med vitaminer for både mor og barn.

Omega 3 har potensial til å beskytte barnet mot sykdommer som astma og eksem, og det fører også til utvikling av et godt nervesystem, konsentrasjon, syn og høyere IQ nivåer for babyen. Godheten til valnøtter er avgjørende for veksten og riktig utvikling av babyen. I tillegg har det tiamin, riboflavin og folat som er meget trengte av moren. Valnøtter er sannsynligvis den beste kilden til vitamin B-kompleks, og derfor bør det tas daglig av alle mor-til-være.

Valnøtter during Pregnancy

Kan valnøtter bli spist under graviditeten?

For å svare på spørsmålet kort, ja! Det kan spises under graviditet. Det er trygt og har mange fordeler å tilby moren å være. Ta en titt.

  • Walnut bidrar til å opprettholde et godt hjerte. Valnøtter under svangerskapet sikrer riktig blodgass og sirkulasjon i kroppen og øker også mengden godt kolesterol i kroppen. Det hjelper også kroppen å kvitte seg med alt det dårlige kolesterolet. Fjernelse av dårlig kolesterol fra kroppen bidrar til at kroppen beskytter seg mot hjertestans og plutselig hjertesykdom. Alt dette bidrar til den riktige veksten av babyen.

Regelmessig inntak av valnøtt holder moderens blodtrykk normalt og fremmer allmenn kardiovaskulær helse hos mor og barn.

  • Antioksidanter i valnøtten beskytter kroppen mot sykdommer av alle slags og bidrar til å opprettholde et godt immunsystem. Å spise valnøtter under graviditeten reduserer sjansene for at moren får en sykdom og overføring av en smittsom sykdom fra mor til barn.

Se mer: Dater frukt i svangerskapet

  • Valnøtter hjelper også kroppen til å opprettholde et godt fordøyelsessystem. Fordeler med valnøtt under graviditet er at de hjelper til med riktig fordøyelse av mat fordi de har fiber i overflod som ikke bare renser systemet, men også forsyner de ekstraherte næringsstoffene til barnet ditt og holder moren og barnet sunt.
  • Valnøtter er også rike på antiinflammatoriske næringsstoffer. Det er også fylt med phytonutrients og antioksidanter som ellers er sjeldne å finne. Disse antioksidanter bidrar til å utvikle bein av babyen.
  • Næringsstoffene som finnes i valnøtter beskytter babyen mot å utvikle kreft, senere i livet. Også, regelmessig inntak av valnøtter under graviditeten av mødrene sikrer en skikkelig utvikling av hjernen til barnet.
  • Det øker også kognitiv respons i babyens utviklende hjerne. Omega 3-fettsyrene i valnøtter fører også til at du har en god minnekraft.
  • Også for kvinner som opplever hår tap under graviditeten, å spise valnøtt mens de er gravid, redusere fallhastigheten din fordi valnøtter har sink, biotin og fettsyrer som er essensielle for veksten av sunne låser.

Se mer: er elderbær trygt under graviditet

Men hvis du lurer på hvordan du skal spise dem, forteller vi deg. Soaking valnøtter er ikke virkelig nødvendig. Du vil kanskje sannsynligvis suge det slik at det bryter ned de komplekse enzymer og vil fremme bedre fordøyelse av seg selv i kroppen. Det kan også være lurt å suge det fordi mutternes peeling kan være forurenset. Annet enn det, kan valnøtter bli konsumert som en morgenmat, sammen med andre nøtter.

En sunn servering av 1 eller 2 valnøtter om dagen er bra for kroppen. Legg dette til salaten din, eller rett og slett munch på dem når som helst på dagen.

Et ord med forsiktighet: Alle de gravide damene der ute, er det tilrådelig at du sikrer et vanlig inntak av valnøtt, men et ord med forsiktighet, ikke gå overbord med forbruk av valnøtter fordi da begynner kolesterol å samle seg i kroppen. 4-5 nøtter om dagen anses ideelt.

Så, hva venter du på? Det er på tide at du begynner å supplere ditt vanlige diett med noen få valnøtter daglig for å ha et sunt, lykkelig barn. Ditt barn vil motta næringsstoffene gjennom deg, og det er derfor viktig at du tar næringsstoffene for å overføre det til babyen. Se opp for de sunne måtene som starter fra første trimester.

Leave A Comment

95 − = 90