Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Dia Mirza's crowning glory kom bokstavelig talt da hun vant tittelen Miss Asia-Pacific i desember 2000. Etter å ha fulgt i fotsporene til mange skjønnhetsdroner, ble skuespillerinner, hun gjorde henne inn i Bollywood uten mye suksess, men hennes petite ramme, feilfri teint og fascinerende utseende har fått henne mye oppmerksomhet i sosiale medier. Velsignet med naturlig godt utseende, hun er veldig beundret og verdsatt for hennes bruk av minimal makeup, ladylike demeanor og enkel, men elegant dress følelse.

Hennes hemmelighet er å ikke ta din skjønnhet veldig alvorlig. Les videre for å finne ut hvordan hun klarer å kompensere for sin enkle sjarm med en oppstyrfri skjønnhetsrutine.

Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

En merkevareambassadør av The Body Shop og en fan av sine produkter, elsker Diya Mirza det faktum at produktene er laget av naturlige ingredienser som søker å forbedre sin naturlige skjønnhet. Det er ikke rart at hennes hvite porselens hudtekstur alltid er så strålende.

Hennes ansikts hudpleie regime søker litt mer forsiktig oppmerksomhet som hun har en kombinasjon av fet og tørr hud, så hun følger religiøst rens, tone og fuktighet rutine to ganger daglig, favoriserer et fransk merke av fuktighetskrem kalt Uriage.

Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Når det gjelder sminke, er Dia en å tone det ned med en lett dekning av ekstra jomfru minerals krem ​​kompakt fundament eller M.A.C Studio Fix fundament, et snev av glimmer for å markere hennes kinnben og tynner det av med en leppemaling fra Bobbi Brown. Som regel går hun aldri i søvn uten å fjerne sminken hennes og aldri går ut uten solkrem for å sikre at ansiktet hennes forblir beskyttet hele tiden.

Se mer: Sridevi Beauty Secrets

Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Så langt som øynene hennes går, kan Diya ganske enkelt ikke gjøre seg uten eyeliner, mascara og kajal. Hennes dag utseende har henne ved hjelp av jordiske toner mens hennes natt ser er trappet opp et hakk med kohl og svart røykfylte øyne.

Se mer: Vidya Balan Beauty Tips

Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Med lange vakre tresses som definerer hennes egenskaper, har Dia Mirza tatt så mye forsiktighet for å opprettholde håret som holder seg borte fra bruk av sterke kjemikalier og andre behandlinger som permanent hårretting og perming. Hennes hemmelighet er å dype håret med en kondisjoneringsmaske, shampooing med giftige produkter og vanlige trimmer samt inntak av visse andre vitaminer og mineraler for å øke hårveksten. Det er dager, men når hun liker alle andre, lider det av en dårlig hårdag. Hennes hurtigreparasjonsløsning er å bære den opp eller flette den for å redde den fra å være en flygende katastrofe.

Se mer: Freida Pinto Makeup Secrets

Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Dia Mirza sveltefigur har invitert mange spørsmål om hvordan hun klarer å holde seg i form og se så fantastisk ut. Mange av hennes intervjuer har avslørt hemmelighetene til hennes kondisjon, der hun har snakket om hvordan en monotont treningsregime lett borer henne. Hennes hemmelighet er å finne en rutine som er morsom og spennende samt stimulerende, slik at hun gjør litt av alt som veksler mellom svømming og kickboxing til ridning, yoga, funksjonell og vekt trening, danser og til og med løper rundt hennes bygning. Hun har en ganske morsom rutine som ikke bare holder henne interessert, men har jobbet sin magi på kropp og sjel.

Dia Mirza Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Dia Mirza er nydelig utseende, perfekt hudfarge og godt vedlikeholdt kropp, og skylder også et godt og balansert kosthold. Å være en foodie, Dia Mirza gjør det vanskelig til tider å motstå mat, men når hennes kropp krever det, klarer hun seg å spise riktig og spise sunt. Hun holder seg borte fra tunge og stekte matvarer ved å velge å spise grønnsaker i form av salat og kylling eller fisk i grillet eller dampet form. Hun tror ikke på kollapsdieter og spiser hver to timer, og opprettholder et regelmessig mellomrom mellom måltidene. Dessuten setter hun ned mye vann, men når hun føler at hun beholder for mye vann, bytter hun til mye grønn te i stedet som hun sier har hjulpet henne betydelig.

Bilder Kilde: Pinterest-bilder

Leave A Comment

28 − 25 =