Dharmachakra Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Noen gang tenker du på hva er Dharmachakra Mudra? Mudras er håndskilt som påvirker energien i kroppen. I øst har Mudras vært brukt i tusenvis av år. Mudras har motsatt effekt på fem elementer. Det antas at mudras kan poise elementene innen 45 minutter. Så, i dag her i denne artikkelen diskuterer vi om Dharmachakra Mudra-trinnene og fordelene.

Dharma Chkra mudra 124Dharmachakra Mudra betyr trinn og fordeler:

Se mer: Aakash Mudra

♦ Dharmachakra Betydning:

Dharmachakra mudra pose er enkelt av et slikt motiverende pluss unikt håndskilt benyttet i Buddha statuer som betyr hjulet i Dharma i buddhismen. Dharmachakra-mudraen er dessuten identifisert som bevegelse av undervisning av Dharmahjulet. Dette tegnet skildrer en av de viktigste øyeblikkene i Buddhas liv som han utfører Dharmachakra-mudraet i sin første foredrag i Sarnath senere enn han oppnådde forklaring. I Dharmachakra Mudra, tommel pluss pekefingeren i begge hender berører på sine tips for å forme en sirkel. Denne sirkelen indikerer Wheel of Dharma, ellers i metafysiske termer, forening av metode og kunnskap.

Høyre fingre peker på 3 essensielle læresetninger av Buddha. Langfingeren betyr "lytterne" av læren. Ringfingeren viser "ensomme realizers." Lilla fingeren indikerer Mahayana eller "Great Vehicle". Den venstre hånden utpeker de tre jødene av buddhismen, Dharmaen, Buddha pluss Sanghaen.

Dharmakakra på sanskrit betyr 'Wheel of Dharma'. Denne Mudraen er en av å dreie Dharmahjulets hjul ellers undervisning. Denne mudraen er for det meste knyttet til Buddhas første undervisning.

På den annen side er det to hjul pluss dette indikerer undervisning i reinkarnasjon. Håndene danner to hjul. Den venstre langfingeren (Saturn) tilsvarer endringen fra denne verden til det neste som kommer fra døden sammen med fødsel. Den venstre hånden som peker mot hjertet, symboliserer kroppens indre verden. Høyre hånd indikerer nærliggende verden. Innsiden pluss ute bør være i harmoni med hverandre. Denne Dharmachakra Mudra brukes også til evig forandring.

Denne yoga-stillingen indikerer undervisningen i re-utførelse, den høyre hånden som peker til kroppen, er et symbol på den tilstøtende verden. Det er imidlertid svært viktig at innsiden pluss utenfor verden må være i harmoni pluss synkronisering. Ellers er energiene ikke balansert, og til slutt vil det bli en årsak til tristhet.

Se mer: Mudras For Bronkitt

♦ Slik utfører du Dharmachakra Mudra:

1)  Bær begge hendene dine motsatt av brystet.

2) Opprettholder høyre hånd ganske høyere enn venstre.

3) For øyeblikket forener tommelen pluss indeksfinger av hver hånd.

4) Palmen på din venstre hånd må møte ditt hjerte.

5) Omvendt av høyre hånd skal du møte kroppen din.

6) Den venstre langfingeren berører stedet hvor tommelen med pekefingeren på høyre hånd gjør en lukket sirkel.

7) På samme tid som å skape denne mudraen, puste gradvis pluss ekstremt dypt.

8) For øyeblikket bære fokuset på hvordan de tre fingertuppene er gripende hverandre.

Du vil sikkert oppleve en endring i humøret ditt. Analysér umiddelbart hvordan du føler.

♦ Dharmachakra Mudra Fordeler:

  •  Det gjenoppretter meditasjonskraft.
  •  Utførelsen av denne yoga mudraen sørger for en evig forandring i personen.
  •  Det sikrer en positiv oppvekst mot livet.
  •  Dharmachakra mudra, hendene er satt til side på hjertenivå, symboliserer hvilke disse læresetningene er direkte fra Buddhas hjerte.
  •  Denne yoga utgjør quiets sinnet og bidrar til å holde seg optimistisk i livet.
  •  Det gir også forandring i ens humør for bedre.
  •  Utførelsen av denne mudraen bistår for å forbli indre renhet pluss ro.

Se mer: Kalesvara Mudra Fordeler

Leave A Comment

+ 15 = 16