Custard Apple (Sitaphal) Under Graviditet | Stiler på livet

Graviditet er en tid i kvinnens liv som er veldig spesiell og krever at hun spiser gode deler av sunn frukt og grønnsaker. Custard apple er en slik mat som kan være svært næringsrik og gunstig for ikke bare den gravide kvinnen, men også hennes ufødte baby. Denne vaniljesapplen kommer fra Sør-Amerika og er kjent som cherimoya der. Sitafal er begrepet gitt til denne frukten i India. Denne sukkerholdige frukten er sterkt anbefalt for gravide og kan gis i form av melke shakes, smoothies, tarts, is og flere andre måter.

Custard Apple (Sitaphal) Under Graviditet:

Nevnt nedenfor er beskrivelsen av denne frukten, årsaken til dens nytte, effekten på de gravide mødrene og fosteret, andre helsemessige fordeler av vaniljeapple og forholdsregler tatt under graviditet mens du spiser denne frukten.

vaniljesaus-eple-løpet pregnancy

Beskrivelse av Custard Apple:

Det er en sukkerholdig frukt med herdet grønn brun hud som blir gulaktig brun når den er moden. Den kjøttfulle delen inne i den herdede huden er spiselig og spesielt veldig bra for gravide kvinner. Det kan ikke skrelles, men du kan bryte opp huden for å avsløre kjøttet som kremet, tykt engulfing flere frø. Frukten er oppkalt etter vaniljesausen som frukt av kjøttets frukt. Det er vanligvis hjerteformet, men du finner dem ofte også i uregelmessige former.

Se mer: Spise Guava under graviditet

Hvorfor er Custard Apple anbefalt for gravide kvinner?

Custard epler inneholder et høyt innhold av kalorier og næringsstoffer med naturlige sukker som fungerer til fordel for gravide kvinner, ettersom disse kvaliteter hjelper de undervektige kvinnene til å gå ned i vekt og minimere risikoen for abort. Gravide kvinner som opplever kvalme og utvikler forstyrrelser for mat generelt, finner ofte vaniljeapple veldig smakelig på grunn av sin deilige smak. Det har også mange andre fordeler, derfor blir det høye anbefalinger.

Andre helsefordeler:

1. Høy i kobberinnhold:

Denne frukten har en utrolig god mengde kobber som bidrar til å forbedre hemoglobinnivået og forhindre for tidlig levering. 100 mg kobberinntak er obligatorisk for en graviditet og vaniljesapple hjelper til å oppfylle dette kravet.

2. Tilstedeværelse av andre vitaminer og mineraler:

Det inneholder også gode mengder vitamin A og C, vitamin B6, kalium og magnesium som er mest avgjørende for utviklingen av bein og tenner, riktig visjon, gudkvalitet av hår og et sunt hjerte.

3. Aktuell søknad:

Kluten av kjøttet av denne frukten er meget effektiv for å kurere og sår. Det må brukes minst to ganger om dagen for effektive resultater.

Se mer: Kan vi spise vannmelon under graviditeten

4. Gir kostfiber:

Spise denne frukten daglig når gravid forhindrer forstoppelse og hjelper til med å fordøye maten bedre da de gir tilstrekkelig fiber for fordøyelsessystemet til å fungere skikkelig.

5. Fungerer som et eksplosjonsmiddel og stimulerende midler:

De hjelper til med å kvitte seg med nesestop og folk som lider av allergi, får lindring ved å spise denne frukten som det hjelper med å bli kvitt slim som utløser allergier.

6. Melk erstatning:

Mange kvinner som lider av laktoseintoleranse under svangerskapet, kan prøve å bruke denne frukten som en drikkevare for å erstatte melk, da den inneholder all ernæring som melk forsyner.

Se mer: Spise russiner under graviditeten

7. Gunstig i å behandle tannproblemer:

I svangerskapet lider en kvinne ofte av tannkjøttbetennelse og tannverk. Barket av vaniljesapple treet er praktisk som det kan være kjent for å lindre smerten.

forholdsregler:

Custard epler er veldig trygge frukter og har ingen bivirkninger, men det må tas hensyn til å konsumere denne frukten bare når den er modnet. Frøene til denne frukten er litt giftige og derfor ikke egnet til konsum, derfor bør man være forsiktig og unngå å svelge den.

Kaller det cherimoya, sitaphal, oksens hjerte eller noe annet navn. Custard-eple vil forbli en favorittfrukt for ikke bare gravide kvinner, men også andre folk på grunn av sine deilige og satiating egenskaper.

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 70 = 77