Bruk og fordeler med Argan Oil for Hair Growth | Stiler på livet

Har du prøvd Argan olje for håret ditt? I dag lider mange mennesker av hårproblemer på grunn av stress, genetisk eller annen miljøforurensning. De fleste av dem bruker tusenvis i forskjellige oljer for hårveksten. En liten anerkjent olje, såkalt Arganolje, har gjort veien til flertallet som en operativ behandling for hårvekst. Således, i dag i denne artikkelen diskuterer vi arganoljen for hårvekst.

Bortsett fra en liten drizzle over den italienske pasta-frokosten, gir arganolje hentet fra argentreet en ypperlig omsorg for håret ditt. Fordeler med arganolje for hår er næringsrike og fuktighetsgivende bare på grunnnivå, noe som virker opp til jevn hårvekst.

argan oil for hair

Arganoljen er et resultat av kjernen av argentreet. Naturlig argan kaldpresset olje er bare dannet i Marokko, og produktet heter Marokkansk gull. Det er et utbredt produkt i hårpleie kommersiell industri i dag. Det er helt naturlig produkt.

Bestanddeler av arganolje for hårvekst:

Arganolje består av mange bestanddeler avgjørende for sterkt hår og hodebunn. Argan olje kjent for sin omfattende hårbruk er ofte en organisk tilnærming til å ta vare på håret ditt. Mens de andre dyre håroljene alle inneholder kjemiske forbindelser og stoffbruk for å gjenoppbygge håret ditt, har vi arganolje som gir deg det beste av ernæringen. For å vite bedre, her har vi en liste over alle næringsstoffene arganolje har i butikken for deg. De er som følger:

• E-vitamin:

Vitamin E støtter hårvekst over en sunn hodebunn. Det unngår også håravfall ved å betjene utviklingen av kapillærene i hodebunnen og dermed forbedre sirkulasjonen. Det fremmer og oksyderer huden i hodebunnen. E-vitamin er fantastisk for håret på måter mange mennesker ikke er klar over. Dette kan enten benyttes i form av kapsler for hårbehandling eller bare brukes i form av essensielle oljer for håret. Masserer det ikke bare revitaliserer håret, men nærer også det som induserer oksygen til hodebunnen og hårsekkene. På denne måten får hårfibrene styrke og glans, samtidig som elastisiteten forbedres, noe som hjelper håret til å vokse lengre og sterkere.

• essensielle fettsyrer:

Argan olje dekker 80% umettede essensielle fettsyrer - Omega 6 (Linolsyre og Omega 9 (Oljesyre). Bruk av disse fettsyrene på håret motiverer hårveksten og skaper follikkelen mykere og mer fleksibel, stopper brudd og skade. veldig hjelpsomme for tørt, skadet hår, da de bidrar til å regulere vanntap fra hårsekkelen, bygger sunt, hydrert hår. Omega 3-fettsyrer er også eksperter anbefalt hvor sammen med hårtap, men dette reparerer også skadet, grovt hår ved å bruke det samme fuktighet i hårsekkene, håret kan bli sunnere og sterkere.

Se mer: Fordeler med olivenolje for hår

• Antioksidanter:

Argan olje spiser antioksidanter som støtter å forsvare sammen med frie radikaler, og holder integriteten til cellemembraner i hårsekken. Argan olje for hårvekst inkluderer også antioksidanter, en jevn kilde til hårnæring for dine feilfrie låser. Antioksidanter også en favoritt for huden er et godt detox produkt som også lindrer håret av giftstoffer som er de viktigste årsakene til hårbrudd, svake splitte ender og stunted vekst.

• karoten:

Karoten finnes i arganoljen er enda en stabil kilde til hårstyrking som det nærer og pleier håret, noe som gjør det sterkere og jevnere. Karotenaktivister som er tilstede i arganolje, glatter håret og fungerer også som en fantastisk solbeskytter som tar vare på UV-stråler som ikke lenger vil svekke håret ditt.

Ulike måter å bruke arganolje på for hårvekst:

Hvis du vil bruke arganolje, så er det forskjellige måter å bruke argan olje på for hårvekst. Hvordan bruke arganolje for hårvekst avhenger av individer og deres foretrukne bruksmåte. Det er ferdige kommersielle oljer tilgjengelig og så er det kapsler som kan knuses i andre oljer. Man kan også lage arganolje hjemme ved hjelp av arganfrø gjennomvåt i andre essensielle oljer.

1. Argan oljeproteinmaske:

Proteinmaske vil skape håret sterkt og glanset. Håret ditt vil utvikle seg mye raskere og være mye sunnere og svakere.

 • Bland en kopp majones, to egg og en teskje arganolje, slå dem godt og smør på håret ditt.
 • Tillat det i 1 time ved å dekke hårene med håndkle.
 • Skyll deretter håret forsiktig.

2. Olje kan smøres som en maske, enten på rent, vått hår eller på tørt hår før du går på badet.

3. Dekker ditt oljeholdige hår med et varmt håndkle og forlater for et par timer, dette hjelper olje å trenge gjennom håret grundig.

4. Hot Argan Oljemassasje:

Hot argan olje melding virker som en fantastisk hydrering i løpet av de kalde vinterdager når tørking av hodebunn og flass er et vanlig problem. På en bolle varm et par skje arganolje og mens det fortsatt er lunkent, legg det direkte på hodebunnen. Denne prosessen fremmer rask hårvekst.

5. Olivenolje og arganolje:

Også olivenolje er et godt hårpleieprodukt med en ekstra følelse av ernæring til håret ditt. Kryp argan oljekapsler og bland dem godt med olivenolje og en te skje med lavendel. Ikke bare vil håret lukte bra, men vil også slure håret ditt med ernæring.

6. Argan Oil Combing:

Argan olje hår behandling for etter dusj hårpleie rutine inkluderer deg med en kam lathered i argan hår olje. Etter sjampo hindrer du frizz og skade ved å kaste håret ditt med en kam som er lammet i arganolje mens du tørker den. kamme hår med argan olje ville indusere oljen i håret og hodebunnen og holde håret fra frizzing hele dagen lang.

Se mer: Hvordan bruke Tea Tree Oil For Hair

Fordeler med Argan olje for hår:

 •  Argan olje gjenoppretter ikke bare veksten, men fremmer også den og gjør den sterk og sunn.
 •  Argan olje innebærer nærende samt reparere potensialer for hodebunnen, follikel og rot.
 •  Argan olje hår behandling er veldig samarbeidsvillig for sin vekst. Den dekker sunne fettsyrer og mye vitamin E som tilbyr håret med alle nødvendige næringsstoffer.
 •  Denne oljen bidrar til å unngå splitte ender og reduserer frizz ved å stimulere sunn hodebunn.
 •  Silikon vedlagt i arganolje, glattar hårakselen og undertrykker frizz. Det er ganske enkelt nedsenket av håret som ikke skiller seg ut med en fettete og oljeaktig følelse.
 •  Denne oljen reparerer energi og glans, samt reduserer faren for brudd og tap av hår.
 •  Argan olje er egnet for alle hårtyper og er nyttig for tørt og dødt hår.
 •  Denne oljen hydrater håret ditt og styrker håret ditt.
 •   Arganoljen behandler også håret som er skadet av solen, varme og miljø, og gir det solid, glitrende og håndterbar.

Så, dette handler om argan olje for hårvekst, jeg håper du liker denne artikkelen og synes det er interessant og informativt. Du trenger ikke dyre behandlinger og kjemisk induserte kosmetiske stoffer for å få håret til sin opprinnelige herlighet. Gitt i denne artikkelen er en fullstendig oversikt over hvordan og hvorfor arganolje er en nødvendighet for håret ditt, spesielt hvis du ønsker å ha jevn, lang mane. Bruk og få sterkt hår!

Se mer: Er Avocado bra for hår

Leave A Comment

68 − 59 =