Blåbær fordeler og bruksområder for hud, hår og helse | Stiler på livet

blåbær:

Hvis gode ting kommer i små pakker, og vi tviler ikke på det, er blåbæren et perfekt eksempel på det. Denne lille glede av himmelen, funnet rikelig på tvers av mange kontinenter og nasjoner, er et kraftverk av mineraler, vitaminer og antioksidanter, som alle er svært viktige for kroppen å ha. Ok, vi vet at du er veldig spent på å lære mer, så la oss ikke kaste bort tid.

Hvis du har en bolle med blåbær hver morgen, ville du ha mer næringsstoffer og energi for dagen enn hva som helst annen frukt med mange antioksidanter i dem kan gi. Holistiske guruer sier at å ha mat rik og naturlig i mørke farger, bør være måten å leve og lede et liv av overflod og lykke til, og dette innebar forbruket av blåbær.

blåbær

Måter å spise blåbær:

  • Vi elsker alle å nyte desserter, kaker og iskrem, ikke vi? Så hvorfor ikke garnere disse delikatesser med blåbær? Du får din favorittmatbit, og kroppen din får alle ernæringsmessige fordeler også.
  • Du kan til og med kaste opp en fruktsalat når du vil, og ha en konglomerasjon av alle frukter, inkludert blåbær i dem også.
  • Før du spiser blåbær, er det best å vaske dem godt. Kjemikalier brukes til å bevare blåbær som har blitt vasket og behandlet i stor skala, det samme ville ikke være sant for organisk oppdrettslige og lokalt solgte. Men skylle dem en gang før du spiser eller lagrer dem, anbefales alltid.

Mørke frukter som blåbær har nevnt på tvers av ulike gamle tekster, både for forbruk og medisinske egenskaper. Dette er fordi de hjelper folk med vekt- og midjeproblemer, håndterer fødselsbehov, bidrar til å senke blodsukkernivået i kroppen og også kontrollere de fryktede diabetiske scenariene. Blåbær bidrar også til å forhindre at menneskekroppen blir angrepet av kreft, siden antioksidanter jobber gjennom og fjerner cellene som forårsaker svulster og kreft også.

Blåbær fordeler og fordeler:

Det finnes utallige helsemessige fordeler av blåbær, hvorav vi har samlet noen av de mest fordelaktige helsemessige fordelene av blåbær.

1. Skadet hud:

Den ydmyke blåbæren er rik på vitaminer og anthocyaniner, sammen med mange mineraler, som alle bidrar til å øke immunitetsnivåene og også forhindre infeksjoner. Frie radikaler bekjempes, og de skadede hudcellene blir tatt vare på eller fornyes når blåbær blir konsumert, sier eksperter. Dette skyldes at antioksidanter i frukten bidrar til å bekjempe frie radikaler, og også den naturlige aldringsprosessen er redusert.

2. behandler parkinsons

Studier har vist at pasienter som lider av degenerative psykiske problemer som demens og alzheimers trenger å ha blåbær i sine dietter. Blåbær hjelper også med leddgikt og makuladegenerasjon, og i noen tilfeller kan pasienter som lider av parkinsons også si eksperter

3. Vekttap:

Nå siden blåbær har en lav kalori telle, ville de være lette i midjen og vekten også. Derfor, for en næringsrik morgendag, kveld eller en nattmatbit, og en midnatt snacking gala tid, ikke glem å involvere en haug med blå bær. Popp i en kopp blåbær på tom mage hver morgen, og du vil miste vekten på en sunn og naturlig måte, sier helsepersonell. Dette er fordi frukten er lav når det gjelder kalorier, har mye fiber i det og mye mangan også, noe som også bidrar til å metabolisere proteiner, fett og karbohydrater.

Se mer: Bilbærfordeler

4. sunt hjerte:

Hjerte forblir glad når blåbær blir konsumert. Tilstedeværelsen av pektin, en løselig fiber i den og også tilstedeværelsen av pterostilben i frukten bidrar til å holde kolesterolnivået så lavt som mulig. I tillegg til dette er frukten kjent for å stoppe og forhindre blodkoagulering også.

5. Beskytter mot kreft:

Blåbær er en gladiator som bekjemper kreft og svulstceller, takket være tilstedeværelsen av pterostilbene i den. Kolon- og leverkreft bekjempes og forhindres, og tilstedeværelsen av ellaginsyre, kaempferol, anthocyaniner og til og med C-vitamin sammen med kobber som finnes i blåbær, bidrar også til forebygging av kreft.

6. Bra for hjernens funksjon:

Hjernen er en kompleks del av kroppen, og kjemikaliene i hjernen som er ansvarlige for hjernecellens funksjon, trenger hjelp, spesielt for minne og motoriske ferdigheter, sier eksperter. Blåbær virker derfor underverker for kroppens nevrofunksjon, og frukten holder også sentralnervesystemet godt.

7. Fordøyelse:

Blåbær er høyt i antioksidanter og tanniner, som er astringents som hjelper fordøyelsessystemet fungerer godt. Inflammasjon også kan reduseres, og tanniner som er forbindelser funnet i blåbæren ville fungere som antibiotika som forhindrer veksten av bakterier i urinveiene, og holder den smitte ren.

8. God øye syn:

For bedre visjon og bedre øyeomsorg, er en kopp blåbær hver dag et must, sier eksperter. Dette skyldes at frukten har mange mineraler, karotenoider, flavonoider og vitaminer i den. Blåbær bidrar til å forhindre at mennesker faller bytte til makuladegenerasjon, nærsynthet, katarakt og hypermetropi også.

9. Best Relaxer:

Som en humørforsterker er blåbær kjent for å være forførende midler. Du vet aldri hva som kan skje over blåbærmuffins som deles. Det hjelper til med å lette stemningen, roe nervene og sørger for at forbrukeren slapper av og slapper av på en naturlig måte også.

Se mer: Bitter Gourd Bruk

10. Behandler UTI:

UTI-infeksjon skyldes hovedsakelig tilstedeværelsen av bakterier som kalles E Coli i urinveiene. Det er en av de vanligste problemene med kvinner som kan forårsake ekstremt smertefulle symptomer på følelse av å brenne mens du urinerer, feber, sammen med hyppige episoder av kvalme og oppkast. Blåbær inneholder visse kjemikalier som skaper et ugunstig miljø for eksistensen av mikrober som følge av at bakteriene ikke blir i stand til å klare seg til veggene i urinveiene. Blåbær er også kjent for å ha noen antibiotiske egenskaper som kan hjelpe til med å skylle ut av bakteriene gjennom urinen. Derfor kan det med rette bli kalt en av de store helsemessige fordelene av blåbær som tjener som en velsignelse som sliter med de ekle episodene av UTI.

11. aldring

Ved siden av arvelige elementer, for hvilke det ikke er noe tydelig arrangement, og vi vurderer effekten av frie radikaler på modning som den primære driveren for forskjellige bivirkninger, så gir denne superfrukten deg den sterkeste stråle av tillit til å holde seg ungdommelig. Disse "superfood" bærene er fylt med celleforsterkninger og rang nummer 1 i riket av kreftforebyggende midler. Dette er hovedsakelig på grunn av Anthocyanins nærhet, en skygge med ansvar for den blå skyggen av de blå bærene. Omfanget av vitamin C er dessuten et viktig element for dette bemerkelsesverdige tilfellet også. Du kan motvirke indikasjoner på modning som rynker, alder flekker, fosser, osteoporose, mannlig mønster skallethet, demens og Alzheimers sykdom ved å spise blåbær og få mest mulig ut av kreftforebyggende middelpotensialet!

12. Forhindrer anemi:

Anemi er en sykdom som oppstår på grunn av mangelen på blodbærende pigment som kalles hemoglobin. Fravær av jern er hovedårsaken til anemi. Det kan forårsake alvorlige symptomer som spenner fra mild hudvanskhet til alvorlig kortpustethet. Så tilstrekkelig mengde jern er viktig for kroppen å forhindre episoder av anemi. Blåbær er en god kilde til mineraljernet sammen med få andre mineraler som bidrar til riktig binding av jern til kroppen.

13. Sterke ben:  

To mineraler kreves for sunne bein, kalsium og magnesium. Inntak av kalsium sammen vil ikke vise seg å være gunstig fordi kalsiumet ikke vil kunne absorbere i blodet. Mangan er viktig for riktig opptak av kalsium i blodet for å gi deg sunne bein og forhindre problematiske problemer relatert til beinforstyrrelser. På grunn av mangan mangan, tilbyr det mange helsemessige fordeler av blåbær for å håndtere beinhelse.

14. Forhindrer diabetes:

Personer som har risiko for å ha type 2-diabetes må inkludere blåbær i sitt spiseregime. Spesialister har vist at bruk av blåbær har en utrolig solid innvirkning på glukosekontrollen. Det ville ikke gi det en sjanse til å spike for høyt eller komme for lavt og fortsette å utligne. Videre er blåbærfrukt kategorisert som mat som inneholder lavt GI, noe som er veldig gunstig for de som sliter med diabetes.

15. Immunitet:  

Personer med lav immunitet er utsatt for ulike typer infeksjoner, da det er veldig lett for bakteriene å angripe disse individene. Immunsystemet gir et skjold som beskytter kroppen mot sykdomsangrep. Jo sterkere immunitetsnivået, desto mindre risiko vil du være ved å få infeksjoner. Vitamin C er veldig viktig for å gi sterk immunitet. Siden blåbærfrukter er sitrus i naturen, gir de en rik kilde til vitamin C som øker kroppens immunitetsnivå.

Se mer: Brokkoli Helsefordeler

Det finnes ulike nettsteder og blogger på Internett som har oppskrifter som involverer bruk av blåbær, vennligst sjekk med dem og lær hvordan du bruker frukten på sitt beste. Nå som du vet hvor viktig det er å ha blåbær, vennligst send oss ​​også oppskrifter, slik at andre kan nyte å bruke dem og få fordeler også. Hver eneste god ting kommer i små bunter. Dessuten er dette 100 prosent gyldig for blåbær. Det lille bærens naturlige produkt er en pakke av de mest dyktige celleforsterkningene, og et kickass til sykdommer

Ovenfor er de beste fordelene med blåbær hvorfor vi elsker blåbær. Du kan også dele dine tvil og råd nedenfor i kommentarfeltet. Vi er veldig glade for å dele med deg.

Bildekilde: lukkermateriell.

Leave A Comment

2 + = 4