Beste Øre Øvelser For Bedre Hørsel | Stiler på livet

Øvelse i det daglige diett er veldig viktig for kroppens ordinære funksjon og å holde seg i form og aktiv. Å trene ulike deler av kroppen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen til den delen og dermed holder unna all krisen og plager som du muligens kan lide. Akkurat som det er noen standardiserte og faste øvelser som er effektive for bein, hender, biceps og mage, er det også øvelser som kreves for deler som ørene. De fleste av folket ignorerer dette aspektet. Også, hvis det er noen spesifikke ørehelsevilkår som du kanskje lider av, kan leger og fagfolk foreslå øreøvelser for naturlig behandling av det samme.

Øre Exercises

For å vite mer om øreøvelsene som er sterkt anbefalt av eksperter, har denne velundersøkte veiledningen blitt opprettet. Sjekk ut topp hakk alternativene du har i hånden og velg noen for å oppnå målene dine for aktivitet og behandling av sykdommer. Det er bundet til å hjelpe deg på synlige måter.

1. Hovedrotasjonsøvelse:

Ifølge profesjonelle leger for ører, er en av de beste øvelsene for ørene, spesielt under forhold som svimmelhet, det som er i hovedrotasjonsøvelser. Det er også kjent som habituation øvelse. Bare å riste hodet fra en side til en annen i 25 ganger eller nikker hodet fra forsiden til baksiden, er noen av måtene å gjøre øvelsen. Swinging hodet fra side til side er også en anbefaling. Det bør gjøres en gang hver dag.

Se mer: Fordeler med trening for barn

2. Ører som ruller ut:

Unrolling av den ytre delen av ørene bidrar ikke bare til å forbedre blodstrømmen til regionen, men bidrar også til å forbedre fokus og oppmerksomhet hos en person. Det skal gjøres fra topp ned til bunn og deretter gjentas igjen minst 3 ganger. Det er også en øvelse som læres til barn i skolen for å forbedre sin læring.

3. Øre meditasjon:

En enkel måte å utøve ørene på og for vellykkede resultater er at meditere delen godt. Lag et stille miljø og gni begge håndflatene med hverandre for å skape varme. Denne varmen av de kuppede hendene skal være plassert på begge ørene, venstre hånd over venstre øre og det samme med høyre. Hold hendene på ørene i rundt 30 sekunder og gjenta prosessen igjen. Denne øvelsen beroliger ørene så vel som sinnet.

Se mer: Dypt puste fordeler

4. Yoga for ører:

Kop begge hendene og henholdsvis plasserer venstre hånd på venstre øre og høyre hånd på høyre øre. Skulder skal tappes og øynene skal lukkes. Hendene skal nå flyttes i sirkler på en måte som masserer de ytre ører. Følg dette i et øyeblikk og så begynn å gjøre det i motsatt retning. Dette hjelper til med å gjenoppleve sinnet og er også bra for ørehelsen.

5. Lobe Massasjeøvelse:

Tommelen samt pekefingeren er nødvendig for å massere øreflommene som en av øreøvelsene. Lag små sirkler på øreflommene for det samme. Etter omtrent et minutt skal fingrene flyttes til nesten midten av ytre øret og deretter i sirkler skal hele øret roteres.

Se mer: Beste oppvarmingsøvelser

6. Øre Press:

Ligg flat på baksiden på bakken og strekk bena. Knærne skal bøyes og bena skal heves på en måte som låret presser mot ørene. Tærne skal røre bakken bak hodet. Dette bør oppbevares i 5-6 sekunder mens du puster normalt.

Øvelser for indre øreproblemer:

Et problem i det indre øret kan føre til svimmelhet og balanseproblemer. Disse enkle øvelsene kan lindre problemene som lette headedness, svimmelhet og ubalanse.

1. Brandt manøvrer Øvelse:

Beste Øre Øvelser For Bedre Hørsel | Stiler på livet

Denne typen trening kan redusere balanseproblemer forårsaket på grunn av indre øreproblemer og lette symptomene på svimmelhet og fallende.

Å gjøre dette:

  • Du legger deg rett på et gulv og strekker kroppen din.
  • Roter hodet slik at haken berører skulderen
  • Hold visjonen på objektet til venstre
  • Mens du stirrer, sving mot høyre
  • Sett deg oppreist igjen

2. Epley Maneuver Øvelse:

Beste Øre Øvelser For Bedre Hørsel | Stiler på livet

Denne øvelsen bidrar til å skape de løse krystallene som finnes i ditt indre øre. Disse krystallene begrenser bevegelsen og fører til ustabilitet og svimmelhet.

Å gjøre dette:

  • Sitt på hjørnet av en seng og vippe hodet.
  • Lig deg ned med ryggen, rørende seng og skuldre hvilte på en pute
  • Snu langsomt hodet i motsatt retning
  • Snur igjen omvendt og hold i 30 minutter
  • Gjenta på den andre siden

Dette er noen av øreøvelsene du kan prøve, men bare etter faglig rådgivning. Øre er den mest forsømte, men viktigste organ i kroppen din. Det er veldig viktig å opprettholde sunne ører før du begynner å oppleve hørselstap, ubalanse og forvrengt liv.

Bildekilde: 3.

Leave A Comment

40 + = 41