Best Bra Brands i India – Vår Topp 15 Med Bilder | Stiler på livet

Kvinner har mye tilbehør i det som er viktig ?. Blant dem er bh også viktig tilbehør i hennes liv. BH er nyttig for å gjøre brystet passform og godt formet. Det finnes forskjellige bh merkevarer tilgjengelig i markedet i India og over hele verden. Noen av de beste og beste bramerkene i India sammen med deres komfort er angitt nedenfor.

Best Bra Brands Tilgjengelig I India Med Bilder:

1. Amoena:

BH Brands

Amoena er et kjent merkevare for bh. Det er pålitelig for kvinner siden 1992. De startet Amoena ved å introdusere linjen med lommeklær. Dette amoena-merket er kjent for sine lommede bras, svømme kombinere mote, delvise former og brystformer. Damene føler seg passende og komfort for sin enkle selvtillit. Den kan kjøpes eller kan bli trukket fra hvilken som helst fraktside.

2. Bali:

beste bra brands2

Bali er et dameundertøy som ble stiftet i USA. Det ble startet av Sara Stein og Fay-Miss i 1927. Bali har mange samlinger som Minimizer bh, T-skjorte bras, Convertibles, Classics og Double Support etc. Det opprettholder sin standard siden 1927 uten noen bemerkning. Kvinner føler trøst og støttet levering vil være sofistikert. Nå var Bali godt merket for bh-design.

Se mer: V Star Bra

3. Chantelle:

beste bra brands3

Chantelle-merket tilhører Groupe Chantelle. Det er et fransk dameundertøy som ble grunnlagt i 1876 av Francois Auguste Gamichon. Chantelle produserer ulike typer bras. Disse bras er veldig støttende med underwire og med europeiske kopp størrelser ble designet. Materialene som følger med er polyester, elastan og nylon. Disse er designet med vakker blonder med fôr og strikkede kopper inni. Chantelle har mange samlinger som brude, sport etc med mange design og modeller.

4. Elomi Branded Bra:

beste bra brands4

Eveden grunnlegger av Elomi startet Elomi i Storbritannia. Den har forskjellige typer undertøy. De har mye samlingskoblinger Amelia, Beatrice, Betty, Energize osv. En kvinne vil nyte helt med sin størrelse og passform, nyter støtte gitt til henne og sofistikert utseende. Elomi gir myk kopp pleiebarn for ammende mødre. Disse er designet med forskjellig kopp størrelse, bak størrelse i alle kategorier. Disse blir solgt på linje og online også. Det er en av de beste og perfekte merkede bras for damer som er ammende mødre.

Se mer: BH i graviditet

5. mote former:

beste bra brands5

Moteformularer som undertøy har mange tilbehør som ikke-klæbende silisiumskjuler, undertøyspose, euro-brettforlengere etc. Det er kjent som undertøysmerke for stroppeløse bras, brystblader, kjolebånd og forsterkere. Fashion Forms hadde lagt grunnlaget i 1993 i tre forskjellige land som Canada, Europa og USA. Disse er sømløse med strekkmikrofiber. Disse er laget av nylon og bomull. De dedikerer sine produkter til kvinner for komfort, selvtillit og stil.

6. Honeydew Bra:

beste bra brands6

Honeydew bras er perfekt utbrudd av undertøy samling uten brudd på budsjettet. Det handler om komfort for små og mellomstore kvinner. Stoffene som følger med er Rayon, Spandex og sengetøy. Disse er designet med vakker blonderbralette med brede stropper og rayonforede kopper. Honeydew samlinger er Stella, Carli, Lucy åpen kopp bralette etc.

7. Jockey Branded Bras:

beste bra brands7

Jockey er en av de internasjonale merkene som er tilgjengelige over 120 land. Den har anerkjent varemerke i alle land. Den ble grunnlagt i 1876 og lansert i Kenosha Wisconsin, USA. Denne jockeyen inneholder tilbehør for både menn og kvinner. Samlinger for kvinner er T-skjorte bh; flerveis polstret stroppeløs bh, full dekning bh og underwire bras etc. Det er tilgjengelig i online og offline.

Se mer: Demi kopper Bra

8. La Perla:

beste bra brands8

La Perla ble grunnlagt i 1954 i Bologna, Italia av Ada Masotti. De begynte å produsere med badetøy i 1971. De har 150 butikker globalt over hele verden. Samlinger av La Perla er blonder Balconnet Bra, Iris Triangle Bra, Underwire Bra, Full Cup Sheer bra, Stroppløs blonder bra etc. Disse bras er tilgjengelig over hele nettet.

9. Nike:

beste bra brands9

Nike er et amerikansk internasjonalt selskap grunnlagt i 1964 som Blue Ribbon Sports og endret som Nike i 1971. Grunnleggerne er Bill Bowerman og Phil Knight. Nike har mange produkter, men det er bare merkevare som designet bh kun for sport. Samlinger av Nike er Nike Pro Rival, Nike Pro Indy, Nike Pro Classic, Nike Pro Fierce etc. Samlinger av Nike er tilgjengelige i alle klutbutikker og selv i populære onsites.

10. Maidenform Brand Bras:

beste bra brands10

Maidenform Brand ble grunnlagt av tre personer i 1922 i New Jersey. Det ble form slitasje merkevare tar over 40% av markedsandelen. Den har rundt 75 butikker globalt. Det startet sin karriere med fallskjerm og pigeon bras en utvidet opp til ulike typer samlinger. Stoffet som følger med er Nylon og elastan og kopper er laget av polyuretanskum. Det er lett håndvaskbart. Det er tilgjengelig i offsite og online.

11. Olga:

beste bra brands11

Olga Erteszek er en polsk-amerikansk undertøydesigner lansert i 1989. Olga-samlinger er sateng, tekonturbh, luksusløft i fullfigursbro osv. Den har justerbare stropper som konverterer til krysskjørt styling med innkapslet underwire. Stoffer i Olga er nylon og spandex.

12. Playtex:

beste bra brands12

Playtex er en ledningsfri samling, den inneholder både moderne og design med sofistikert i ultimat komfort og støtte. Det er en mote fremad stil både ledningsfri og underwire. Den har anlegg med 18 timers original komfort. Bra av Playtex merkevare har krok og øye lukning. Stoffer er bomull, nylon etc. Samlinger er tilgjengelige i alle onsites og frakt leveres.

13. Under rustning:

beste bra brands13

Under Armor er et tilbehørsselskap av sports klær grunnlagt av Kevin plank som ligger i Maryland USA i 1996. Det har forskjellige samlinger av sportsbarn som Mid Sports bh, Mid Printed Sports BH, Mid Sports BH med kopper like mange. Den er til og med utformet i lav innflytelse, midtpåvirkning, høy slagstilstand for sportspersoner. Disse blir ultra-myke og robuste stoffet føles jevnt og behagelig mot huden.

14.Venus:

beste bra brands14

Venus bras tilbyr kvinner en mangfoldig samling av funksjonelle, komfortable og blendende bras som er sikker på å tilfredsstille mest kresne kvinner. Samling av Venus bras Strappy detalj, Cupid, Shaping Romper, Enhancer BH, Seamless Body Shape etc. Disse er fullt justerbare ikke-stretch stropper. Stoffer inkludert i nylon, polyuretan med silisium etc.

15. Wacoal Brand Bra:

beste bra brands15

Det var mange varianter av merker tilgjengelig globalt. Wacoal var en blant dem. Det oppsto i Japan i 1949. Wacoal har forskjellige samlinger som underwire bh, omfavnelse blonder underwire, jevnere sømløs, minimere bh etc. Det er tilgjengelig via frakt fra populære nettsteder.

Leave A Comment

67 − 62 =