Ayurvediske tips for glødende hud | Stiler på livet

Glødende hud er et tegn på skjønnhet som hver kvinne ønsker. Det fremhever også den gode helsen til den personen. Selv menn kan ha sunn og glødende hud hvis de følger sunne vaner. En av de beste guider for sunne vaner som fører til en vakker og klar glødende hud er ritualene og tipsene som tilbys av Ayurveda.

ayurvedisk tips for glowing skin

Det er en gammel vitenskap som legger vekt på eksistensen av vata dosha som forårsaker at huden blir tørr og fantastiske forslag for å eliminere denne doshaen, og dermed forbedre huden og få den til å se strålende og glødende ut. Følgende tips som tilbys av Ayurveda sikrer positive resultater uten å måtte bruke mye i forhold til dyre kremer, lotioner og andre skjønnhetsprodukter for å forbedre hudens hud og gi en glødende hud.

Ayurvediske tips for glødende hud:

Her er noen ayurvediske tips for glødende hud som følger.

1. Inkludering av frø og nøtter i kostholdet: 

Behandle Chapped lips - flax seed oil

Nøtter som mandler og frø som linfrø, solsikkefrø har høyt innhold av naturlige fettstoffer og omega3-fettsyrer som er kjent for å kvitte seg med ubalansen forårsaket på grunn av dehydrering av huden. Ayurveda foreslår liberal bruk av disse nøtter i en diett for å bringe naturlig glød av huden fra noen få dager.

Se mer: Olivenolje For Fair Skin

2. Legg masse grønnsaker til måltidene:

kokt Vegs

Ayurveda praksis tyder på at en stor del av måltidet skal være fullt av grønnsaker som daikon reddik, agurk, fennikel, øm asparges og gulrøtter for å nevne noen som disse grønnsakene har en tendens til å eliminere dehydrering av huden. Det hjelper i rensing av huden og legger mye utstråling til den ellers kjedelige huden.

3. Yoga og øvelser:

Ung woman doing exercise23

Et annet ayurvedisk tips for å få en glødende hud, er ved å eliminere vata dosha gjennom yoga og øvelser som å gå og løve frihåndsøvelser. Ved å praktisere stillinger som vajrasana, bhujangasana og så videre, blir den akkumulerte vata frigjort som bidrar til sunn fordøyelse og god blodsirkulasjon. Dette resulterer i en sunn og glødende hud som utøver daglig hjelp ved å pumpe oksygen inn i systemet og gir en sunn utstråling til huden.

Se mer: Shahnaz Hussain Tips for glødende hud

4. Meditasjon:

Gruppe of people meditating

Denne avspenningsteknikken er sterkt anbefalt av ayurveda for å få en glødende hud som det er svært gunstig i å eliminere mørke sirkler. Det involverer pusteteknikker som eliminerer negativiteten og stresset og gir systemet inntrykk av vitalitet og friskhet. Dette gir automatisk en jevn flammefri og glødende og sunn tekstur til huden

5. Drikke grønn te og andre urtejuicer:

aloe vera juice

Et annet vellykket tips som Ayurveda har å tilby er forbruket av urtejuicer som aloe Vera juice og urte grønn te. Disse har antioksidantegenskaper som bekjemper frie radikaler i huden og gir en klar tone til huden som gjør den frisk og glødende.

6. Å ta tilstrekkelig søvn:

Adu Sleeping alarm

Å hedre den naturlige prosessen med å sove i minst syv timer er et annet tips som ayurveda antyder. Det hevder også betydningen av å sove på riktig tidspunkt som er ideelt etter solnedgang. God og god søvn er et av de viktigste kriteriene for å få en flekkfri, jevn og strålende hudfarge som det slapper av i sinnet og kroppen som fjerner giftstoffer naturlig.

Se mer: Almond Oil For Dark Circles Under Eyes

7. Urteolje Massasje:

urte oil mass

Tørrheten i huden kan tas vare på ved å massere den med urteoljer. Til tross for tilstrekkelig fuktighet blir huden noen ganger stadig sprukket eller kjedelig. Dette skyldes mangel på intern fuktighet og rensing. Ayurveda foreslår bruk av visse urteoljer aprikosolje, olivenolje og så videre som muliggjør god opptak av huden. Oljemassasje forhindrer vannretensjon og stimulerer blodsirkulasjonen. Dette gir en sunn glød til den generelle huden. Dette er en av de beste ayurvediske tipsene for glødende hud.

Selv om Ayurveda har en rekke andre tips for å skape en god glans til huden, hvis du gir god oppmerksomhet til de ovennevnte tipsene, vil du sikkert ha nytte og få den ønskede gløden til huden.

Leave A Comment

− 6 = 1