Astma Mudra – Hvordan Gjøre Steg og Fordeler | Stiler på livet

Pusteforstyrrelser er svært vanlige i disse dager. Unormalt høyt nivå av forurensende stoffer kan forårsake pustevansker som noe. Høy forurensning og stressende livsstil kan forårsake skade på serveren på livsstilen. Dette er den viktigste årsaken til den store sykdommen i dagens tider. Noen av de store pustevansker er bronkitt og astma. Disse pusteforstyrrelsene kan påvirke både unge og gamle. Så, før du lander deg selv i noen alvorlige helseproblemer og forstyrrelser, lærer du å ta vare på deg selv. Regelmessig medisinering er alltid foreskrevet av leger i tilfelle astma og andre pustevansker.

Astma Mudra

Men så langt jeg tror regelmessige medisiner og medisiner bør ikke tas minst for livet. Derfor er det jeg tror er at en pasient alltid skal øve langsiktige tiltak. Dette vil påvirke eller ha nytte av helsen din på lang sikt. Således, hva du bør gjøre er å vedta noen øvelser som mudras. Disse mudraene er veldig billige og gratis for kostnadsøvelser. De er den mest økonomiske løsningen til kroppen din og lang helse og velvære. Noen av mudraene er spesielt utviklet for noen helseproblemer. Som for astma er det mange mudras for astma. Mange andre yoga mudras for astmaangrep er også designet.

Se mer: Yoga Mudra For Ryggsmerter

Astma Mudra betyr trinn og fordeler:

Betydning av astma mudra utgjør:

En av de mest betydningsfulle mudraene i forhold til å behandle pusteforstyrrelser er astmamudra. Astma mudra er kjent for å hjelpe med astma. Uregelmessig pustemønster eller pusteproblemer kan behandles ved regelmessig bruk og bruk av disse mudras. Jeg har hørt mange folk synge ros om disse astma mudra fordelene. De er kjent for å behandle og regulere pusten i stor grad. Selv for folk som allerede har lidd av astma eller selv fikk eller led av alvorlige astmaanfall, kan du også prøve dette.

La meg lære deg hvordan du gjør denne astma mudra håndbevegelsen.

Se mer: Atmanjali Mudra Fordeler

Hvordan gjøre astma mudra stilling?

1. For det første må du sette deg ned i en avslappet stilling. Sitt enten på din matte eller på noe lett teppe.

2. Jeg foreslår at du ikke sitter direkte på gulvet ditt, da det kan føre til glatt.

3. Også, gjør mudra eller yoga ved å sitte direkte på gulvet strengt forbudt eller ikke anbefales av treningseksperter.

4. Astma mudra kan utføres med begge hender. Du må først begynne med å berøre fingertoppen med tommelbunnen.

5. Du bør røre på spissen av ringfingeren og langfingeren sammen med tommelbunnen. Pass på at du gjør hele denne treningen veldig gradvis og rolig.

6. Komfort er den viktigste delen av denne yoga øvelsen. Pass på at du holder indeksfingeren rett utover.

7. Hele stillingen din skal være veldig rett, men likevel avslappet.

8. Du kan også holde øynene stengt for å nyte det avslappede miljøet.

9. Du kan øve dette i 5 minutter. Du kan gjøre denne yoga-stillingen i 30 minutter på en strekning eller til og med med pauser. Gjør det som du er komfortabel.

Astma Mudra Fordeler:

Astma mudra er enormt populært for fordelene mot store puste lidelser sykdom som astma. Det kan redusere forekomst av astma. Det kan også redusere sjansene for astmaanfall. Og folk som viser tidlige symptomer på astma kan også ha nytte av disse astma mudra.

Se mer: Apan Vayu Mudra

Du kan øve denne astma mudra yoga pose for astma angrep når som helst på dagen som du ønsker. Det krever ikke noe utstyr, og det er derfor veldig enkelt å øve det når som helst og hvor som helst. Det er forskjellig variasjon av dette astmaangrepet. En av dem er håndbevis for astma. Det er en annen veldig populær metode mudra for astma angrep.

Leave A Comment

18 − 16 =