Apple Diet Plan for vekttap | Stiler på livet

Apple dietter er enkle og enkle å følge. Det er en erstatning diett som følges i 3-5 dager, i henhold til hvor mye vekt du vil miste. For folk som går på ekstreme dietter for raskt å gå ned i vekt, er apple dieter det beste av alle muligheter. Du kan kutte på fett og kalorier så mye du vil, men likevel trenger ikke å sulte deg selv, du kan spise så mange epler som du vil. Apple dietter hjelper ikke bare deg med å gå ned i vekt, men det renser også systemet ditt. Det avgifter kroppen din. Her er årsakene til hvordan og hvorfor du bør prøve apple dietter,

eple diet

Hva består det av?

Kostholdet følger bare at du må Apple i tre dager. Fra den andre dagen kan du legge til et glass appelsinjuice og et egg hvis du vil. Du må drikke tilstrekkelig mengde vann, og du kan også ha så mange epler som dine sultne magekrav.

Se mer: Er vannmelon bra for diett

avgiftning:

Det hjelper kroppen din til å skylle ut alt giftstoffer ut og innenfor den angitte tidsperioden. Epler er rike på essensielle vitaminer og mineraler og fiber også. Det fremmer kolon helse. Epler er rike på pektin, som er en aktiv fettblokker, men det er cellulosen i eplet som primært bidrar til avgiftning.

Lavt kalorier:

Et eple inneholder litt over 100 kalorier som gir plass til ønsket mengde å spise. Alt du trenger er en 45 minutters spasertur for å brenne de minimale forbrukte kaloriene. Det er den beste måten å stoppe forbruket av overskytende kalorier, og likevel ikke forbli sulten.

Anti-aldring fordeler:

Epler inneholder en betydelig mengde polyfenoler. Polyfenol er en sterk antioxidant som hjelper til med å redusere rynker på huden og bidrar til å rydde huden din, noe som gir deg en vakker og en yngre hud. Så med fordel for å miste vekt har du også en klar hud.

Se mer: Ananas Fordeler Kosthold

Raskt vekttap:

Den halvt raske dietten er den raskeste og beste måten å gå ned i vekt hvis du trenger resultater ASAP. Et eple har ikke mer enn 130 kalorier, noe som gjør den til den beste maten når du prøver å kutte ned på kalorier. Du kan kutte på kaloriinntaket ditt uten å sulte. Resultatene har vist at du kan miste nesten 9 kg per dag.

rehydrering:

Du må drikke mye vann for denne dietten til arbeid. Det er vann som vil hjelpe kroppen din til å passe og tilpasse seg en så drastisk endring i kostholdet. Også vann vil hjelpe deg å skylle ut giftstoffer og holde stoffskiftet oppe.

Varighet:

Den ideelle tiden anbefalte det 3-5 dager. Å følge en slik diett i lengre tid kan være skadelig for helsen din. Bortsett fra å skape fordøyelsessykdommer, kan det også svekke immunforsvaret og utstråle kroppens ressurser. Ikke oppfyller det daglige kravet til ernæring vil også ha skadelige effekter på kroppen. Det er best å gå tilbake til normalt diett når denne rensingsperioden er over.

Mulige bivirkninger:

Kostholdet har bivirkninger som inkluderer svimmelhet, kvalme, hodepine, ekstrem utmattelse, fall i trykk etc. Det kan også forårsake gastrisk hyperaktivitet, og når denne fasen er over, tar det tid for fordøyelsessystemet å hoppe tilbake. Folk har ofte en tendens til å binge når kostholdet er over og har en tendens til å få tilbake de tapte pundene.

Se mer: Banan Diet Plan

Hvem kan velge denne dietten:

Unge barn og tenåringer anbefales ikke å følge slike kollapsdieter, da det ikke er bra for helse. Det er bare under uunngåelige forhold at en person bør følge en slik diett, og når dette er gjort, kom tilbake til den gamle rutinen jevnt. Fortsatt slik diett for lang tid kan være skadelig.

Leave A Comment

− 5 = 3