Apaan Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler | Stiler på livet

Å holde seg frisk og sunn er ikke en lett affære. Du må gjøre ekte innsats for å holde deg i form. Hvis du er selv litt lat, har den en tendens til å vise seg ganske raskt. Også, å holde seg i form er ikke bare for mote. Du vil gradvis innse at regelmessige øvelser lar deg forbli sunn og sykdomsfri på lang sikt. Det forbedrer faktisk stoffskiftet ditt som immuniserer ditt interne system i stor grad.

Apaan Mudra

Men å holde deg i form betyr ikke at du alltid trenger å gå til treningssentre. Ja, du har hørt meg riktig at du kan holde deg i form og i form selv i komforten til ditt hjem. Men det betyr ikke at du bor i din koselige seng. Du må gå ut av sengen og trene noen sunne yoga MUDRAS. Mudras er en slags fysisk trening som brenner kaloriene dine på samme måte som du gjør i treningsstudioet. De må gjøres i et bestemt mønster som vil maksimere fordelene dine.

Se mer: Håndmudra for ryggsmerter

Apaan Mudra Betydning, trinn og fordeler:

Nedenfor har vi yoga apaan mudra utgjør mening og trinnvis prosess for hvordan du gjør det og til slutt de mange helsemessige fordelene av It.

Hvordan gjøre Apaan Mudra Yoga:

  • Dette mudra mønsteret er ganske enkelt og praktisk å trene. Du må først sitte i en komfortabel posisjon.
  • Du kan sitte enten på din matte eller på vanlig teppe. Jeg foreslår at jeg ikke sitter på gulvet.
  • Du må plassere begge hendene og delta i indeksen og ringfingrene.
  • Sitt bare med lethed. Du kan også lukke øynene dine for mer avslapning.
  • Dette apaan mudra holdning mønsteret kan gjøres når som helst på dagen. Det er ikke noe spesifikt timingmønster med dette treningsmønsteret. Du kan gjøre det hvor som helst. Og bonusen med dette mudra mønsteret er at det ikke innebærer bruk av noe utstyr.

Se mer: Mudras for astma

Apaan Mudra Pose Betydning:

Her snakker vi om Apaan Mudra, en spesiell type mudra. Denne mudraen er ment å rense dine indre organer. Denne mudraen er svært effektiv for å eliminere avfall og giftstoffer fra kroppens indre organer. Dette vil i sin tur avgifte hele kroppen og dermed vil du føle deg litt lettere og aktiv.

Fordeler med Apaan Mudra Yoga Stilling:

Apaan Mudra fordeler er mange. Det er kjent å være en velsignelse mot urinproblemer som diabetes, urinveisinfeksjoner, forstoppelse, magesmerter og lignende. Også, i noen mennesker finnes mindre svettefrigørings- eller svetteproblemer.

De kan også ha nytte av denne mudra apaan. Hvis du lider av slem, deponert i brystet eller halsområdet, så er denne yoga mudraen din å gå på trening. Ved regelmessig øving av denne mudra kan irritabel slim også ekspanderes naturlig. Selv en dødelig sykdom som kreft kan også elimineres med denne mudra øvelsen. Selv apaan mudra er kjent for å styrke menneskelige kroppsdeler også. Det er selv kjent å regulere strømmen av urin i tilfelle eventuelle lidelser.

Også, med regelmessig og lang trening av denne mudraen, blir du kvitt din tannhelseproblemer. Du kan nyte hvite, skinnende og sunne sterke tenner. Det er også kjent å kurere oppkast i lang tid, slik at du føler deg og forblir frisk, selv i forskjellige situasjoner. I jenter er denne mudra som en velsignelse. Dette er kjent for å gjøre menstruasjonen din mye lettere. Kvinner som regelmessig trener denne mudraen, kan bli kvitt krampene i denne månedlige syklusperioden. Du kan gradvis glemme magekramper, ben og håndflater smerte. Annet enn denne apaan mudraen kan kvitte seg med den brennende følelsen i øyne, ben, hånd, hjerte og urinledd. Apaan mudra hjelper også med å styrke lår og hofter i kroppen din. Denne fysiske trening når du praktiseres, tar jevnlig hele kroppen og holder deg frisk i lang tid.

Se mer: Apan Vayu Mudra Begrensninger

Er dette ikke ganske enkelt? Så, begynn å trene denne øvelsen for en langsiktig, gunstig løsning på kroppen din.

Leave A Comment

54 + = 56