Ananas Diet Plan for Vekttap | Stiler på livet

Hva er den største trenden som fulgte i dagens verden? Kjør for null-figuren. Og hvem løper etter det? Ikke bare våre unge, men hele generasjonen og noen utover hvem som er inspirert av oss. Men i denne verden av globalisering og intense arbeid, hvem har tid til å faktisk dedikere seg under gymgudens slaveri? Ingen. Alle er opptatt med sitt arbeid eller deres personlige skrifttype, men hvordan klarer du fortsatt alt og likevel se bra ut? Gå på en ananas diett.

Ananas Diet Plan for Vekttap | Stiler på livet

Vi er alle klar over hva en ananas er og hvordan den smaker. Bare yummy! Men er vi alle klar over fordelene vi høster hver gang vi poper en av disse i vår munn? Før du begynner med, kan kostholdet gjøre en bris gjennom over noen av fordelene.

Se mer: Sitron Detox Diet Plan

Ananas Diet Hvordan gjør det?

Ananas er rik på vitamin c og dermed er kontrollrommet for ulike lidelser som i det kan styre dem. Noen av disse forstyrrelsene inkluderer fordøyelsesbesvær, magesykdommer, leddgikt, bihuler og mange flere.

Hvis du legger deg ned på sengen med en rennende nese og et vev, spør din mor om å kutte deg en del av den frukten, siden det hjelper til med å fjerne slimhinnen fra halsen, noe som gir oss en konstant lettelse.

Å være sur i naturen, bidrar til å forhindre dårlige munnforhold i munnen. Også morgenkvaliteten som ofte føltes av en gravid mor, kan lett reduseres ved å anta ananas.

Se mer: Er Papaya bra for kosthold

Men hvordan hjelper det oss med å trette deg, spør?

Ananas kan faktisk hjelpe deg med å kaste litt vekt og under hush hush mange lime lys stjerner velger for denne Hollywood weight shedding prosessen. Ananas er kjent for å være høy på enzymer og kalium som sammen med å hjelpe oss med å forbrenne vårt fett, også reduserer det ekstra vanninnholdet i kroppen vår.

Det er to raske ananasvekstdråper:

2 Kilo 2 dagers diett:

Ja dette er en form for ekstrem diett hvor bare ananas og ikke annet enn ananasene brukes. Hele to-dagers tre retters måltid på tre forskjellige tider består av ananas og dens sukkerfrie, fettfri juice. Frokost, lunsj og middag bør være ananas sentrert. I løpet av denne tiden er det mye vanninntak som er nødvendig, og ingen annen mat bør inkorporeres. Etter to dager vil du føle 2 kilo lettere.

ananas diet

3-dagers kosthold:

Den vanligste ananas dietten er den tre dagers ananas diett også kjent som ananas tunfisk kosthold. Dette inkluderer en serie hermetisert tunfisk for tilsatt tilskuddsprotein. Den første dagen det eneste forbruket skal være ananas og mye vann. Den andre dagen kan to bokser med tunfisk bli lagt til dietten jevnt. Igjen på den tredje dagen følger den første dagen rutinen.

5-dagers kosthold:

Dette er en mye nykter form av diett og kan blandes sammen med andre matvarer. Men restriksjonene betyr fortsatt som vi ikke alltid kan ha mat som yoghurt, smør, ost eller fettfylt mat. Dette gjør poenget med kostholdsmot. Så bortsett fra dette bestemte åpenbare begrensninger, er det enkelt for alle å følge denne dietten. Hvis du er en ananas elsker, er det en ekstra velsignelse for deg. Etter hvert måltid eller sammen med en ananas trenger å bli konsumert. Vannregelen forblir likevel den samme.

Se mer: Apple Diet å miste vekt

Det gode og det onde:

Det er alltid to sider på en mynt, og det er også denne dietten.

Mens ananas er en veldig favorisert og likte mat, inneholder denne form for diett bare ananas og vann som er et monotont kosthold og kan være kjedelig å begynne med. Selv om denne metoden for vekttap er en stabil og velprøvd metode for å kaste en viss vekt, strimler den kroppen vann og dehydrerer kroppen. Det kan virke som en detox diett, men det øker risikoen for hjertefeil, nyre og leversykdommer.

Leave A Comment

+ 39 = 41