9 Zoo Animal Crafts Design Ideer For Kids | Stiler på livet

Hvem elsker ikke dyr? Alle gjør det, og det er derfor vi har fått deg dyreinspirert håndverk denne gangen. De er enkle å lage og se ekstremt søte. Barn kan enkelt lære å lage disse håndverkene og prøve dem ut i skolen, barnehage eller hjemme i nærvær av voksne. Og voksne kan også prøve disse håndverkene for seg selv.

Best Animal Craft Designs og ideer for barn:

Etter å ha sagt det, la oss ta en titt på topp 9 dyrehandler,

1. Zebra Marionett:

Sebra Puppet

Denne zebra print dukkeren er et søtt dyr håndverk for smårollinger for smårollinger å prøve. Du kan få dem til å lære å lage en dukke med svart og hvitt farget papir og knapper og få et dukketeater for dem senere.

2. Snake Craft:

Slange Craft

Ovennevnte slangefartøy er et kreativt dyrefartøy for barn. Barn kan lett bli lært å brette farvede papirer og gjøre disse papirkraftdyrene og føle seg lykkelige om den lille prestasjonen. La oss få et smil på babyens ansikt, gjør denne typen slangefartøy til babyen din.

3. Papegøye-bokmerke:

Papegøye Bookmark

Bli kvitt kjedsomhet mens du studerer med et selvbetjent papegøye-bokmerke. Dette papirhåndverket dyr bokmerke vil være til stor hjelp for å bestille elskere og studenter. Dette vil være fint valg for håndverk samlinger, det vil også dekorativt.

4. Kartong Roll Rhino:

papp Roll Rhino

Lær barna viktigheten av å gjenbruke ting som pappbrett ved hjelp av disse dyrehandler til førskolebarn. Dette vil også hjelpe lærerne til å få dem til å lære og lage nye ting ut av de gamle. Etter å ha festet deler av rhino på deres respektive steder, maler du delene med akrylfarger.

5. Grisdukk:

Gris Puppet

Vis barn hvordan du lager den søte grisdukketten som vises ovenfor, som er en nyskapende ide for dyrehandler for barn. Det vil også sikre at de nyter spilletid og læring på samme tid. Denne er morsomt håndverk eller barna, la dem få vite om morsomme dyr også.

6. Papirplate påfugl:

Papir Plate Peacock

Disse dyrehandler for barn er enkle og rimelige å lage. Flott å tjene på bursdagsfest for barn også og super lett å lage. Gir også vri på normale hvite papirplater. Du kan gjøre dette i gjeng for barnas bursdagsfest.

Se mer: American Craft Ideas

7. Vintage Elephant:

Årgang Elephant

Hvis du er fan av etnisk arbeid og håndverk, så kan du også prøve disse dyrehagen til voksne. Denne elefantdesignen vil lage et elegant håndverk og ser til å være attraktivt for øynene. Denne ene båten vil være nyttig som et showpiece i showcase, dette er håndlaget, slik at det gir fint utseende og myk berøring også.

8. Bunny Pencil Holder:

Bunny Pencil Holders

Disse søte, små blyantholdere er nødt til å prøve håndverk dyr å lage. Med farget papir, lim og knapper kan de gjøres enkelt og dermed bringe ut din kreative side. Kunstig materiale gir kult utseende til håndverk; Du kan også gi dette til babyen din også.

Se mer: Flyhåndverk for barn og voksne

9. Lion Mask Paper Plate:

Løve Mask Paper Plate

Det er så mange ting du kan lage med papirplater og ovennevnte dyrehageaktivitet er en av dem. Gi liv til vanlige utseendeplater ved å lage et løvebilde ut av det. Enkel måte å lage denne løven maske som et håndverk.

Kreativitet kan vises på mange forskjellige måter, og dyr håndverk er en du kan prøve å få fram din kreative side. De er enkle å lage og fremme kjærlighet til dyr også. Gjør det ovennevnte håndverket et forsøk og bruk dine egne ideer også.

Se mer: 4. juli Håndverk For Barn

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 56 = 62