9 Zombie Tattoo Designs og ideer som er best å skremme | Stiler på livet

Mange mennesker liker grusomheter og skummelt tatoveringsdesign, slik at zombie tatoveringer står perfekt for dem. Zombien sies å være skapninger som er døde, og de har bare ett ønske om å infisere andre levende personer ved å bite dem. Zombie tatoveringen er også populær blant folk som er inspirert av gotisk kunst, litteratur og horror kategori også. Zombie tatoveringer ble designet av folk fra mange tiår, men filmene om zombier og den spesielle effekten og eventyrene gjorde zombie tatovering mer populært blant tatovering elskere.

Beste Zombie Tattoo Ideer og design for menn og kvinner:

La oss få et raskt blikk på topp 9 forskjellige typer Zombie tatoveringsdesign for deg.

1. Green Zombie Tattoo Design:

Grønn Zombie Tattoo Design

Denne tatoveringen av zombiefaget har blitt avbildet i grønt for å få det til å virke mer skummelt og skremmende ved første øyekast. De hule øynene til tatoveringszombie skildrer som om han er sint og de ødelagte tennene gir mer komplisert utseende til bildet og kan lett skremme andre mennesker ved et syn .

2. Zombie Bunny Tattoo Design:

spektakulær Zombie Tattoo Design

Selv om zombie tatoveringer er grusomme, men når de er avbildet på riktig måte, virker de oppsiktsvekkende med tegn på frykt i den. Her portretterte en zombie elsker en utdypet design som dekker ribbens sider, og elementene og farger gir et skremmende utseende.

3. Pretty Zombie Tattoo Design:

Ganske Zombie Tattoo Design

Lyset nyanser av farge grønn sammen med blod dripping fra øyne, lepper og på noen negler legge til mer fryktelig se på denne zombie jenta tatovering bildet. En liten speil som flyr og kysser henne med bekker, gir mer spektakulær utsikt til hele konseptet.

4. Marvelous Zombie Kid Tattoo Design:

Strålende Zombie Tattoo Design

Dette kan være mest skremmende tatoveringsdesign hvor i en liten gutt har blitt designet på ermene til personen som skildrer utseendet på skremmende zombie. Plaster på hodet sammen med blod som helles ut fra munnen gir et realistisk utseende til bildet.

5. Spennende Zombie Tattoo Design:

spennende Zombie Tattoo Design

Denne zombie tattoo flash design har blitt betegnet som folk som er døde og ble reanimated tilbake i andre skummelt og ryggraden chilling ser. Her i dette designet er skullet av zombie skissert hvor i stedet for nesen og det ene øyet er en hul struktur og det andre øyet avbildet i hvite og skarpe, tøffe tenner og legger til mer skummelt utseende på bildet.

6. Tiltalende Zombie Tattoo Design:

Tiltalende Zombie Tattoo Design

Her i dette bildet blir den skummel zombie portrettert på en søt, morsom måte, som gir et kult og morsomt utseende til seeren. De store buede øynene, de ødelagte tennene og blodet som utmerker munnen og nærliggende annonser, ser mer på denne søte, lille zombieen.

Se mer: Hekse Tatoveringsdesign

7. Fantastisk Zombie Hand Tattoo Design:

Fantastisk Zombie Hand Tattoo Design

Brukeren har designet skremmende zombiehender på skuldrene som låne en realistisk og livlig titt på et blikk. Det virker som om zombie skyver hardt sine negler på brystet av personen, og blodet spretter ut.

8. Zombie Par Tattoo Design:

zombie Couples Tattoo Design

Denne typen zombier tatovering mann og kvinne design er perfekt for de menneskene som er oppmerksomhetssøkere og denne typen tatovering kan gi forbedrer se til deres persona også. Her er den mannlige og kvinnelige zombie avbildet på føttene til tatoveringsløseren, og de levende farger gjør det mer skremmende.

Se mer: Skummelt Tatoveringer For Menn Og Kvinner

9. Spectacular Zombie Tattoo Sleeve Design:

spektakulær Zombie Tattoo Sleeve Design

De forskjellige elementene som flaggermus, lyshus og kirkegård gjør denne zombie tatoveringsdesignen mer glitrende og skremmende fra hvert hjørne. Den hvite hule øynene til zombieen, de grusomme trærne og en rekke farger gir et flott utseende på brukerens ermer.

Zombie-tatoveringer kan styles på mange måter, stilarter og mønster, hvis de er klumpet med forskjellige miniatyrer som vampyrer, spøkelse, blod som drikker fra munnen, ser det ut til å være mer skremmende. Zombie tatoveringen kan avbildes på hvilken som helst del av kroppen også av både menn og kvinner i henhold til ditt valg og ønske.

Se mer: Beste Devil Tatoveringer

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 2