9 øverste lynttattoer for 2018 | Stiler på LIfe

Den beste og kuleste måten å uttrykke din kjærlighet for naturen er, er å inkludere deg selv med din favoritt naturlige aktivitet. Dette inkluderer lyn og bolter. Mange unge mennesker elsker lynet temaet når det gjelder "elektrifisert" utseende.

Lyn tatoveringer kan gjøres med forskjellig stil og temaer, avhengig av hvor det er blekket. Den nyeste teknologien inkluderer glødende fluorescerende maling. Lynet kan være torden eller elektrisk gnist.

Beste og stilige lynttattoer:

La oss se her med nevnte lyn tatoveringsdesign.

1. Realistisk Lyn Tattoo Designs:

realistisk lightning tattoo designs

Den realistiske Lyn tatoveringsdesign er for det meste lynbolt tatoveringer laget med flerfarget. Det ultimate målet med disse tatoveringer er å skape et mer realistisk utseende sammenlignet med andre tatoveringsdesign. Mesteparten avhenger det av hvor du vil ha denne tatoveringsdesignen, det ser flott ut på hånden din.

2. Real Lightning Scar Tatoveringer:

Ekte Lightning scar tattoos

Når lynet treffer noen, etterlater det et arr som ser ut som lyn og noen mennesker gjør disse arrene til tatoveringer. Disse tennene i lynlæret danner ekte tatoveringer, og disse kan være farget eller igjen som sådan. De gir ligner på litte tatoveringer. Hvis du er ok med vanlig, men klassisk stil, så kan du gå med denne typen design for dine tettspillsamlinger.

3. Traditional Lightning Tattoo Designs:

Tradisjonell Lightning tattoo designs

Den tradisjonelle Lyn tatovering design er laget med portretten av lyn gud Zeus eller hans sønn Thor. Disse lyn tatoveringer er designet for å formidle historien om lyn gud eller hans sønn Thor. Slike design trenger riktig oppmerksomhet, så når du prøver å finne ut dette, så gå med den profesjonelle tatoveringsdesigneren for å designe dette mønsteret.

4. UV Lightning Tattoo Designs:

UV Lightning tattoo designs

UV-lynet tatovering design er enkel lynnedslag tatovering laget med en spesiell blekk som lyser under UV-lys. Disse er for det meste enkle slag av lynet og er ikke av mye komplisert design. Det ser ut som en kraftig og skinn, få noe naturlig måte UV-stil design som du ønsker.

5. Unik Lightning Bolt Tattoo Designs:

Unik lightning bolt tattoo designs

Den unike belysningen tatovering design er lyn bolt tattoo designet mer unik og er også blandet med andre stiler. Noen ganger er disse blandet med techie-stil for å gjøre det mer moderne og trendy. Slike design beskriver mønsteret av holdning.

6. Fortell din historie i Midlertidig Lyn Tattoo Designs:

Fortelle your story in temporary Lightningtattoo designs

Dette er lynstrykkens midlertidige tatovering laget med flerfarget og ligner på et maleri. Disse er laget med et tema eller for å formidle historien til en bestemt person. Hvis du ikke vil gå med permanent tatovering, så fortell din tatoveringsdesigner for en slags midlertidig tatoveringsstil.

7. Dark Lightning Tattoo Designs:

Mørk lightningtattoo designs

Disse er for det meste lynstorm tattoo design laget med svart farge og disse formidle den mørke siden av en situasjon eller en person. Disse inkluderer for det meste noen mytiske skapninger og øde sted eller storm.

8. Elektriske Lyn Tattoo Designs:

elektrifisere Lightning tattoo designs

Disse elektrifiserende Lightning-tatoveringsdesignene på armen er realistiske lyn tatoveringsdesign og er for det meste tordenvær som skyldes elektrisitet. Disse er laget med lyspærer, røyk- og lynslag.

9. Rain and Thunder Lightning Tattoo Designs:

Regn and thunder Lightning tattoo designs

Disse lyn tatoveringer er for det meste med regn, torden, skyer og lynstropper. Disse er også laget med flerfarget noen ganger, eller bare lynstroken er laget med forskjellig farge for å gjøre det mer spesielt.

Lyn tatoveringer er alltid elektrifiserende og det kan gjøres mer ekte og glitrende med forskjellige farger og fluorescerende farger. Disse avhenger også av stedet der de er blekket. Noen mennesker blår tatoveringer på hele ryggen eller brystet, og dette gjør det mer realistisk og uttrykksfulle.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

30 − = 20