9 vakre sølv kurta design for damer og herrer | Stiler på livet

Gjør garderoben fylt med disse trendy sølv kurta samlingene som er tilgjengelige for både menn og kvinner. Denne skinnende fargen er mest sannsynlig valgt for etnisk slitasje anledninger og har variant valg i nyanser, størrelser og mønstre.

Beste design av sølv kurta for menn og kvinner:

Her er topp 9 sølv kurta design som du kan forsikre deg om,

1. Sølvgrå menns Kurta:

Sølv Grey Men's Kurta

Sjekk ut denne flotte og kjekke sølv kurtaen for menn som har litt gråtoning blandet inn i den. Denne glatte brokade silkestoffet kurta har hele ermer og krage type nakke. Det er det perfekte valget for et bryllupsmottak eller en lignende anledning hvor en lang kurta er etterspurt.

2. Vanlig design menn sølv kurta:

Vanlig Design Men's Silver Kurta

Oppdag denne søte sølvskyggelagte kurtaen som har et kinesisk krage mønster godkjent i den. Stoffet som brukes her er ren kunst Dupion silke og den er sydd i en sherwani mønster design. Høydepunktet i denne kurta er dets unike kutt som har perfekte kurver.

3. Jacquard Material Designer Men's Kurta:

jacquard Material Designer Men's Silver Kurta

Ta en titt på denne vakkert sømte designeren Menns slitasje Kurta som bruker jacquardmateriale generelt. Den leveres med Pajama-settet som lett passer til sitt utseende, og det har sølvtrådbroderi på halsen og ermene grensen.

4. Eid Wear Menns Sølv Kurta Collection:

Eid Wear Men's Silver Kurta Collection

Ta nå denne fantastiske samlingen av sølv kurta design som brukes til å bære i en spesiell begivenhet som Eid eller andre lignende festivaler. Den består av svart kunstbroderi og består av et rå silke materiale. Broderimønsteret er preget med både kunst og steinverk.

5. Raw Silk Men's Kurti:

Rå Silk Men's Silver Kurta

Nyt på deg dette vakkert designet kurta som består av rå silke materiale. Denne sølv kurta designen har en hvit pyjamas som passer til den, noe som gir det mest likte etniske utseende. Dette har ingen fancy applikasjoner over det, og det kan også matches med kontrastfargede pyjamasbukser som en skygge av mørk grå, marinblå, svart etc.

6. Designer Sølv Kurti for kvinner:

Designer Silver Kurta for Women

Dette er salwar kurta mønster som er av sølv skygge som lett passer kvinners utseende som brukes til den etniske typen slitasje. Den kan kobles sammen med kontrastfargede leggings eller bomullsbukser som gir den igjen en oppgradert antrekk. Dette er kurta for kvinner har en åpen spalt på forsiden og har et lukket nakke mønster.

Se mer: Grå Kurta Design

7. Unique Cut Silver og Black Women's Kurti:

Unik Cut Silver and Black Women’s Kurti

Sett øynene på denne unike kutte glatte kurven for kvinner som er en lang type kurti. Den har mini-ermer og som høytrykkslys, bruker den svarte fargemønstre på brystet. Og den har en enkel rund hals.

8. Resham Arbeid Sølv Kurti for kvinner:

Resham Work Silver Kurti for Women

Utforsk denne utrolige designet kurti for kvinner som har et Resham-arbeid preget på den. Den bruker svarte snøre i halsen, ermene og kantene på kurti. Den har sideåpne slisser og med de tre fjerde ermene.

Se mer: Readymade Kurti Designs

9. Casual Wears Menns Sølv Kurti:

Uformelt Wears Men's Silver Kurta

Ta en titt på denne enkle casual wear kurta for menn som har et særegent maroon rørmønster i nakken og ermene. Fremover kan det være uoverensstemmelse med den perfekt passerende maroon skyggelagte pyjamaen. Og det er et perfekt valg som et uformelt slitasje for noen sammenkomster.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppgradere din garderobe med dette nye, trendy og fasjonable valget av alternativer for å velge disse blendende antrekkene. De sølvskyggefulle antrekkene som kurtas og kurtis er favoritt for de fleste av oss.

Se mer: Diwali Kurta

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 2 = 7