9 vakre lange størrelse bluser med nyeste halsdesigner

Lang bluse er veldig lang i lengden. Det dekker til midjeområdet. Selv utformingen av lang bluse er tung at bare lys sareer vil samsvare godt. Lang bluse bæres ikke av damer i vanlig liv. Damene har lange bluser for det meste i stor fest. Kjendiser liker å ha lang bluse. Langbluser er også dyre og ser veldig bra ut med enkel saree.

Lang bluse har elegant design som gjør at du ser sofistikert ut. Du trenger ikke å ha pyntegjenstander på lang bluse fordi det vil pryde hele halsen. Damene ser ut til å være fasjonable i lang bluse.

Saree Bluser i lang lengde:

Her deler vi noen beste design i bluser med lang lengde og lange ermer.

1. Stilig lang bluse med lange ermer:

stilig Long Blouse

Det er lang bluse for kvinner i svart farge. Arbeidet er så tungt. Det ser utrodd ut med mønsteret slik at sareen skal være enkel og ren. Ellers blir det rotete. Langbluse vil bli uthevet med vanlig saree. Det er perfekt for bryllup.

2. rund hals etnisk lang bluse:

etnisk Long Blouse

Dette er en etnisk lang bluse med vakkert broderi arbeid. Den har blå base farge og gylden farge arbeid. Den er i rund hals og gir deg et flott bilde av deg. Hele bluse er så mye dekorert og ermene er av nettmateriale.

3. Langhals lang bluse:

Høy hals Long Blouse

Denne bluse har høyhals mønster og full ermet. Blusemønsteret ser ut som en skjorte. Den er vakkert trykt i floral design. Den har nydelig utseende med sofistikert mønster. Blusen har glidelås på forsiden som gir modig stil.

Se mer: Kvinner Blomster Bluse

4. Lang bluse med delikat design:

Lang Blouse With Delicate Design

Det er lang bluse passende for damer. Den har delikat design med opplyste funksjoner. Den er designet for å være ideell for oppsiktsvekkende bilder. Det vil se flott ut på damer og vil være forvirrende i denne bluse. Den har en fenomenal design.

5. Designer Mirror Work Long Blouse:

Speil Work Long Blouse

Denne lange blusen har frill på slutten og også gjort speilarbeid på forsiden. En vakker hette er syet med denne bluse. Speilet skinner i bluse som også reflekterer. Speilarbeidet vil se ut som tradisjonelt, og det ser ut til å være beroligende også.

Se mer: Trykte blusedesigner

6. Damer Ryggløs Lang Bluse:

ryggløse Long Blouse

Denne lange bluse har backless stil med blomsterklæring. Prøv dette ut i varm sommer, og du vil ikke føle varme inni. Baksiden åpen del ser lustful. Det skildrer damerens dristighet. Siden denne designen er funnet sjelden i vanlig liv, så bør du lage denne typen mønster i blusen din.

7. Fantastisk bluse med lange ermer:

Lang Awesome Blouse

Dette er virkelig kreativ og ukomplisert design i lang bluse. Selv om det ser rik ut uten mye dekorasjon, har den sin egen betydning. Utformingen av denne bluse vil bli likt av maksimale damer. Den har sikksagfôr og gjennomsiktig også.

8. Long Jacket Blouse:

Lang Jacket Blouse

Denne bluse er i jakkeform og lang i størrelse. Det er ermeløs med annet arbeid. Det er knappet opp som en jakke selv. Selv Damian av Saree har blitt pakket opp i blusen. Dette mønsteret vil se på deg og andre damer kan følge deg videre.

9. Lang glidelåsbluse:

Lang Zipper Blouse

Denne lange bluse er helt ren i stoff med buebelte og glidelås. I dette har sareen tunge trykk, slik at blusen ikke har noe arbeid. Bortsett fra vanlig blus og enkel sareekombinasjon, er dette kunstnerisk kreativitet. Det har gitt divergerende stil.

Man kan begynne å bære lang bluse i familiefunksjoner og ekteskap for å sette en ny trend blant damer. Noen ganger er det godt å erstatte kortbluse med lang en og få litt forandring i livet. Vi ønsker alle endringer i vanlig mønster for å få litt forfriskning. Prøv en gang denne tunge lange blusen og følg endringen.

Leave A Comment

+ 33 = 39