9 Trendy og Fasjonable Palazzo Salwar Suits for Womens

Palazzo salwar kostymer har dress med palazzo stil salwar. Palazzo er en bred straight salwar, enten vanlig eller trykt. Det er mer behagelig enn vanlig salwar. Det er høyt i trend. Selv klar palazzo er tilgjengelig som du kan bære med vestlig topp og kurti. Palazzo salwar dresser er en ny innovasjon i salwar dress mønster. Det definerer det trendy og fasjonable valget av damer. Palazzo ser noe nytt ut enn vanlig vanlig type salwar. Som det er bredt, vil du føle deg luftig i varm sommer. Kurta mønsteret har også endret seg til å passe sammen med palazzo.

Nyeste og vakre design av Palazzo Salwar Suits for Ladies in Style:

Her er de beste palazzo salwar-suitene design.

1. Georgette Palazzo Salwar Kostyme:

palazzo salwar suits

Det er georgette stoff palazzo pantsalwar i rosa farge. Den gule fargekattaen har halvkantet på forsiden med over alt blomstertrådarbeid. Palazzo og dupatta er ren og ermene inneholder også blomsterdruk. Fantastisk iøynefallende utskrift er gjort på bunnen av kurta.

2. Palazzo med lang drakt:

Palazzo with Long Suit2

Det er lang palazzo stil salwar kameez med vanlig grønn kurta og hvit palazzo. Kurta består av to stoffer. Inne er det hvitt og ute grønt. Det er grønn kontroll mønster nederst på kurta. Ermen er bare fantastisk med sjekker. Den øverste delen av kameez fra halsen er hvitt farge blomstermønster.

3. Palazzo Suit med Broderi Arbeid:

Palazzo Suit with Embroidery Work3

Dette er duftende salwar kameez med palazzo bukse. Hele kurta, ermet og palazzobukse skinner med rødt blomstermønster. På forsiden av kurta og stå kurta, er en blonderkant festet. Dupatta er igjen vanlig med tung salwar-drakt. På begge sider av skulderen er glitrende stoff syet.

4. Fascinerende Palazzo Salwar Kameez:

Fascinerende Palazzo Salwar Suit4

Det er fascinerende palazzo salwar kameez med broderi. Ermene og palazzoet er av grønn farge med vakkert broderiarbeid. På brystet, er begge sider forskjellige stilarter av grønne foringer ferdig. Resten av kurta er av Hakoba-utskrift som ser rett og slett fantastisk ut.

Se mer: Designer Salwar Suit Collection

5. Trykt Palazzo Salwar Suit:

Skrevet ut Palazzo Salwar Suit5

Dette er attraktivt palazzo pant salwar kameez med trykt palazzo. Kurti er full ermet og glatt med en frontkutte etter brystområdet. Det er en pæreformet metall dangling på under vakre halsdesign. Palazzo har rosa blomst design. Gullblonder er preget på kurta.

6. Pakistansk Palazzo Salwar Kostyme:

pakistanske Palazzo Salwar Suit

Dette er pakistansk palazzo salwar dress med edru design. Denne mørkblå drakten er helt vanlig med tykk kant på kurta fra nakke til bunn. Det er to grenser foran kurta og tynn blonder på dupatta. Palazzo er imidlertid mye bred og ren.

Se mer: Fancy Suit Salwar Design

7. Salwar drakt med blonder arbeid Palazzo:

Salvar Suit with Lace Work Palazzo7

Denne salwar med palazzobukse er forsterket med blonderarbeidgrense. På hvit kurta også, det er ganske blonder arbeid av ulike former. En fin floral kurve er laget med rød og grønn tråd. På slutten av palazzo er det stor blonderkant i kontrollmønster.

8. Blooming Palazzo Salwar Suit:

Blooming Palazzo Salwar Suit8

Dette er trykt palazzo salwar dress med oransje farge. Blomsterprint nett stoff brukes til å sy kurta og polka dot mønster på halsen. Den oransje palazzo har også hvit prikkutskrift og vanlig dupatta med prikkgrense. Ermene er vakre med delikat arbeid.

Se mer: Siste Readymade Salwar Kameez

9. Trendy Palazzo Salwar Suit:

trendy Palazzo Salwar Suit

Dette er spesielt designet palazzo salwar kameez. Det er unikt mønster i kurta som en frakk. Den svarte kurta har hvit utskrift. Den røde palazzo har blomsterdesign på slutten som ser nydelig ut. Utskrift av kurta er også vedlagt som grense på dupatta.

Palazzo salwar dress er nytt mønster i salwar dress. Vesten er rask og leverer ditt fashionista utseende. I gamle filmer pleide skuespillere å bære palazzo med topper. Men det ble kalt med et annet navn. Bredden av palazzo er forskjellig i hver. Du kan få en rekke palazzo design for å matche den med din egen kurta og topp.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

40 − 38 =