9 Trendy Indian Cloth Carry Vesker i forskjellige design

Helt siden bevisstheten om hvordan forurenset vårt miljø har blitt, velger folk mer miljøvennlige poser som jute, lerret, papir og klut. Tøyveske er best av alternativene. Tøyveske er også kalt 'bag for life'. De er lyse, friske og lette. Ved navn er den laget av stoff. Du kan gjøre det selv ved å sy det. Mange av butikkene gir sine produkter i den.

trendy Indian Cloth Carry Bags in Different Designs

Miljøvennlig vesker med bruk av klut:

Her gir vi 9 beste indiske klutposer med bilder og gjør din egen stilige nye pose med håndmaling, slipsfaring eller brodering av det. Legg farge i livet ditt med denne vakre tøyposen.

1. Colorful Tie Dye Cloth Bag:

Slips Dye Cloth Bag

Sett et nytt spinn til din vanlige tøyveske av Tie Dying it. Det er en veldig gammel teknikk. Mønster er oppnådd ved å dreie, plissere og smuldre stoff. De er laget veldig fargerike og lyse. Det er perfekt for en strand utflukt.

2. Håndmalte klutpose:

Hånd painted Cloth Bag

Håndmalt klutpose er malt for hånd. De fleste av dem er tilpasset. De er veldig spesielle på grunn av sin unikhet. Det vil gi deg all oppmerksomhet.

3. Broderte klutvesker:

brodert Cloth Bag

Brodert tøyveske har broderi på den. Den har speil og perler på den. Det legger til ny preg på kveldsklærne dine. Du kan bruke den til daglig bruk.

4. Tøyvesker for kvinner:

stoff~~POS=TRUNC Cloth Bag

Tote Tote Bag er kort dobbel håndtert klutpose. Den har åpning på toppen som åpner i hovedrommet. Det er veldig hungersnød. Du kan bruke den med en flørtende kveldskjole eller med dine behagelige denims. Det er en feilfri stil.

Se mer: Satchel Vesker For Kvinner

5. Hobo Tøyvesker til jenter:

uteligger Cloth Bag

En hobo klutpose er en stor skulderpose, med en myk kropp som danner en kurve mellom to endebånd. Den kommer i mange farger og detaljer. Det er behagelig og stilig. Det er enkel og sofistikert stil. Du kan bære den til jobb eller til en helg.

6. Messenger Cloth Vesker til tenåringer:

budbringer Cloth Bag

En messenger klutpose er også en slyngepose eller en enkelt stropppose. Det ble brukt av budmannene, derav navnet. Den brukes nå av studenter og folk som er på farten. Det er noen ganger stort nok til å bære en bærbar datamaskin. Det kan også brukes til arbeid.

Se mer: Steve Madden Håndvesker

7. Oversized Cloth Bag:

Oversized Cloth Bag

Overdimensjonerte poser er den nye trendstilen. De er laget av mange materialer; klut er en av favorittene. De er store og svært romslige. Det er veldig stilig og utgående. Normalt har de studs og diamanter. De kan også veldig glamorøse.

8. Back-Pack Cloth Bag:

Ryggsekk Cloth Bag

Ryggpakker er vanligvis to skulderposer som bæres mest av studenter. De er laget av syntetiske materialer for det meste, men på grunn av miljøbevissthet har klutne vært favoritt blant mange. De er trendy og fargerike. Den kommer i alle former, farger og utskrifter. Mange kvinner foretrekker det for lang reise, spesielt unge enslige mødre.

Se mer: David Jones Herresko

9. Duffle Cloth Bag for Travel Bagasje:

duffle Cloth Bag

Duffle klutpose er en unisex bag. Den har to stropper som normalt går ned for å legge til ekstra styrke. Det er normalt lyst og fargerikt. De er ganske trend i menn. De brukes spesielt til treningsstudio og reise.

Hvis miljøvernisten din eller ikke, er stoffveske den nye kommende stilen. Du kan gjøre det selv eller kjøpe det fra en butikk. Vår indiske mor er vant til å gjøre det ut av våre gamle t-skjorter og kjoler. Det er derfor de er gjenbrukbare. Dette er det nye miljøvennlige produktet i byen, og jeg er sikker på at alle kommer til å elske det.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =