9 Tradisjonelle Punjabi Bryllup Bangles For Bride | Stiler på livet

Bryllup i India har stor betydning. Det er en anledning hvor hele og utvidede familie deltar og gjør det til en stor suksess. Blant de indiske stater er Punjab en slik stat hvor stor er brukt som en underdrivelse. Punjabis betraktes som svært store, og familien spiller en stor rolle i livet deres. Så bryllup anses ikke bare lovende, men også en fin måte å feire på en stor måte.

Punjabi bruder er pyntet i alt fint. Gull er viktig og farge rød spiller en viktig rolle. En av de smykker som bæres av brudene er armbånd.

Punjabi stil brude armbånd for bryllupet ditt:

Punjabi bryllup bangles er chooda og kalire som anses mest lovende. Disse er en del av bryllupet og de brukes vanligvis av bruden i minst 40 dager eller opptil et år.

1. Choora Bangles:

punjabi wedding bangles

Choora-seremonien er et veldig tradisjonelt ritual utført under bryllupet til en Punjabi-brud. Det er et sett med 21 Punjabi armbånd som er rød og hvit i fargen. De hvite armlene er laget av elfenben. Den er gitt av brudens onkel og tante.

2. Brude Kalire Bangles:

Kalire

Det er en viktig del til chooda kalt kalire. Det er symbolsk som det betyr lykke og gode ønsker til bruden. Det minner henne om vennene sine i sitt nye hjem. Det er paraplyformet og det er laget av gull for det meste.

3. Personlig Punjabi Bangles Bryllup:

personlig Bangles

Punjabis brude armbånd kan nå også bli tilpasset med navnet på bruden og brudgommen som er skrevet på hvite armbånd. Disse er en trend i dag.

4. Tradisjonell indisk mønster Bangles Set:

Indian Design Bangles

Den indiske design som er mye brukt i Punjabi ekteskap bangles er påfugl design. Påfugldesignen symboliserer skjønnhet. Den brukes i mange stykker smykker og brukes spesielt i bryllupsklær.

Se mer: Indian Bridal Bangles Set

5. Messing Metal Punjabi Bryllup Bangles:

Messing Metal Bangles

Disse er tilpassede Punjabi armbånd til bryllup i messing metall og kombinert med maroon glass armbånd. De ser elegante og sjarmerende ut og kan brukes av bruden selv etter bryllupsdagen.

6. Multi Stone Kalire:

multi Stone Kalire

Den kalire som er en del av Punjabi-armbåndene, kan også gjøres ved bruk av multi steiner i vakre farger. Fargene det meste brukes er lilla, røde, rosa, etc som symboliserer rikdom.

Se mer: Indiske Bryllup Bangles

7. Pink Kalire for Bride:

Rosa Kalire

Dagens brud handler om moderne, trendy utseende. Så er den tradisjonelle røde lehenga erstattet med rosa. Den rosa kalireen er slitt for å matche denne nye trenden i brudeklær. Dette bidrar til å matche den vakre brudens antrekk og få henne til å se mer moderne ut.

8. Punjabi Brude Kalire i Sølv:

Kalire in Silver

Glitz på bryllupsdagen er en del av Punjabi-tradisjonen. Sølv er også ansett lovende, så denne kalire laget i sølv er gitt til en brud som holder i form av tradisjon.

Se mer: Jenter Bangles

9. Punjabi Bryllup Bangles Med Perler:

bangles with Beads

En vakker brud ser enda mer elegant ut i brudekjolen som har små perler. Kalire kan smykkes med perler laget av gull for å gi den en innviklet følelse.

Et Punjabi bryllups bangle sett har chooda og kalire. Disse er fargerike elementer, vanligvis i rød, maroon og rosa. Chooda kan gjøres i elfenben og glass. Kalire kan gjøres i gull, sølv, messing, etc. Hver av disse kombinasjonene legger bare til brudenes skjønnhet og gjør henne til den mest elegante dronningen for dagen. Sammen med brudekjolen hennes, skaper armlene en aura rundt bruden. Brudekjolen blir gitt til bruden av onkelen, og de er en del av hennes hånd i mer enn en måned.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =