9 Tradisjonelle og nyeste Black Perler Mangalsutra Designs

I henhold til hinduistisk mytologi indianer damer en gul tråd eller gylden kjede eller svarte perler Kjede som en Mangalsutra som representerer tegnet at hun er gift. For å lage en Mangalsutra i en enkel, men likevel sterk, som kan brukes på daglig basis, innførte designere Black Bead Mangalsutra som tradisjonelt bæres av den sørlige delen av staten som Andhra og Karnataka og i den nordlige delen av India.

Gulldelen av kjeden representerer Lord Shakti og svart perle representerer Lord Shiva. Med den tanken var det topp 9 svarte perler mangalsutra-designene som er oppført i denne artikkelen.

Vakre og attraktive svarte perler Mangalsutra design for kvinner i trend:

Her er de beste Black beads Mangalsutra Designs.

1. To Strand Vanlig Svart Perle Chain Med Gull Anheng:

svart beads mangalsutra designs

De to strengene av svarte perler symboliserer Lord Shiva og Shakti. Senteret anheng som kan være av sirkulær vati som representerer Iccha Shakti, Kriya Shakti og Dynann Shakti. For å få det til å virke mer som en designer, så foretrekker kvinner seg Gullkjeden.

2. Sort Perle-Gull Ball Mangalsutra med Gull Vedheng:

Svart bead- Golden Ball Mangalsutra with Gold pendant

Svart perle alene gjør utsikten til kjeden sløve og edru, for å gi en fargerik design, designere kombinert svart perle med gylden perler alternativt eller innebygd svart perle inn i den gyldne perlen. Dette gjør en kjede med krokfeste.

3. Tre-Row Black Bead Mangalsutra Chain:

Tre rad Black bead Mangalsutra Chain

Tre-rads black bead Mangalsutra blir et halskjede som er slitt mest som en festdrakt. De tre radene av ryggperlen har rund gylden ball i midten av de tre påfølgende strengen. De gyldne perlene er festet til Gullkjede med krokfeste.

4. Sort Perle-Perle-Ruby Mangalsutra Kjede Med Anheng:

Svart bead-Pearl-Ruby Mangalsutra Chain with Pendant

I denne typen design er perlen og rubinestenen festet til den svarte perlen Mangalsutra. Den svarte perlen kan være laget av en eller to tråder.

Se mer: Antikke Mangalsutra-design

5. Tykk svart perlekjede med Lakshmi Coin Mangalsutra:

Tykk Black bead Chain with Lakshmi Coin Mangalsutra

En klynge av liten perlekjede dannes ved å bli med i tråden av små sorte perler inn i en med et attraktivt midtpunkt laget av gyldne baller og i mellom gullbollene, er Lakshmi anhengsmynt festet.

6. Fire Row Black Bead Mangalsutra med Stone Anheng:

fire Row Black bead Mangalsutra with Stone Pendant

Denne typen Mangalsutra-kjede brukes ofte som festfest på grunn av sin delikate og ekstravagante utsikt. Den fire-radkjede er laget av to streng svart perlekjede fra gull. Hver streng av kjeden er uthevet med senter amerikansk diamant anheng.

Se mer: Mangalsutra Kjede uten anheng

7. Små Black Bead Mangalsutra:

Liten black bead Mangalsutra

Denne typen Mangalsutra er en veldig elegant og enkel utformet kjede fra den lille svarte perlen og små størrelse gullballer arrangert på en alternativ måte. Hver seks eller syv svarte perler blir etterfulgt av gullboller. Denne kjeden har justerbar krok.

8. Black Bead Mangalsutra Chain med Black Bead Hangings:

Svart bead Mangalsutra chain with black bead Hangings

Svartperler Mangalsutra-design er en enkel modellkjede, men har mye religiøs verdi, noe som gjør det svært viktig for indiske damer. Med den tanken opprettet designere en enkel liten, svart perlekjede med to til tre sorte perler som henger langs siden av kjeden, noe som gjør at det ser ut som en anklet.

Se mer: Mangalsutra Set In Gold

9. Svart perle Mangalsutra kjede med Chandbali anheng:

Svart bead Mangalsutra chain with Chandabali Pendant

Chandbali anheng er en berømt design modell som brukes i et lite eller stort anheng for et halskjede. Halskjedet er uthevet med halvmåne halvmåneformet anheng. Den svarte perlen er laget enkelt med to-rads arrangementet med chandbali anhenget i midten.

Svartperler Mangalsutra-design er definitivt en enkel design med en elegant touch til den. Den viktigste fordelen ved å bli med i den trådløse trådekjeden til gullet er eliminering av negative vibrasjoner opprettet i universet. Kvinner som har på seg en Mangalsutra, vil definitivt øke familiens energi på en positiv måte.

Leave A Comment

1 + 9 =