9 Tradisjonelle Maang Tikka Designs for Round Face Shape

Maang tikka er en av de mest nødvendige smykker for en brud som ser vakker ut på bryllupet hennes. Maang tikka laget av en kjede med snare mot den ene siden og et anheng på den andre. Det snakker til en endelig union. Ikke bare bruden, men også brudens venner eller noen andre, gir maang tikka glamour og stil til utseendet. Det symboliserer kvinne, feminine krefter og besittelse av den intuitive naturen som bare hennes. Misforståelsen må ryddes for maang tikka at det ikke bare er brude smykker; det kan brukes på ethvert bryllupsfeste eller en tradisjonell anledning.

Maang Tikka Smykker Design for Round Face:

Det er så mange forskjellige typer maang tikka, men det ser mer vakkert ut med riktig ansiktsform. Hvis ansiktet er rundt, må man legge til lengde. Her er noen maang tikka for rund form.

1. Småpendent stil Maang Tikka for rund ansikt:

liten-hengende-style-maang-tikka-round-ansikt-en

Denne månen tikka gir et stilig utseende for runde ansikt som de ikke gjør ansiktet ser tungt ut. Enkelstrengede tikkas kan se konservativ ut, men det gir et elegant og fasjonabelt utseende. Den har et bredt utvalg av design fra fancy farget stein tikkas til perle hengende.

2. Jhoomar eller Passa Maang Tikka:

Jhoomar-eller-passa-maang-tikka-round-ansikt-2-

Jhoomar eller Passa er det tradisjonelle ornamentet til en muslimsk brud. Denne biten av maang tikka holder tett den venstre halvparten av pannen. I dag er det også slitt i tillegg til den vanlige som faller på pannen i pannen. Den kommer i ulike design som fan form, trekantet design, rund stil osv. Det legger til en kongelig appell til en brud ser.

3. En-Teir Matha Pattis Maang Tikka:

ett-teir-matha-Pattis-maang-tikka-round-ansikt-3

En annen stil av maang tikka er matha patti. Dette har flere lag til sidene som helt pynter en brudes panne. Det er veldig slank i design og gir et veldig fantastisk utseende til rund ansikt. Man må være bevisst å få det til å holde seg på plass ved å plassere antall pins.

4. Borla Maang Tikka for Round Face:

borla-maang-tikka-round-ansikt-4

Borla-stilen, tanka-stilen, gjør bare en titt elegant og glamorøs. Den har en form som ligner jujube-frukt som den kommer fra. Det er en rund maang tikka som vanligvis er laget med perler, steiner, rubiner, krystaller, etc. Det ser flott ut når hårpartiet er gjort akkurat fra midten av hodet.

Se mer: Frisyrer med Maang Tikka

5. Chand Maang Tikka for Round Face Shape:

Chand-maang-tikka-round-ansikt-5

Dette er et eksemplarisk design som har vært en utbredt mest elsket i lang tid. Den er perfekt for rund form som den dekker lite område av pannen. Det er en rund tikka smykker vanligvis har vakre perle og polki aksenter som legger til eleganse. I en tynn gullgraf på en halvmåne er denne kundan som edelstener innfødt med dangling perler. Den tynne kjeden sikrer at fokus ligger på denne fantastiske tikkaen.

6. Crescent Maang Tikka:

halvmåne maang-tikka-round-ansikt-6

Den halvmåne maang tikka er vakkert enkel med kundan eller steinarbeid og sett i gylden halvmåne. Det er også en lettvekt, og gir et lett utseende perfekt for rund ansikt.

Se mer: Tikka Head Chain

7. Hairline Hugger Maang Tikka:

hårfestet-hugger-maang-tikka-round-ansikt-7

Hairline huggeren er slitt høyere enn vanlig, bare kysser håret. Hovedkjeden, som fører til anhenget, kan falle sammen med delen i håret. Denne månen tikka rammer ansiktet og trekker oppmerksomheten mot øynene og ansiktsfunksjonene.

8. Kundan Maang Tikka:

kundan-maang-tikka-round-ansikt-8

Kundan-arbeidet er tradisjonelt til solah shringaar. Denne vakre maang tikka er crusted med uncut diamanter satt i kundan.

Se mer: Indian Maang Tikka Set

9. Mughal Maang Tikka:

mughal-maang-tikka-round-ansikt-9

Den majestetiske Mughal-revolusjonerte maang tikkaen fra de talentfulle hendene til en gud-begavet designer har et intrikat design som er full av polka og prikker, og ser perfekt ut like under dupatta som dekker hodet.

Maang tikka er en viktig del av smykker som brukes av en kvinne ved spesiell anledning. Dette alderen gamle tilbehør forbedrer det generelle utseendet og gir en glamorøs, men stilig appell. De er billige og er lett tilgjengelige.

Leave A Comment

75 − 72 =