9 tips for å bli kvitt kroppens lukt permanent | Stiler på livet

For å se frisk og perfekt, alle tar deg dusj og kle på en ideell måte. Men så snart du er involvert i noe fysisk arbeid, begynner du å svette og der i lukt i det som noen ganger får deg til å skamme seg i mengden eller publikum.

Hva forårsaker kropps lukt:

Det er mange årsaker til kroppens lukt, og det er et universelt problem som mange av dere møter. Først kan det være at du inntar mat som har mye hvitløk, løk og mange andre krydder som frigjør svovel når kroppen bryter dem eller absorberer dem. Så prøv å spise mat med mindre stinkende ingredienser i den. For det andre hvis du drikker mer enn normalt, skiller det seg ut fra pusten og svetten som forårsaker kropps lukt. Tredje og en grunn som alt du står overfor i vanlig rutine er stresset eller over stresset fra arbeidet ditt. Det er tiden kroppen din svetter og den stinkende svette begynner å skje. Hvis du lider av stresssvette, kontakt lege og prøv å alltid bruke pent og vasket klær. Sist kroppen lukt kan være på grunn av medisinske grunner, mennesker som lider av kronisk forstoppelse, diabetes eller leversykdom de står overfor med problem.

Noen ganger i fuktig og fuktig klima har kroppen en tendens til å svette og tungt, derfor er det tiden din kropp utvikler kroppens lukt. Så sørg for at du bærer det stoffet som lett absorberer svetten, og du blir og ser frisk døgnet rundt.

Tips for body odor

Slik fjerner du kropps lukt:

Her er de 9 beste måtene å holde kroppen lukt unna deg:

1. Prøv å være squeaky Clean:

Første ting å lukte som en blomst er å være helt ren og ren dusj minst to ganger om dagen, da det reduserer bakterievæksten på huden. Ifølge mange forskere er det bedre å ta dusj med varmt vann for å hindre kropps lukt og bruk alltid antibakteriell såpe eller sandeltre såpe for å takle kroppens lukt.

2. Magnificent Baking Soda:

Alle har hørt at natron blir brukt på kjøkkenet, men nå kan applikasjonen hjelpe deg med å kvitte seg med kroppens lukt. Det er to måter man kan bruke dem på.

  • Ta en tabell skje med natron og halv sitronsaft og bland dem godt og bruk på kroppsdeler hvor du svetter overdrevet.
  • Påfør forsiktig på det området og la det stå i 2-3 minutter og rengjør og ta en dusj etter det.
  • Pass på at du ikke skrubber området og søk daglig i en uke eller to.
    I samme prosess bruker bakepulver og maisstivelse og på samme måte.

Dette vil forhindre svetting for så vel dårlig lukt i lengre tid.

3. Barber tørk kroppen og bruk deodoranter:

For å holde dårlig lukt unna bør du alltid barbere hårene på underarmsområdet, ettersom håret fungerer som en bakterie-trapper og gir mer svette og lukt. Etter dusjen sørger du for at du tørker området pent som tørre kroppsdeler motvirker bakteriell vekst. Bruk alltid antiperspirant deodoranter og god duft holder kroppen lukt unna.

4. Angelic Apple Cider Eddik:

Apple cider Eddik er mirakuløs sirup, da den har kraftige bakterier som bekjemper den dårlige lukten og til og med balanserer pH-nivåene i kroppen. Du kan søke på to måter:

  • Du kan legge til en spiseskje på eple cider eddik til lunken badevann og suge deg selv i 10-15 minutter.
  • For det andre ta litt eple cider eddik og forsiktig gni den i underarmene, la den stå i tre til fire minutter og ta en dusj. Påfør til du finner noen endringer i deg selv.

5. Ta bad med rosmarin:

Rosemary motstår veksten av lukt som forårsaker bakterier og til og med nøytraliserer kroppens lukt med sin fine duft. Den inneholder sink, hvis mangel kan forårsake kropps lukt. Du kan bruke det etterlater og den essensielle oljen laget av Rosemary.

  • Ta to kopper tørr rosmarinblader til fem kopper varmt vann, suge det i 10-15 minutter, og sug deretter deg i vannet i 10-15 minutter.
  • Tøff klapp deg selv og hold den dårlige kroppens lukt vekk fra deg.
  • Du kan til og med bruke essensiell olje, bland 5-6 dråper i liten kopp vann og bruk på svetteområder og se forskjellen.

6. Wonderful Turnips:

Turnip har antibakterielle egenskaper og reduserer veksten av bakterier som forårsaker dårlig lukt, og den er lastet med vitamin C som hemmer dårlig lukt. Du kan begynne å konsumere rop og inkludere det som en del av måltidet ditt

Du kan til og med bruke ropefrukt på underarmene og lyskeområdet og la det tørke. Så vask det med Luke varmt vann, du kan gjøre dette hver morgen, da det holder den dårlige lukten unna i minst 10 timer.

7. Avgift kroppen:

Det er veldig viktig at du renser systemet fra innsiden for å stoppe den dårlige lukten. Avgift kroppen som rens og fjern alle giftstoffer som kan samles fra usunn livsstil og matvaner. Så drikk rikelig med vann, og når systemet er rent vil den dårlige lukten også bli minimert.

8. Påfør med hassel:

Dette fantastiske med hassel reduserer hudens pH-nivå, det sammentrykkende egenskaper minimerer hudens porer og reduserer produksjonen av svette. Du kan blande hazel med vann og holde dem i en flaske og spray det to ganger om dagen. Selv du kan sette tre til fire dråper i en bomullsboll og søke under underarmene og se den magiske hendelsen.

9. Kutt ned eller Unngå lukt Utløsende matvarer:

Sist, hvis du vil holde den dårlige lukten borte fra deg, stopp eller motstå deg fra å spise høyt kalori mat som har en tendens til å få deg til å svette mer. Selv kutte ned på løk, hvitløk som produserer dårlig lukt og karbonatiserte drikker, koffein eller alkohol som forårsaker tung svette.

Så disse er noen tips som kan hjelpe deg til å holde deg frisk og du blir kvitt kroppen din på en enkel måte. Gjør langsomt hemmelig dette punktet i din daglige rutine og gjør dem til en daglig praksis slik at det ikke er noe problem å følge dem.

Leave A Comment

79 − 69 =