9 stilige menn hestehale frisyrer | Stiler på livet

Med de skiftende tider har det vært en endring i frisyrene til menn. Fra Mohawk til ponytails rocker menn hver frisyre. Her er ni slike hestehale hairstyles som menn har vunnet.

Siste menn Ponytail frisyrer med bilder:

La oss se på topp 9 mennene hestehale hairstyles.

1. Erklæring Hestehale:

menn ponytail hairstyles

Lange låser kan bli irriterende til tider, spesielt for menn. Denne frisyren vil holde håret ditt ute av ansiktet og også holde ting interessant. Kombinere håret ditt og la en løkke i hestehale.

2. Half Up Half Down:

menns ponytail2

Dette er et blikk som vil holde ting funky ennå uformell. Del håret ditt i to deler. Ta delen av håret over øret og pust det med fingrene. Fest dem deretter sammen. La den nedre delen være som den er. du er klar til å rocke dagen med dette superkule utseendet.

3. Braid-a-Tail:

menns ponytail3

Dette er et veldig enkelt utseende. Spesielt for menn med krøllete hår. Sveip håret tilbake og flett det helt til slutten av håret ditt. Sikre det med et hår slips.

4. Horsetail:

menns ponytail4

Dette er den mest trending av alle stilene. Ta håret tilbake og bind det opp i en høy ponni. Enkelt, lett, men gir deg en titt som gjør at du skiller seg ut i mengden.

Se mer:  Siste frisyrer for menn

5. Top-Knot:

menns ponytail5

Denne hestehale er en må prøve frisyre. Til å begynne med, bruk en hårgel på håret ditt slik at du kan style håret ditt tilsvarende. Nå kam det gjennom og knytt det så høyt som mulig ved å bruke et hår slips. Her til slutt, gjør en løkke.

6. Messy Low Ponytail:

menns ponytail6

Ikke så pent, men et sexy utseende for menn. Trikset er å ikke bruke noen pensel. Komb håret ditt med hendene dine. Siden det er en rotete hestehale, behøver det ikke være pent. Ta alt håret i hånden og bind det opp i en lav hestehale. For å fullføre utseendet, ta ut noen hårfjerninger.

Se mer:  Side del frisyrer menn

7. topp flettet hestehale:

menns ponytail7

Som navnet antyder, må du begynne å ta en del av håret fra toppen av hodet og begynne å flette. Ved fletting legger du en del av håret til hver side. Fortsett prosessen til det ikke er noe hår tilgjengelig for å legge til. Fullfør stilen med en grunnleggende flett og bind håret opp mot kronens ende.

8. Side Braid Hestehale:

menns ponytail8

Denne frisyren er spesielt for menn med veldig langt hår. Komb alt håret til den ene siden og begynn å brette det til slutten av håret ditt. Slip håret til slutt og du er god å gå.

Se mer:  Profesjonelle frisyrer for menn

9. Samurai Man Bun:

menns ponytail9

Som det samme antyder, er det en badassstil for menn. Bruk din hånd til å lage en hestehale. Trikset for denne frisyren gjør ikke hestehale for høyt og heller ikke for lavt. Sikre det med et hår slips. ta vis strenger ut fra bunnen av håret ditt. For å fullføre dette utseendet, retter endene på halen din.

Tider har endret seg, og så har vi utsiktene våre. Med den kontinuerlige forandringen i mote og stil har det vært en utvikling i menns stil. Og dette er bare begynnelsen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

78 − 69 =