9 Stilig og trendy krokodille lommebøker til menn og kvinner

Lommeboken er et slikt tilbehør som utfyller stilen på en måte som definerer din sanne personlighet. Krokodilhud lommebøker synes å være en overlegen type materiale som utstråler den dristige og raske naturen til din personlighet med den komfortable klemmen av ekstravaganse. I en liste over de mest praktiske og trendy skinnkrokodille lommebøker presenteres for å møte alle dine behov.

Nyeste og fasjonable design av krokodille lommebøker til menn og kvinner:

La oss se på de 9 beste krokodille-tegnefilmene.

1. Tanned Crocodile Wallet:

krokodille-lommebøker

En skikkelig garvet menns krokodille lommebøker er noe som er sikker på å utfylle din stil, uansett hva klæren din er. Like egnet for enhver formell samt uformell klær, en riktig garvet, autentisert krokodille lommebok er sikker på å få deg til å føle deg spesiell. Brede sømmer i grensene utenfor og den røde skalaen på krokodilhuden er noe fascinerende. Med beskjeden antall rom kan du ordentlig holde regninger og kort på en stilig måte.

2. Casual Use Crocodile Wallet:

Uformelt use Crocodile Wallet

En skikkelig og autentisk svart krokodille lommebok menn er et helt klassisk tilbehør for noen menn. Den er subtil, rå, trendy og posh. Passer best for enhver formell begivenhet, det kan også være like egnet til daglig bruk hvis du foretrekker å være kongelig overalt hvor du går. Råstrukturert eksteriør og glatt interiør sørger for at folk får WOW!

3. Unisex Crocodile Wallet:

Unisex Crocodile Wallet

Ta ut din ville side med en vakker grønn krokodille lommebok. Fargen er fet og gir en uttalelse hvor du tar penger ut av det for å betale regningen. Passet for både menn og kvinner, ville det vakre eksteriøret at du skal verdsette det for alltid.

4. Vintage krokodille lommebok:

Årgang Crocodile Wallet

En vintage og ekte krokodille lommebok er rå og vakker og definerer din indre spirituelle sjel vakkert. Ikke mye polering, bare krokodilhuden, enkle masker og få rom er det som gjør at lommeboka skiller seg ut fra andre. Den rike ektheten og enkelheten til krokodille lommeboken for menn vil gjøre det skiller seg ut fra alle de andre lommeboken.

Se mer: Utformet lommebok

5. Brown Horn Back Crocodile Wallet:

brun Horn Back Crocodile Wallet

Hvis du tenker på å gå til en fest i enkel antrekk, en hvit skjorte og denims, så søker du etter et dristig tilbehør her. Den skarpe strukturen og strukturen på hornkrokodilhuden i et vakkert, brunbrunt utvendig lommebok, vil forvandle ditt enkle utseende til et majestetisk nivå. Komplett utseendet med en god sko og belte.

6. Baby Alligator Crocodile Wallet:

Baby Alligator Crocodile Wallet

Den tonede versjonen av den autentiske krokodillenes lommebok, en babykrokodillehud lommebok er glatt og glansen tar bort det meste av rawness mens du integrerer mye edru og subtil skjønnhet. Skildpadden grønn farge og ønskelig mønster i utsiden gjør lommeboken til en klassisk skjønnhet til enhver anledning. Denne er den smidigeste krokodille menns lommeboktyper.

Se mer: Coach lommebøker for menn

7. Blue Crocodile Wallet:

Blå Crocodile Wallet

Den allerede røde og vakre krokodille lommeboken når den berører en blå nyanse, blir det en umiddelbar magi. Den kongelige og pulserende følelsen av lommeboken sprer en stemning med perfekt match. Hvis du får en sjanse med riktig kjole, kan denne lommeboken være stilklæringen.

8. Long River Crocodile Wallet:

Lang River Crocodile Wallet

Den lange elven krokodille lommebok kan være utsagnsstykket med nesten enhver festkjole for enhver kvinne. Gå til det grunnleggende og følg trekk av røttene dine med denne vakkert utformede unike krokodille lommeboken.

Se mer: Womens Clutch Wallet

9. Funky Crocodile Wallet:

funky Crocodile Wallet

Være super trendy når du har en trendy og funky krokodille lommebok. Integrert med magnetisk pengeklemme eller en avtakbar kjede, som også laget av krokodilhuden, er disse funky lommebøkene små og kan også brukes til å bære de slanke smarttelefonene i stedet for valutaer for å få den skjulte funkinessen i deg. Ikke klipp vingene av fantasien din og la den flyte høyt når du bestemmer deg for kjolen du velger å bære med den!

Produsert i mange stiler for å dekke dine behov og matche vibe av ulike anledninger, kan dette tilbehøret virkelig være en av dine mest verdsatte eiendeler. De forskjellige stilene, hudens teksturer og stingmønstre gjør dem unike på sin egen måte.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 63 = 70