9 Stilig og komfortabel sengetøy til menn og kvinner

Siden hele verden står overfor konsekvensene av global oppvarming, blir sommersesongen uutholdelig. Så alle foretrekker å ha på seg et plagg eller topp som er ganske løs som tunika og laget av materiale som linned. Som sengetøy er et stoff som er ganske lettvektet og tillater varmen å unnslippe, slik at kroppen din blir kul og slapper av. Tekstilet er utformet slik at det absorberer svette og etterlater huden din tørr og gjør at du føler deg kult. Derfor er tynn tunika den mest ønsket og verdsatt av alle og alle aldersgrupper på grunn av de hemmede fordelene.

Nyeste og fasjonable design av Linen Tunics for Gents and Ladies in Trend:

La oss nå få et raskt blikk øverst Linen tunics design for både menn og kvinner.

1. Medieval Tunics for Men:

fra middelalderen Tunics for Men

Disse er tunikaene mens de ble slitt på middelalderen av menn. Disse tunikaene har en dyp V-mønsterring og i fronten har den kuttet, noe som gjør den veldig behagelig og til og med smart når den er slitt. Rundt nakke og på kanter på ermene er det intrikate broderte gjort, slik at det virker som eksklusivt og kult når det er kledd med par jeans.

2. Hvit Linen Tunika i Kaftan:

Hvit Linen Tunic in Caftan

Disse typene tunika er et must i hver manns samling, da det får dem til å virke mer smart og varmt og fasjonabelt. Linne tunikene har mansjett i mansjett og er designet i kaftan stil og snørebåndet i fronten forsterker utseendet ved mange folder når de går sammen med bukser.

3. Casual Linen Tunics for Boys:

Uformelt Linen Tunics for Boys

Her kommer en uformell lommelykt til gutter, men det er veldig behagelig å ha på sommeren som det er laget av linduk. Den lyse skyggen av grå hjelper til med å reflektere varmen og senker kroppstemperaturen veldig fort. Disse typer linnetøy er tilgjengelig i mange nyanser og kutt, og du kan velge den etter eget valg.

4. Asymmetrisk Hood Linen Tunika:

asymmetrisk Hood Linen Tunic

Et unikt kutt og smart linned tunika er disse som passer til enhver anledning. Det smarte asymmetriske utseendet gir et fint og interessant utseende på dette linnet tunika og det har en hette også for å dekke hodet fra sommeren.

Se mer: Lang Chiffon Tunika

5. Party Wear Linen Tunics for Girls:

Parti Wear Linen Tunics for Girls

Dette er en fin og elegant utseende festklær av tøy med et etnisk glasshåndarbeid rundt halsen. Den tynne fargen på tunikken gir et tiltalende utseende og sikrer at hvert hode slår på deg når det er parret med høyre bunn.

6. Jenter Svart Linen Tunika Topp:

jenter Black Linen Tunic Top

Dette er en av de mest stilige og flotte black and white linjestykkene i topp stil tilbys av hver jente. Disse typer tunika ser veldig smart ut og går bra med alle aldersgrupper av kvinner og kan brukes med denim, bukser eller lange skjørt også.

Se mer: Party wear Tunics Women

7. Cute Pink Linen Tunics:

søt Pink Linen Tunics

Fargen rosa er elsket av hver kvinne, da det får dem til å virke elegant og søtt. Den dype V-mønster halsen og den kinesiske kragen høye linjen kragebenet og torsoområdet gir deg dermed et retroutseende.

8. Long Linen Tunika Kjole med Broderi:

Lang Linen Tunic Dress with Embroidery

Disse er en stilig leter lang linje kjole for hver kvinne og holder et viktig sted i garderoben også. Ettersom linduk er en fabelaktig leder av varme, kan klesken bli brukt som frittstående og kan også kledd med noen kule utseendebunner også.

Se mer: Long Cotton Tunics

9. Designer Linen Tunika for kvinner:

Designer Linen Tunic for Women

Dette er en av de sexy og utrolige designerne fra skulderlinktøy til kvinner. Tunika er designet i tråd med dagens mote, og det samlede blikket på mansjettene og brystet gir et godt og moderne utseende.

Linen tunika er et plagg som kan brukes døgnet rundt og kan pyntes på alle livsstil. Linen tunika er en hit og selv med minimal tilbehør ser veldig stilig og elegant ut og gir en person et fint og komplett utseende når det er kledd med noen bunner. Linne tunika kan bæres ved enhver anledning og er tilgjengelig i mange flotte kutt, lengde, mønstre og i levende farger også. Så nå ta en stilig og fantastisk linnekjole og flaute garderoben din med det, og føl deg kult og avslappet når du er kledd.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 + = 67