9 Stilig Designer Moderselskap Slitekjoler i India

Graviditet er den mest spesielle fasen av livet i en kvinnes levetid. Du går gjennom mange blandede følelser sammen med fysiske endringer. Vi kan ikke gjøre mye om følelser på grunn av hormoner, men slitasje på designerfødt kan sikkert hjelpe deg med å håndtere dine fysiske endringer. De hjelper deg vakkert nåde gjennom alle dine trimestere.

9 Stylish Designer Maternity Wear Dresses in India

Designer kjoler til gravide kvinner:

Her er topp 9 populære designerklær for kvinner i svangerskapet.

1. Wrap Around Designer Maternity Dress:

Pakke inn Around Designer Maternity Dress

En maternity wrap rundt designer kjole er akkurat som vår vanlige fødselspermisjon kjole. Det er smart og stilig. Den kan brukes med din blazer til formelle møter. Normalt har de belter; dermed kan du bruke den til slutten av svangerskapet. Det er det enkleste antrekket som enhver mor kan ha på seg og se varm og stilig på samme tid.

2. Maternity Designer Short Dress:

Maternity Designer Short Dress

Maternity kort designer kjole er vanligvis til midten av låret til knelengde. De er normalt flytende for mors komfort. Noen ganger er de kroppskrammer også. Du kan bære for kveldsfesten eller en enkel strandtur. Dette er morsomt antrekk for å være mødre.

Se mer: Maternity Maxi Dress

3. Maternity Maxi Designer Dress:

Maternity Maxi Designer Dress

Maternity maxi designer kjoler er under kneet til gulvlange kjoler. De er stort sett tett montert på bysten. De er flytende og noen ganger rett under livet. De fleste av dem har kuttet for enkel klatring av trapper og sittende for middager.

4. Maternity Designer Cardigans:

Maternity Designer Cardigans

Maternity designer cardigans ligner på våre normale cardigans. De har frontåpninger. De har vanligvis et belte for å lukke. Vanligvis er en V-hals t-skjorte slitt inne i den. For det meste er de fargerike for å heie moren til å være.

5. Maternity Designer Tunics:

Maternity Designer Tunics

Maternity designer tunics er lange tunikker. De er normalt utstyrt rett eller har A-linjeskåret. De er av mange typer, for det meste warp rundt og plissert, for ekstra plass til den voksende magen. De er også laget med frontåpning for å amme, derfor kan du bruke den etter at babyen kommer.

Se mer: Kjoler til kjærlighetsklær

6. Moderskapskjørt:

Maternity Designer Skirts

Hver gravid kvinne er reddet av skjørtet, spesielt når jeansene ikke passer deg. Et maternity designer skjørt er designet spesielt for å støtte magen din. Du kan bære på jobb, eller å feste eller til og med for en enkel middag. De fleste av dem er lange. Det gir veldig uformelt og stilig utseende.

7. Maternity Designer Bukser:

Maternity Designer Pants

Hver arbeidende gravid kvinne sliter gjennom "hva skal jeg ha på jobb" spørsmålet. Vanlige bukser passer ikke deg som midjen din vokser hver dag for å passe inn i babyen din. Løsningen til det er maternity designer bukser. De kommer med et elastisk, strekkbart pustbart belte for å støtte magen. De er laget av behagelig stoff, noe som gjør at alles favoritt formelle slitasje er.

8. Maternity Designer Jeans:

Maternity Designer Jeans

I likhet med maternity designer bukser, kommer en maternity designer jeans kommer med magen støtte band rundt midjen. Du må bare legge den opp under toppen. De er av alle kutt og passer. De fleste er booth kuttet eller flared slik at du ikke trenger å slite ved å bøye seg mye for å bære dem.

Se mer: Trendy Maternity Topper

9. Moderskapsmodell:

Maternity Active Designer Wear

Under graviditeten anbefales de fleste kvinner å gjøre litt lett trening og går. Maternity aktiv designer slitasje er laget for det formålet. De er ment å støtte magen og er fleksible, myke og lar deg gjøre noe i det. De fleste av de gravide damene bor i dem bokstavelig talt.

Mesteparten av tiden har fødselspermisjonen oss forferdelig nattmars, på "hva skal jeg ha på meg". Men med de nye nyskapende designene oppfylles våre behov gjennom deres kreasjoner. De er komfortable, stilige og elegante.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 − 82 =