9 Stilig design av lange vester for damer i trend

En vest er en ermeløs plagg for den øvre delen av kroppen din. Vest er også kjent som vest, cardigan og jakke etc. vest kan være slitasje av både menn og kvinner. Vest ble introdusert som kvinner ha på seg med ridevaner av kvinner. Nå har det blitt en del av dagligdags antrekk for kvinner. Vester er av to typer 'kort vest og lang vester. Det finnes ulike områder, design, stoffer tilgjengelig i markedet man kan velge i henhold til sesongen. Det kan gå med noen monterte jeans. Vest legger til et snev av klasse til antrekk. Det finnes ulike kjærlige stiler av vest som er tilgjengelige.

Nyeste og vakre lange vester for kvinner i mote:

La oss se på de 9 øverste designene av lange vester.

1. Denim Lang Vest:

Denim long vest

Dette er perfekt valg for denim elsker. Det kan gå med hvilken som helst hvit og svart t-skjorte. Den er åpen foran med knapp i stedet for glidelås. Denne ermeløs vest gir et fantastisk utseende til kvinner.

2. Lang pelsvest:

Lang Fur Vest2

Pelsen er så myk og varm. Så, dette er best egnet for vinteren. En som ikke vil endre stilen sin om vinteren, er denne lange pelsvesten et perfekt valg for henne. Denne pelsjakken passer best til tynne damer.

3. Long Fringe Vest:

Lang Fringe vest

Fringene på vest ser kult ut på en kjole. Denne skjæreformen ser bra ut om kanten er lang eller kort. Denne svarte lange frynsebuksen kan gå med en hvilken som helst farge på t-skjorten. Du kan velge det for enhver hendelse.

4. Long Vest Top:

Lang vest top

Denne strekkbare, runde nakke og ujevn hule topp ser stilig ut og puter i midten av halsen gjør det mer grasiøst. Det kan kobles med jeans og leggings osv. Kvinner føler seg veldig behagelig i denne lange grå fargevestetoppen. Bortsett fra begrenser det ser så fantastisk ut.

Se mer: Vintervest

5. Formell Lang Vest:

Formell Long vest

Denne lange farge lange vesten kan gå med jeans og svart tunika. Det gir et dristig og stilig utseende. Denne vesten er som en overfrakk. Lang veske er lett og tilgivende å ha på seg. Du må kanskje veske skreddersydd for den perfekte lengden. Denne lange vestjakken er et godt alternativ for et formelt eller offisielt slitasje.

6. Lang Lace Cardigan Vest:

Lang lace cardigan vest

Kvinner kan ikke motstå henne etter å ha sett denne lange blondervesten. Dette gir et eksklusivt utseende, det kan gå med noen tunika, jeans. Dens delikatesse gjør det til en fest slitasje klær. Det kan også parre med gladiators fottøy.

Se mer: Ermeløs Vest Kvinner

7. Lang hette Vest:

Lang hooded vest

Om vinteren må du dekke hodet, dette lange hettejakke er mer nyttig. Dette vil ikke forandre utseendet ditt, heller ser du mer stilig om vinteren. Denne trykte vesten kan gå med hvit og himmelsblå skjorte.

8. Gym Long Vest:

gym long vest

Det finnes ulike treningsvester tilgjengelig i markedet, men dette damene lange vest likte indisk. På grunn av lengden er det mer behagelig under trening. Det kan også brukes i jogging. Denne rosa fargevesten ser så vakker ut som den kan bæres utenfor.

Se mer: Cool Vest Topper

9. Strikket Lang Vest:

strikket long vest

Dette er håndstrikket vest. Det gir en varm følelse, strikket vest har veldig unike design og har forskjellige mønstre. Denne lange ned vesten strikker i røde hjerte garn. Dette kan gå med jeans og leggings.

Vest for kvinner er for komfortabelt. Du kan bære den hvor som helst og i hvilken som helst sesong. Man kan velge vest etter sin personlige stil. Kvinner lange vester er ganske allsidige og avhenger av mønstrene og skriver ut til brukbarheten. Funky vestprinter er flott for uformelle arrangementer, mens sjekker patters og plaids for formelle arrangement. Ladies lange vester gir deg et nytt utseende for hver fest og utflukt. Vests får høy popularitet i dagens mote.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 1