9 Stilig design av Funky lommebøker for menn og kvinner i trend

Funky lommebøker til menn og kvinner er et godt alternativ hvis du vil holde deg borte fra de tradisjonelle lommebokene. Lommeboken er for det meste skrevet ut i lyse utskrifter som viser noe holdninger. Velg disse funky lommebøker som gaver eller til og med for deg selv. Dette er de beste valgene du vil ha.

Nyeste og Best Funky Wallets Design for Gents and Ladies in Fashion:

Her er de 9 beste lommebokene i funky design.

1. Trykt Funky Wallet:

Skrevet ut Funky Wallets

Velg denne funky trykte lommeboken for gutta og gjør hodene sving. Funky vesken og lommeboken har en fantastisk, quirky design som er trykt på forsiden. Fargene som brukes er dristige og pulserende, og dette gjør at lommeboken står fra hverandre. Flott for ungdommene, disse funky purses og lommebøker tjener formålet med å holde dine eiendeler trygge.

2. Studded Funky Wallet for Women:

Piggdekk Funky Wallet for Women

Denne nydelige vanity-fair funky lommeboken til kvinner er perfekt for jenter som elsker metallisk stil. Den skinnende lommeboken har et abstrakt design trykt på forsiden. Lommeboken er også foret med metallperler som gir den en kant. Flappen som lukker lommeboken har også metallperler som er plassert i et design.

3. Lego Funky Wallet:

Lego Funky Wallet

Hvis du elsker Lego så er denne Lego inspirerte funky lommeboken bare for deg. Lommeboken kommer i lyse farger som er synonymt med Lego-blokker. Denne lommeboken har en glidelås med veske for å holde regninger og kredittkort intakt. Lommeboken er ekstremt kul og vil sikkert være snakk om byen.

4. Superhero Funky Wallet:

superhelt Funky Wallet

Menns funky lommebok tar en lys tur med denne en slags superhero-inspirert lommebok. Lommeboken har designet eller logoen til noen superhelter du liker. Fargene er veldig lyse og dristige, og dette tiltrekker seg mange av de unge. Superhero lommebøker er de beste for å holde pengene dine trygge fra inntrengere.

Se mer: Red Wallet Mens

5. Postkort Funky Wallet:

Postkort Funky Wallet

Her er en fantastisk kvinners funky lommebok. Lommeboken er basert på postkortet. Fronten har utformingen av forsiden av et postkort med plass til adresse og frimerker. Baksiden av lommeboken har mange frimerker trykt på den. Det har også en glidelåsåpning for å beholde verdisaker.

6. Zip Around Funky Wallet:

Glidelås Around Funky Wallet

Denne flotte, elegante lommeboken til kvinner er det beste du kan kjøpe. Lommeboken har en glidelåsåpning gjennom hele strekningen. Dette gir en trekkspillstilstandsåpning, og det er enkelt å holde ting trygt. Lommeboken har nydelig sommerfuglutskrift som er trykt på en subtil beige bakgrunn. Lommeboken har en brun skinnflap som har et snap.

Se mer: Beste Wallet Color

7. Snake Skin Funky Wallet:

Slange Skin Funky Wallet

Få denne alt ut gale lommeboken som er laget med slangeskinn og farget til lyse farger. Lommeboken er best for menn som elsker utendørs og den ville siden. Fargene er lyse og gjør for en uttalelse lommebok. Velg dette for en enestående lommebok.

8. Cityscape Funky Wallet:

Cityscape Funky Wallet

Denne damens funky lommeboken er noe du kan kjøpe fra dine reiser i utlandet. Det har byens landskap trykt på den. De mest kjente utskriftene er av Paris, London, New York etc. Velg disse fantastiske lommebokene for deg selv og bli nostalgisk av ferien du har tatt.

Se mer: Blue Womens Wallet

9. Newspaper Print Funky Wallet:

Avis Print Funky Wallet

Et annet flott alternativ for en funky lommebok er denne avisen prints lommebok. Lommeboken foran har skrevet ut en side fra avisen som inneholder fiktive nyheter. Lommeboken er flott for alle menn som elsker følelsen av aviser. Det er for alle aldre, og dette gjør det til et godt kjøp, selv som en gave.

Funky lommebøker er det beste alternativet hvis du vil ha noe som er annerledes og kreativt. Lommeboken har rikelig med plass til kort og regninger. Utskriftene på disse lommebokene er vanligvis lyse og modige.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

37 − 29 =