9 Stilfulle Velvet Chokers for Ladies i Trend | Stiler på livet

Velvet materiale er alltid et av de mest ettertraktede stoffene for sitt rike og kongelige utseende. Selv de tynneste trådene vil gi deg en majestetisk appell til antrekkene dine eller smykker. Velvet chokers er de stilige smykker elementer som hver kvinne må eie. De kan fullføre en titt og gjøre en storslagen endring. Velg dine passende fløyelschokere fra disse alternativene og fortsett og hold den røde løperen.

Nyeste og fasjonable Velvet Chokers for Women:

La oss få loo topp 9 choker fløyel design for unge jenter i mote.

1. Tynn Black Velvet Choker:

Tynn black velvet choker

Velg denne tynne svarte fløyelsjakkeren for en enkel måte å mote på. Velvet choker er ren, men likevel attraktiv. Bandet har en metalllås på enden som fester choker. Fargen til choker kan være svart, marine eller lilla. Velg en som passer til din stil.

2. Spenne Velvet Choker:

Spenne velvet choker

Legg litt mer oomph til din fløyelsjakke med denne fantastiske spenne i sølv. Spenne gir karakter til denne nydelige maroon fløyel choker. Det sølvspenne og fløyelfargen gir deg en viktoriansk følelse. Velg dette for å ha på semi casual outfits eller til og med formelle kjoler.

3. Gothic Style Velvet Choker:

Gothic style velvet choker

Gå retro og gotisk med denne en av en slags fløyelsjakk halskjede som har en gotisk inspirert anheng. Solens bilde anheng er laget i messing metall som ikke har det polerte utseende. Den gotiske messing fløyel choker er et must ha for studenter som kan para det med jeans og topper.

4. Broad Band Velvet Choker:

Bred band velvet choker

Denne tykke fløyelsjakkeren er mest fantastisk, da den dekker nakkeområdet og gir deg et trendy utseende. Bandet stil fløyel choker i rødt er ganske unikt. Gå stilig ved å ha på hestehale eller forlate håret ditt for å flaute choker og gi betydning for det.

Se mer: Hvit Choker Halskjede

5. 5 Strand Velvet Choker:

5 strand velvet choker

Se herlig sexy i denne 5-strand fløyelschokeren i svart som skiller seg ut mot fargen på huden din. Den svarte fargen gir en glød til huden og gjør deg fantastisk. Strikkene i fløyelens svarte choker dekker det meste av nakkeområdet og dets skjønnhet er i sin enkelhet.

6. Velvet Choker med anheng:

Fløyel choker with pendant

Velg denne fløyelschokeren for sin imponerende tåreformede anheng. Den svarte fløyelsjakk halskjedet som er tynn i bredden. Choker har en metalllås på baksiden. Metallhengslet er laget med lavastene og intrikat rammeverk. Choker kan brukes til nattfester og konserter.

Se mer: Sølv Chokers Smykker

7. Criss Cross Velvet Choker:

Sikk sakk velvet choker

Dette er en helt annen ta på fløyelschokere. Denne kryssende stilen av fløyelhalsen er veldig imponerende og minner om viktoriansk eller edwardiansk tid. Den sentrale anheng laget med onyx stein er ganske slående. Dette vil parre godt med formelle antrekk eller kjoler.

8. Bow Velvet Choker:

Bue Velvet Choker8

På samme måte som criss cross choker er denne fantastiske himmelsblå fløyelsjakkeren som er i form av et buehengsel i midten. Den iøynefallende bue er trimmet kort og endene ligger godt i hver ende. Fargen er kongelig og dermed gjør denne bue fløyel choker en veldig formell ballkjole tilbehør. Du kan legge til mye karakter i antrekket ditt ved å bære denne choker sammen med en høy hestehale for å vise ut choker.

Se mer: Choker Black

9. Wrap Velvet Choker:

Pakke inn velvet choker

Denne kule og stilige fløyelsjakkeren er laget av tynne striper fløyel som er viklet rundt halsen mange ganger. Denne sofistikerte versjonen av vanlig fløyelsjakkeren gir deg et mer moderne utseende. Endene på chokeren kan knyttes til en bueknute foran for en mer fantastisk finish.

Velvet chokers kan være smale eller brede og kan komme i kongelige farger som svart, lilla, maroon, etc. Velg en som enten lar deg lage noe majestetisk eller viktoriansk eller noe moderne.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + = 11