9 Stilfulle og fasjonable gule kurti designer | Stiler på livet

Hvis du velger å bære gul, faller du bevisst i det grønne og oransje spekteret. Fargen gul betegner ulike egenskaper i forskjellige kulturer samtidig. Selv om det er forbundet med humor, underholdning og spontanitet; det betyr også duplikasjon misunnelse sjalu og avarice så har en aggressiv karakter til fargen. På grunn av utstrålingen i fargen legger den til forbedringen av personens bilde. Det er heller en farge for kvinner at menns slips er unntaket.

Beste gule farge mote Kurti Designs:

Her er topp 9 gule kurtis,

1. Party Wear Mango Yellow Kurti:

Parti Wear Mango Yellow Kurti

Planlegger å ta en fest om kvelden? Mango gul silke kurti ville være et godt valg uansett sted og dekorum. Denne mango gule kurtis er best komplementert med hvite konjugater. Denne fargede Kurtis vil gjøre deg veldig glad. Den lyse karakteren av gul vil få deg til å skille seg ut i et godt opplyst sted. På denne måten kan det også være en dag og en nattklær.

2. Asymmetrisk Sitron Gul Farge Kurta:

asymmetrisk Lemon Yellow Color Kurta

Asymmetrisk gul kurti design med hvite skjørt gir deg et helt annet utseende. Med lett broderi på de vanlige sitrongule fargekurtisene, kan dette antrekket brukes i funksjoner og festivaler. Et nakkestykke med topaz studerte anheng og som øredobber fremhever antrekket.

3. Vanlig Gul Kurti:

Vanlig Yellow Kurti

Enkel gul kurti med kontrasterende frontknappspute gir din personlighet et ærlig og rettferdig utseende. Dette er godt for hverdagsbruk og en størrelse som er hakket over gir ekstra komfort for den daglige grinden. På den annen side kan vanlig gul kurti kombinasjon med trykt ben slitasje være et alternativ for damer som ønsker å prøve forskjellige design.

4. Gul Lang Kurti:

Gul Long Kurti

Crepe yellow long kurtis kan være en vakker tillegg til garderoben din. Disse lange kurtisene kan matches med legging, salwar samt palazzos. Benenes slitasje kan være en kontrastfarge som kan tone ned yellowness av antrekk og gjøre det ser mer anstendig ut.

5. Anarkali Style Yellow Fashion Kurti:

Anarkali Style Yellow Fashion Kurti

Anarkali-stylte gule mote kurtis kan være et av valgene for kvelden slitasje, fest slitasje samt for anledninger og festivaler. Trykt eller brodert Anarkalis kan være alternativene å velge mellom. Damer og jenter ser flotte og elegante ut i Anarkalis. Disse anarkalisene kan være laget av bomull, silke, rå silke, georgette eller crepe stoff

6. Gul Brand Kurtis:

Gul Brand Kurtis

Chanderi stoff er en av de mange mulighetene i gul merkevare kurtis. Gulfarget kurtis i chanderi-stoffet kan skrives ut eller være rent farget med en kontrastfarge. Chanderi stoff gul kurta kombinasjon er behagelig å ha på seg og ser veldig stilig ut.

Se mer: Oransje Farge Kurti

7. Trykt Gul Kurtis:

Skrevet ut Yellow Kurtis

Til nå har vi sett mange design med ren gul kurtis. Trykt gul kurta design å se veldig vakkert og annerledes ut. Designene kan variere fra geometriske mønstre til blomster, polka prikker og så videre, avhengig av individets liker.

8. Sennep Gul Kurti:

Sennep Yellow Kurti

Mustartd gul farget kurti kan ikke være valg av kvinner på grunn av fetthet. Imidlertid ser sennepsgul farge kurti veldig roman ut og skiller seg ut i mengden, nettopp på grunn av dristig farge. Lett broderi på kurta kan redusere fargens dristighet og gjøre det ser veldig fasjonabelt ut.

Se mer: Vanlig Purpur Kurti Design

9. Gul Kurtis for menn:

Gul Kurtis for Men

Lys gul farge kurtis gjør en dristig stil uttalelse. Menn kan flaunt en lang gul farge kurta med en kontrast og en jakke jakke. Et annet alternativ er et valg av kontrasterende knappespor. Den gule kurtis kan velges av lang lengde eller kort lengde, vanlig, brodert eller trykt.

Ulike nyanser av gule kurtis gir et variert utseende til individet. En varm farge av natur gul kurtis gjør en dristig stilerklæring og skiller seg ut fra den vanlige mengden.

Se mer: Grå Farge Kurtis

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

36 − = 31