9 Sofistikert Short Blazer Jakker for perfekte kjoler

Kan du huske når overjakker ble polstret, bølgete stifter utelukkende på arbeidsplassen? Alt i betraktning er disse dagene et fjernt minne, og disse organiserte korte blazerne er for øyeblikket et design som er avgjørende for praktisk talt alle mulige forhold. Hva skapet ditt mangler er en bestemmelse av avvikende utvikling, og forvandler kort blazerjakke som du virkelig trenger å ha på deg.

Korte Blazers i stil for menn og kvinner:

Her er de 9 siste designene av kortlange blazere for menn og kvinners garderobe.

1. Regal Blue Scuba Blazer Jacket Short:

Regal Blue Scuba Blazer

Gjenta ditt sporadiske skap med denne korte blazeren for kvinner ved slottet. Laget av pustende denim, vil det også holde deg ny og behagelig. Denne behagelige kappen kan klubbes med dine ønskede klær uten å løfte en finger.

2. Hvit Kort Ermer Blazer For Women:

kort sleeve blazer

Overhør ditt lunte skapet denne sene våren iført denne korte ermet blazer. Tilpasset montert i vanlig passform; Denne hvite frakken er lett i vekt, delikat mot huden og vil holde deg rolig hele dagen. Bruk denne jakken over en vanlig topp og forbedre utseendet på klærne dine.

3. Vero Moda Black Solid Blazer:

kort blazer

Grandstand den attraktive siden av deg ved å glide inn i denne mørke, skraverte korte blazeren for kvinner fra VERO MODA. Produsert med polyester, er denne vanlige passformen lett og behagelig å ha på seg. Fremhever en nakke, erm, zip som spesifiserer rundt magen og en elegant plan, kan dette jakken kombineres med tilfeller av din beslutning om å beundre dato.

4. Kvinne Rød Solid Sommeren Blazer Jacket:

kort blazers for women

Gjør om skapet ditt i midten av året mens du bruker denne korte blazeren med kjoler, i rødt skyggelagt, fra stedet for Just Wow. Skreddersydd i generelt passform, er denne poly crepejakken lett i vekt, delikat mot huden og vil holde deg rolig hele dagen. Bruk denne jakken over en vanlig topp og oppgrader utseendet til klærne dine.

Se mer: Herre Party Wear Blazers

5. Oxolloxo Off-White Solid Reversible Blazer Short:

Kort Blazer Jackets

Sett ditt beste frem til å ha på deg denne gråaktig hued reversible jakken fra stedet for Oxolloxo. Laget av polyester, er dette jakken til damer høy i kvalitet og i tillegg enkel å holde følge med. Inkludert generell passform, vil dette frakke være en fantastisk ekspansjon til skapet ditt.

6. Indian Garage Co. Dim Grå Solid Slim Fit Blazer i kort:

De Indian Garage Co. Dim Grey Solid Slim Fit Blazer

En oppdatert pick for brilliant menn er denne svake, mørke, skyggefulle frakk fra The Indian Garage Co. Produsert ved hjelp av en delikat bomullsmixestruktur, kan denne vanlige passformen brukes til å fullføre både lettvint og semi-avslappende antrekk.

Se mer: Sommeren Blazers For Womens

7. Herre Louis Philippe Sport Grønn Solid Blazer Jacket:

kort blazers for men

Stilt med lynget sjekk oversikt over dette er denne grønne korte blazeren for menn fra Louis Philippe. Poenget med lapelhals og mange lommer gjør dette full-sleeved overbelegg et skap må-ha. Grupper det feilfritt med forskjell blå bukser og kunnskapsrike sko.

8. Shaftesbury London Grey Checked Blazer for Men:

Shaftesbury London Gray Checked Blazer

Rethinking stil og klasse er denne dim jakke fra Shaftesbury London som viser en jevn plan og et montert kutt. Denne overcoat vil være en flat ut glede å ha uferdig fra sin svake tekstur. Gruppe denne overjakken med et par naval force blå bukser, hvit skjorte og mørke sko.

Se mer: Ladies Long Blazer

9. Raymond Ermeløs Svart Solid Slim Fit Blazer:

Raymond Black Solid Slim Fit Blazer

Stedet til Raymond formidler deg denne oppskalere mørke skyggelagd kappen som gir deg smakfull følelse. Tilpasset montert bruk av ultra-delikat rayon tekstur, fremhever det en tynn passform. Denne ermeløse jakken er et kritisk behov i skapet ditt som kan brukes til å oppnå et avansert formell utseende. Tilpass til parade på følgende fest ved å ha på seg den sammen med din formelle dim kondisjonerte skjorte, bukser og trim ups.

Uansett om du matcher deg med vintage Levi og en T-skjorte, eller organiserte bukser og en luksuriøs pullover, vil disse korte blazerne forankre alle utseende. Så velg en for deg fra de korte kappene som er angitt ovenfor og rist din stil blant dine følgesvenner, kollegaer og familie sosiale arrangementer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 − 9 =