9 siste stilige blazere i forskjellige nyanser av grønt

Blazers legger et stilig utseende til vår personlighet. De er mer varme og komfortable. Når vintrene kommer, må frostens etterspørsel dekkes av varme klær, men lag med klær får oss til å se disfigured, det være seg menn eller kvinner. Blazer er det alternativet til klærne av klær, som ikke bare varmer vår kropp, men gir også et smart utseende til vår personlighet. Og når blazere er i forskjellige nyanser av grønt, så komplimenterer du utseendet ditt mer.

Green Blazers for menn og kvinner:

Her er de 15 stilige grønne fargeblazerne i siste mote for menn og kvinner i India.

1. Kvinner Asymmetrisk Grønn Blazer:

grønn blazers

Disse blazere er forskjellige fra de som vi vanligvis ser på folk iført. De legger til et uformelt utseende på vår dressing. Denne blazer er designet for uformelle møter, henge ut med venner eller shopping. Du kan bære den med skinny fit jeans som vil gjøre en perfekt kombinasjon.

2. Lårlengde Skreddersydd Grønn Blazer:

Lår Length Tailored Green Blazer

Hvis du er bosatt i et område som har ekstremt kaldt klima, hvor du ofte opplever snøfall, vil denne tradisjonelle utseendet, lårlengde grønn blazer holde deg varm og dekket. Du kan bære den med både blå og svart smal fit jeans og ankel lengde støvler og beanie cap vil få deg til å se perfekt ut.

3. Korte grønne blazere for kvinner:

Kort Green Blazer

Arbeider du kvinner? Er du kjedelig med samme type dressing hver dag? Hvis ja, så er korte grønne blazere et must prøve for deg. Du kan bruke den med skjørt og bukser. Og hvis du drar for utflukt med familie og venner, kan du også bruke dem på jumpsuits. en kort grønn blazer og tre forskjellige typer dressing stil.

4. Mint Green Blazer:

Mint Green Blazer

Mintgrønn er frisk farge, og bladerens skygge kan brukes på solrike dager. Det er både hyggelig for øyet og går med alle typer omgivelser. Det går bra med svarte strømpebukser eller en kort skjørt av samme nyanse med svarte strømper og knelengde støvler.

Se mer: Orange Blazer Womens

5. Kvinner Dark Green Blazer:

Mørk Green Blazer

Når vi snakker om vintre, er fet og kjedelig hud det første problemet som bekymrer oss. Vi prøver å bære de nyansene som vil gjøre vår hudfarve ser lyse ut. Mørkegrønne blazers gjør ansiktet vårt lyse. Du kan bære det på bunnen av noen lys nyanser av ditt valg.

6. Stilig Lime Green Blazer:

lime Green Blazer

Lime grønn blazer skygge er en ekstremt frisk utseende skygge. Du kan bruke den med bunner av nesten alle nyanser. Denne skyggen kan brukes av både menn og kvinner. Du kan også bruke den med neon nyanser.

Se mer: Blue Blazer Mens

7. Kvinner Grønn Farge Blazer:

kvinner Green Blazer

Kvinner kan også prøve denne skyggen av blazere. Det vil gi mer skjønnhet til deres enkle utseende. Det vil få deg til å se sofistikert. Ulike nyanser av grønne blazers er et must i kvinners garderobe. Bruk dem med skjørt, bukser eller skinny fit jeans.

8. Olive Green Men's Blazers:

Oliven Green Men’s Blazers

Olivengrønn er en unik nyanse av grønt. Menn kan bære den med samme nyanse av bukse og hvit skjorte. Det er et perfekt utseende for et kontor møte med klienter. Du kan velge hvilken som helst nyanse som passer med denne fargen. Denne nyansen kan brukes av både menn og kvinner med skjorte / topper, bukser / skjørt etter eget valg.

Se mer: Velvet Blazers

9. Green Blazers for Men:

Grønn Blazers for Men

Grønn skygge er en nyanse som kan brukes av både menn og kvinner. Og grønne blazers går bra for menn. Du kan kombinere den med både jeans og bukser. Det finnes en rekke grønne nyanser av blazer som kan kombineres med forskjellige typer bunner.

Blazer er den typen vinterklær som kan brukes av både menn og kvinner. Og grønne blazere har en rekke nyanser av grønt som kan prøves på ulike anledninger og møter.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 89 = 98