9 siste samling av Maroon Blazers for menn og kvinner

Blazers er slitt over mange forskjellige klær. Menn bruker dem over kjole skjorter og slips, polo skjorter og vanlige T-skjorter. Blazers går med menns bukser og jeans. Kvinner bærer blazere med skjørt, bukser og jeans. De bærer blazers over skjorter eller T-skjorte og kjoler.

9 Latest Collection of Maroon Blazers for Men & Women

Light & Dark Maroon Blazers in Plain:

Her er en trendy design av formelle og stilige maroon (farge) blazers for menn og kvinner.

1. Lucfashion menns Maroon Blazer:

Lucfashion Men’s Maroon Blazer

Denne varen er en slank fit menns maroon blazer. Den kan brukes som casual og semi-casual slitasje. Den er laget av blandet materiale og har lapel krage. Det er 5 knapper for festing. Det er fulle ermer.

2. Ennoble Mens Dark Maroon Blazer:

foredle Men’s Maroon Blazer

Denne varen er smart, slank fit, menns maroon blazer laget av blandet polyviscose. Denne blazeren går bra med hvit skjorte og grå formelle bukser. Den har hele ermer og mandarin krage.

3. Raymond Menns Maroon Blazer:

Raymond Men’s Maroon Blazer

Denne varen er stilig maroon menns blazer i 100% polyester. Stilen på denne blazeren er slank i passform med lapkrage. Det er en enkelt knapp for festing. Blazer maroon ser bra ut med gråbukser og brune formelle sko.

4. Formelle Maroon Blazers for Men:

Maroon Blazer for Men

Denne varen er menns maroon blazer. Spesialitet på denne blazeren er at den har hakket lapskrage og solid quilted. Den kan brukes casually over noen skjorte og et par jeans. Materialet som brukes til å lage denne blazer er polyester. Stilen på denne maroon blazer er slank passform med sideventiler. Det er også to knapper for festing og to lommer foran.

Se mer: Ladies Purple Blazer

5. Maroon Blazer fra Design Factory:

Maroon Blazer from Design Factory

Denne varen er en maroonfarget blazer for menn. Varen er fra Design Factory. Den er vevet av bomullstoff. Stilen på blazeren er slank i form. Det er varmt og behagelig. Den kan brukes over noen skjorte og et par bukser eller jeans. Blazer har hele ermer. Nakken har tykk svart kant. Åpningen av den enkle frontlommen har tynn kant.

6. Trykt Maroon Blazer for Women:

Skrevet ut Maroon Blazer for Women

Denne varen er en trykt maroon blazer for kvinner. Blazer er fra Park Avenue. Det er en stilig vinterblader som har mørke, veldig små polka prikker over hele blazeren. Denne blazeren kan brukes som uformell slitasje. Materialet som brukes til å lage blazer er bomullsviskose. Lengden på blazeren når opp til hofter. Det er fulle ermer og lapel krage. Denne blazeren er laget for vanlig passform.

Se mer: Red Blazer For Women

7. Formell Maroon Blazer for Women:

Formell Maroon Blazer for Women

Denne varen er solid maroonfarget blazer for kvinner. Klippet er slank og har en formell etterbehandling. Det går bra med en hvit skjorte og mørk skjørt eller bukser. Kragen er hak og lapel. Det er to metallknapper for å feste blazeren. Det er to lommer foran. De har en og en halv inches av klaff over åpningene.

8. Casual Look - Maroon Blazer for Girls:

Uformelt Look – Maroon Blazer for Women

Denne varen er en maroon blazer ment for uformell bruk. Denne blazer ser bra ut på en t-skjorte og et par jeans. Denne maroon blazer har en hakk krage hvis indre fôr er svart. Det er fire metallknapper å legge til blazerens spesielle stil. Også, det er en singel for å feste blazer. Skjæringen av blazer er interessant for sin brede kutt i midten. Det er de tradisjonelle ermene og vanlig passform.

Se mer: Pink Blazer Mens

9. Siste Dark Maroon Blazers i kvinnemote:

Siste Maroon Blazer for Women

Dette elementet er maroon blazer ment for kvinner. Denne blazeren er fra den nyeste stilen og mote. Blazeren har et hakket lapel. Stilen er slank i alle ermer. Det er to lommer foran og en enkelt knapp for festing.

Vi konkluderer fra denne artikkelen at maroon blazers er stylet, designet og laget for både menn og kvinner. Blazerne brukes hovedsakelig for å holde varmen og dermed komfortabel i vintersesongen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 + = 81