9 Siste samling av Maheshwari Sarees med bilder

Maheshwar i Madhya Pradesh, kjent for håndkleddet stoffet og Maheshwari Sarees. Produsert av bomull og ren silke med spesielle design fra zari og brokade.

Maheshwari Silke and Cotton Sarees:

Her er en liste over 9 flotte Maheshwari Saree Designs.

1. Lilla og rød silke Maheshwari Saree:

Maheshwari Sarees-Purple And Red Silk Maheshwari 1

Regal, rik og sofistikert, denne rene silke- og maheshwari sareen snakker majestetisk høyt og klart. Den tradisjonelle håndvollen i paisley-motiver og gylden diamantvev på pallu gjør denne sareen skinn og er ideell for en kveldsmøte.

2. Svart Maheshwari silke med rosa kant:

Maheshwari Sarees-Black Maheshwari Silk With Pink Border 2

Perfekt for en kveldsfunksjon, denne vakre sorte silke maheshwari sareen er så myk, det føles som om du har på deg fjær. Passer for alle aldersgrupper, sari har en stripet kantlinje av nyanser av brunt og gull og en varm rosa kant for å legge til det moderne preg.

3. Khushnuma Ren Silke Maheshwari:

Maheshwari Sarees-Kushnuma Pure Silk Maheshwar 3

Denne nydelige silke sari er fargerik og levende og fyller oss med solnedgangen og lange sommerkvelder. Farger og tekstur er rike og glansfulle og pop mot hverandre. Flott å ha på enhver seremoni eller funksjon.

4. Mørkblå Maheshwari Bomull Silke Saree:

Maheshwari Sarees-Dark Blue Maheshwari Cotton Silk 4

Enkel og sofistikert, denne maheshwari-bomullssareen bærer en eleganse om den og kvinnen som bærer den. Den mørkblå blå bomullssilken i hoveddelen av sareen er en raffinert farge og kontrastert perfekt med nyanser av lilla rosa og grønne striper på pallu.

Se mer: Bollywood Saree Designs

5. Aqua Blue Maheshwari Trykt Cotton Saree:

Maheshwari Sarees-Aqua Blue Maheshwari Printed Cotton Saree 5

En vakker, aqua blå, bomullssaree som er helt fasjonabel for øyeblikket. Den ferske fargen på sareen har vakkert brokadearbeid med gullträdesign og dette er kontrasterende vakkert med de sterke poprosa og gule farger av fuglene i flukt. Nydelig å ha på dagtid, sommerhendelse.

6. Handloom Maheshwari I Blå Og Grønn:

Maheshwari Sarees-Handloom Maheshwari In Blue And Green 6

Ta et pust av frisk luft i denne vakre håndflaten maheshwari med en lys gull zari-grense er i de delikate farger av lysegrønn og nyanser av himmelsblå. En veldig grasiøs sari, som skal bæres med et element av raffinement. Vokner følelser av ro og fortsatt hav.

Se mer: Laxmipati Sarees Collections

7. Mørk Rosa Maheshwari Handloom Saree:

Maheshwari Sarees-Dark Pink Handloom Maheshwari Saree 7

Den lyse og forlokkende fargen på mørk magenta og vin gir denne håndflaten maheshwari saree et snev av klassen. De dype nyansene gir den en rik, majestetisk kvalitet og gylden paisley designvev gjør det perfekt å gå inn i et kveldsfeste med stil.

8. Ren silke Maheshwari Saree I Maroon:

Maheshwari Sarees-Pure Silk Maheshwari Sari In Maroon 8

Her er en to-tonet ren silkesari for å få deg til å føle deg som kongelige. Denne rike og dype skyggen av maroon gir plass til hint av en mørk blå tone og avgir en rik glans avhengig av hvordan lyset treffer det. Med en antikk gylden farge zari vev på grensen og pallu, er dette en utsøkt sari å ha på seg til fester.

Se mer: Sabyasachi Wedding Sarees

9. Blå Tussar Silke Maheshwari Sari Med Håndblokk Skriv ut:

Maheshwari Sarees-Blue Tussar Silk Maheshwari Sari 9

Myk og behagelig, denne mørkblå, maheshwari sari i tussar silke med en zari-kant er veldig stilig. Den blandede blandingen av blå med den krittete hvite, zigzag-håndblokkutskriften, bringer den til forkant av dagens mote. Det er en herlig saree som gir en frisk appell. Flott å ha på dagen, når som helst, hvor som helst.

En del av Indias arv og med utgangspunkt i en kongelig bakgrunn, var de første maheshwari sareene ren silke og designet av dronning Ahilya Bai i det 18. århundre. Det var hennes ønske om å gi disse som spesielle gaver til sine venner og slektninger. Siden da ble maheshwari sari enorm populær og har tatt landet med storm.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 6