9 Siste Plus Size Salwar Suits For Women | Stiler på livet

Tidligere ble det alltid antatt at de vakre modellene ser best ut i deres antrekk. En nullstørrelsesfigur er de som ser de heteste. Menn og kvinner med perfekt figur og antrekk er ambassadørene av stil. Den nye moten startet fra hva de hadde på seg. Skjul skjønnheten til de uformede damene deres utseende blir slitt. De fete damene måtte alltid kle seg i sine uformelle lange te og bukser eller kjoler. Det var enda vanskeligere for dem å kjøpe ferdige klær som er til motestilen. For det meste valgte kvinnene med kurver å ta hjelp av skreddere for å sy dem riktig størrelse. Men i dag er det ikke noe stort. Problemet med å få store størrelses klær har ikke lenger vært et problem for dem.

Attraktiv og Cute Plus Size Salwar Suits for Girls i India.

Her er de øverste 9 pluss størrelsen indiske salwar kameez-designene for damer.

1. Simple Plus Size Salwar Suits Design:

i tillegg til size salwar suits

En løs pluss størrelse salwar kameez kan være baggy på midje linjen og passer for skuldrene og brystet. Salwar kan være rett løs søm for å få de svinete damerne til å føle seg komfortable i sidene av lårene.

2. Full Black Plus Size Pakistansk Salwar Suit:

Full Black Plus Size Pakistani Salwar Suit

Kvinner med kurver kan også gå for vanlig farge salwar kameez med en pluss størrelsesøm som er jevnt løs enn deres faktiske figur. Virkningen av pluss størrelse Pakistansk design salwar kameez er at de ser best ut på kroppen uten å legge større vekt på kroppens form.

3. Plus Size Kaftan Style Salwar Kameez:

I tillegg til Size Kaftan Style Salwar Kameez

Kaftan kan være tilgjengelig readymade pluss størrelse salwar kameez for kvinner som har kurver på toppen. Kvinner med våpen og bryst, kaftan ser fantastisk ut for slike kvinner. Den løse skulder- og armsting gir et hyggelig utseende til dame, uten at den svingete kroppen blir vist.

4. Tradisjonell utformet pluss størrelse Salwar Kameez:

Tradisjonell Designed Plus Size Salwar Kameez

Plus størrelse salwar drakter design kan være fantastisk når syet i tradisjonell antrekk med en vri. En salwar med brede lags lager en designerbit i den tradisjonelle stilen Salwar Kameez design.

Se mer: Long Salwar Suit Designs

5. En pakistansk Salwar Suit Plus Size Design:

EN Pakistani Salwar Suit Plus Size Design

Klarlakkert pluss størrelse salwar kameez-design er også tilgjengelig i pakistanske salwar kameez-samlingen. Den pakistanske antrekken gleder seg til løsesømdesignet som setter på figuren uten å være egnet til kroppsformen.

6. Plus Size Etnisk Salwar Suit:

I tillegg til Size Ethnic Salwar Suit

Anarkali kjoler og flared salwar kameez dresser er også best design for pluss størrelsen kvinner for hvem det synes vanskelig å få pluss størrelsen ferdig salwar kameez. Anarkali og flared slawar kameez er designet på en måte som ser fantastisk ut på damer selv med en buet kropp.

Se mer: Casual Wear Salwar Suits

7. Broderte Plus Størrelse Kurta Design:

brodert Plus Size Kurta Design

Broderi arbeid på løs kameez bringer også en titt på kvinner med stor kropp. En pluss størrelse readymade salwar kameez med broderte kameez kan gi et rikt utseende.

8. Plus Size Anarkali Salwar Suits:

I tillegg til Size Anarkali Salwar Suits

Gulvlengde anarkali kjoler er best pluss størrelse salwar dresser for kvinner. Gulvlengden skjuler også magen. Kvinner med store lår kan også se fantastisk ut i anarkali kjoler. En stor del av pyntet nakke gjør at de får et designutseende.

Se mer: Kort Salwar Kameez Design

9. Palazzo er best for pluss størrelse Salwar Kameez:

Palazzo's Best for Plus Size Salwar Kameez

Palazzo salwar viser seg også å være best pluss størrelse salwar kameez designer alternativ for kvinner med tung kropp. Utseendet med palazzo salwar gjør utseendet slankere og til mote stilen.

Moden til det nylige markedet gleder seg over plussstørrelsesdesignene som lett passer til de svingete størrelsene. Ikke bare vestlige antrekk, men også indiske tradisjonelle salwar kameez er tilgjengelige i alle størrelser. Selv kvinner uten kurver på kroppen kan bære salwar kameez av samme design som gir en pluss størrelse påvirkning. Palazzo s, sharer, brede benbukser eller Patiala salwars er noen av de beste salwars som passer best på buede kvinner og til og med de slanke damerne.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 1