9 Siste Pearl Maang Tikka Designs for Womens | Stiler på livet

Bryllupssesongen er rundt hjørnet, og alt, fra arrangementer til brudekjoler og smykker, bør være perfekt. Snakker om smykker, hver liten detalj er tatt vare på, for å gjøre bruden ser perfekt ut. Unødvendig å si, alt det smykket gjør bruden ser enda mer nydelig ut. Og i indiske bryllup kan man egentlig ikke gå glipp av maang tikkas. Ved siden av å pynte bruden, er det punktet der anhenget til maang tikkaen faller skal være hvor ajna chakra ligger. Så symbolisk representerer maang tikkas unionen av det gifte paret.

Tradisjonelle og vakre Maang Tikka Designs med Pære for Ladies i Trend:

Her snakker vi om perle maang tikkas som er etterspurt i disse dager. La oss ta en titt på dem.

1. Multi-Tier Pearl Matha Pattis:

perle maang tikka

Det tunge smykket ser helt nydelig ut og pynter perfekt pannen til bruden. Denne perle-maang tikkaen er pyntet med krystaller for å gi det et rikere utseende og legge til en kongelig følelse av det. Hvis du vil ha et tyngre utseende, kan du gå for dette fantastiske smykket. Fortrinnsvis kan lange ansikter gå for slike maang tikkas.

2. One-tier Pearl Matha Pattis:

En Tier Pearl Matha Pattis

Dette er sannsynligvis det mest favorittvalget blant brudene som ønsker en mindre tung utseende for bryllupet. I motsetning til multi-tiered matha patti, er denne perle tikka smykker enkle, elegante og mindre sofistikerte, men likevel trendy. Denne månen tikka vil passe rundt ansikter.

3. Pearl Lysekrone Designet Maang Tikka:

Perle Chandelier Designed Maang Tikka

Hvis du har rund ansikt sammen med et stort panne, bør du helst gå for den vakre perle tikkaen i lysekrone stil som det vil fremheve ditt utseende. Denne er belagt med perler og kundan jobber rundt.

4. Side feid Pearl Maang Tikka:

Side Swept Pearl Maang Tikka

Denne vakre nawabi stilen perle maang tikka vil sikkert fremheve funksjonene i ansiktet ditt hvis du helst har et hjerteformet ansikt. Pluss slike maang tikkas vil gå bra med anarkalis.

Se mer: One Side Maang Tikka

5. Sindhi Pearl Matha Patti:

Sindhi Pearl Matha Patti

Denne perle tikkaen i Sindhi-stilen vil dekke pannen og gi deg et fantastisk utseende i det hele tatt. Du kan sikkert gå for det til bryllupet ditt for å fullføre ditt utseende på din store dag. Den sofistikerte stilen vil gjøre enhver indisk jente så pen.

6. Pearl Jhoomar Style Maang Tikka:

Perle Jhoomer Style Maang Tikka

Denne perle tikka er sikkert en varm favoritt denne bryllupsåret og også blant mange indiske kjendiser. Den har en minimalistisk appell til det, hvis du ikke ønsker å gå til et tyngre utseende på bryllupet ditt.

Se mer: Rajasthani Tikka Smykker

7. Rajasthani Pearl Bali:

Rajasthani Pearl Bali

Hvis du vil ha et rajasthani-blikk på bryllupet ditt, kan du velge denne vakre perle-maang tikkaen eller bali. Disse kommer i forskjellige og brede spekter av design og kan passe nesten alle typer ansikter.

8. Flerlags Pearl Maang Tikka:

multi layered Pearl Maang Tikka

Denne slående vakre perle tikka smykker er trend i disse dager som mange indiske bruder velger disse multi layered tikkas. Fortrinnsvis skal runde ansikter forsøke å få en bredere følelse for hodet og pannen.

Se mer: Punjabi Tradisjonell Tikka

9. Tiara stil Pearl Maang Tikka:

Tiara Style Pearl Maang Tikka

Denne perle tikka vil se helt fantastisk ut, mens du setter hodet på som en tiara. Dette passer søte ansikter som ønsker å få et fantastisk utseende på deres store dag, for det ser bra ut med minimal design.

Maang Tikkas er sikkert en av juvelene som fullfører utseendet ditt og samtidig gjør at du ser mer feminin ut. De legger til nåde og appellerer til det generelle bryllupet ditt. Maang Tikka s sammen med matchende halskjede og armbånd vil rocke bryllupet ditt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 − = 31