9 siste magnetiske nesestudier for kvinner i mote

Magnetic nose stud er av metall med sterk kvalitet. Den kommer i 2 stk. En du må sette inn i nesen, og en annen del vil forbli. Den indre delen vil ha en magnetisk overflate som vil tiltrekke seg den ytre delen og vil bli sittende fast på den. På denne måten uten piercing, kan du bruke nesepinne. Den kommer i mange farger. Ved dette kan du unngå anbudet noen prosess med piercing nesen din. For tiden liker jentene ikke å ha nesekring daglig og få et hull på nesen. Denne magnetiske nesepinnen er for dem slik at de kan bære nesen på en spesiell dag.

Vakre design av magnetiske nese ringer for damer i trend:

Her er de beste magnetiske nesepinnene.

1. Magnetic Crystal Nose Stud:

magnetisk Crystal Nose Stud1

Denne magnetiske nesestudien er preget med hvit krystallstein. Hvit krystallstein er tilgjengelig i fem forskjellige størrelser. Du må velge i henhold til nesestørrelsen. Den har stålplate som tiltrekker seg denne krystallstenen og blir en nesepinne.

2. Unik magnetisk nesestopp:

Unik Magnetic Nose Stud

Det er et sjeldent design i nese magnetisk stud med et elefant motiv. En veldig sunn og søt elefantdesign er der i nesestud. Inne i nesen er det en rund plate med høy magnet. Det ser ut til at en elefant beveger seg på nesen din.

3. Pearl Magnetic Nose Stud:

Perle Magnetic Nose Stud

Denne nesen har tre størrelser perle. Den rosa farge magnetiske nese stud er av høy standard. Denne vakre perlen vil bli sittende fast på denne magnetplaten. Perle på nesestudien ser fantastisk ut med glatt overflate. Bortsett fra rosa er andre farger også tilgjengelige i perle design.

4. Magnetic Steel Heart Stud:

magnetisk Steel Heart Stud

Det er et valg av romantisk dame. Den magnetiske nesepinnen inneholder hjerte i stålmateriale. Dette gyldne fargekjertet er å bli limt på sølvrundplate. En dame kan tiltrekke seg mannen sin gjennom denne nesepinnen. Hjertedesignet viser kjærlighetens kronblad på ansiktet hennes.

Se mer: Designer Nose Studs

5. Magnetisk Sparkling Nose Ring:

magnetisk Sparkling Nose Ring

Dette er fantastisk magnetisk nese ring i sølv. To runde perler er festet til hverandre med magnet. Den ytre perlen er preget med en skinnende stein. Stener av forskjellige farger er der. Sten festet på ringen ser squashy og henter hjerte av damer.

6. Sølv magnetisk nese ring med blå ball:

Sølv Magnetic Nose Ring with Blue Ball

I denne nesen er magnetplaten festet på innsiden. Denne sølv nesen ring har himmelsblå farge skyggelagt ball. På begge sider av ballen er det to sølv swirls for å holde ballen stabil. Dette er etnisk design og perfekt med tradisjonelle antrekk.

Se mer: Falsk nese ring

7. Indian Style Large Nose Hoop:

Indian Style Large Nose Hoop

Det er en indisk stil magnetisk stor nese ring. Det er en stjerne design på gull nese ring. Denne nesen ringen er stor og vil fortsette å dingle på ansiktet ditt. Det er en forbløffende design med glitrende stjerne. Du kan til og med bli med en kjede som brude nese ring.

8. Enkel magnetisk nese ring:

Enkel Magnetic Nose Ring

Dette er en antik sølv magnetisk nese ring med en liten sirkel design. Det er et åpent sirkulært mønster på ytre nese. Og ringen går innvendig der det er en magnetplate. Det er veldig enkelt og enkelt å ha på seg daglig. Enkelheten er dens verdi.

Se mer: Klipp på nesepinne

9. Magnetisk populær nese ring:

magnetisk Popular Nose Ring

Dette er utrolig magnetisk nese ring og kjent også. Det er hvit diamant på toppen av nesen og fargen på ringen blir forandret. Med denne rekke ringfarger kan du matche med antrekket ditt. Disse stupendous nesen ringene har tiltrekningskraft.

Magnetic nose stud og ring er i trend for tiden. Det ble kjent med sin ikke-piercing kvalitet. Det er beundringsverdig og fantastisk inspirerende herlig stemning. Magnetic nose stud er rimelig, slik at du kan ha så mange du liker. Du kan bære ny hver dag. Nesten alle damer vil foretrekke å ha det på grunn av sin slående design. Det er mer behagelig.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 27 = 31