9 Siste Klips på Nesepinn Designs for Ladies | Stiler på livet

Klem på nesepinnen er en rund klemformet nesepinne. For dette trenger du ikke å stikke nesen din. Det blir løst av to sider av nesen. Den inneholder mange varianter i neseklipp. Dette ser så vakkert ut på damer. Klem på nesen er veldig kjent med stammefolk. De bærer det daglig. Å se dem ble det populært blant byens folk. Neseklipp er mer brukt av college jenter også. Det gir sexy utseende til ansiktet. Svømmere bruker obligatorisk neseklipp. Og de som har vane med å snorkle i søvn, er det mye nyttig for dem.

Stilig og attraktiv klips på nese-ringesignaler for unge jenter i trenden:

La oss se på topp 9 neseklippet på ringene.

1. Neseklips med turkis stein:

clip-on-nese-pin

Dette er bare eksepsjonell klem på nesepinnen. Et veldig vakkert sølvmønster har blitt gjort i dette runde klippet. Mange sirkulære former er gjort med en slags prikker. Det er en turkis stein i rund form, spettet i mellom. Stenen har et sølvdeksel.

2. Tribal Clip på Nose Pin:

Stamme Clip on Nose Pin

Dette er en slags nese ring klipp med hellige bilder. Disse designene bæres av Tribal area damer. Tre forskjellige formklipp er der. Den ene er hjerteformet med 'om' skrevet. Den ene er runde med noen stråler og sirkel i mellom. På den tredje er det et bilde av gudinnen.

3. Leaf Clip på Nose Pin:

Blad Clip on Nose Pin

Det kommer til å se fortryllende klipp på nesen. Den har tre blader mønster i sølv. Dette runde klippet blir fast i nesen. Den har tradisjonell design som er perfekt for din etniske kjole som choli. Det er klart og får oppmerksomhet med sin enkelhet.

4. Hjerteklips på nesepinne:

Hjerte Clip on Nose Pin

Denne nesen ring klippet på er laget av plast spesielt for barn. Det er hjerteform i rød farge. Under hjerteformen er ledningen bøyd og gitt rund form som går inn i nesen. Rød farge neseklips få øyeblikkelig oppmerksomhet. Det er søtt neseklipp.

Se mer: Designer Nose Pin

5. Diamond Nose Clip:

Diamant Nose Clip

Det er klips på nese ring hoop i gull. Den er belagt med tre glitrende diamanter. To er på rad og en er under de to. Damer som mer denne nippeklippet med hengemodell og diamanter er lagt til smak. Blandingen av diamant og gull appellerer alltid til damer.

6. Brudeklips på nesepinne:

Brude Clip on Nose Pin

Denne utformingen av klippet på nesebøyle er slitt av bruden på sin spesielle dag. Det er en stor bøyle preget med en stor rød stein og antall små hvite steiner. En kjede er festet med en bøyle som du må fikse med hårene dine. Kjeden inneholder en linje med små perler på visse mellomrom.

Se mer: Nese Ring Pressing

7. Blomsterklips på nesepinne:

Blomster Clip on Nose Pin

Det er en floral designklips nese ring. Den er i sølv og skapt sjarmerende med blomsterform. Det er en hvit stein i midten og har petal design besat med blå stein. Dette er en antikk design som aldri vil gå ut av mote. Floral design er eviggrønne og attraktive.

8. Klips på nesepinne til svømmere:

Clip on Nose Pin for Swimmers

Denne svømming nese klippet er en spesiell skapelse for svømmere. Damer mens du går for svømming kan bruke dette neseklippet. Det beskytter vann mot å gå inn i nesen, og hun kan svømme komfortabelt. Det blir fast over nesen og har tre pinner på begge sider.

Se mer: Magnetic Nose Stud

9. Peacock Motif Nose Clip:

påfugl Motif Nose Clip

Det er et fantastisk klipp i nesen ring med påfugl motiv. Det virker som om det er oksidert metall. En dans og lykkelig påfugl skapning er laget på dette neseklippet. Damer føler seg glade for å se på dansen påfugl. Dette neseklippet har engasjerende design.

Som vi så, er det så mange design i klips på nese ring og nyttig også. Ideen om produksjon av neseklips for svømmere er avledet fra denne tradisjonelle nesen. Damene kan prøve denne rekke neseklipp og få et forførende ansikt. Det kan gjøre dagen sin.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 26 = 31