9 Siste Green Salwar Kameez-design for kvinner i trenden

Grønn er overalt og den vanligste farge og tilbys av mennesker. Hunnene er veldig spesielle om fargen og mønsteret av drakten. Blant farge er den grønne allment akseptert og verdsatt av kvinner som det sies at denne fargen forbinder liv, natur, energi og til og med betegner vekst. Denne fargen salwar kameez ser oppsiktsvekkende når den er slitt. Denne fargeklær gjør at du ser frisk ut og glad hele tiden og virker bemerkelsesverdig når den er slitt.

grønn salwar kameez designs

Tradisjonell Green Salwar Kameez Designs:

La oss se på topp 9 design av salwar-drakter i grønn fargetone nyanser.

1. Chanderi Silk Green Salwar Suit:

Chanderi Silk Green Salwar Suit

Den vakre kombinasjonen av hvitt og grønt gir deg et magisk og fantastisk utseende. Selvutformingen på kammez med bred dyp V-hals og den skyggelagte dupattaen gjør at du ser elegant og behagelig ut på alle typer værforhold. Den plissede churidar i bunnen legger til mer utseende på drakten når den bæres.

2. Sea Green Net Salwar Kameez:

Hav Green Net Salwar Kameez

Netto stoffet gir et fint fall på kroppen og fremhever kvinnens funksjon briljant. Den lange sjøgrønne kameez med trådbroderi over hele drakten sammen med palazzobukser er et perfekt antrekk for fester, seremonier og noen lovende funksjoner. Dette er den beste grønne salwar kameez-designen.

3. Stilig Green Salwar Suit Design:

stilig Green Salwar Suit Design

Denne enkle grønne fargen salwar kameez virker veldig smart når den bæres. Den slanke kurta med gyldne knapper preget sammen med plissert churidar og stilig dupatta med forskjellige nyanser av farger, gjør at du ser stilig og nydelig ut når du er slitt.

4. Green Anarkali Salwar Suit:

Grønn Anarkali Salwar Suit

Denne typen grønn farget anarkali salwardrakt er et kongelig antrekk. De tunge gylne og sølvmotivene på nettblussene sammen med det harde arbeidet på halsen virker veldig stilige og unike. Disse typer anarkali-drakter er svært vanlige blant unge jenter og nygifte jenter.

Se mer: Black Salwar Kameez Designs

5. Trykt Papegøye Grønn Salwar Kameez Design:

Skrevet ut Green Salwar Kameez

Trykte bomullsgrønne salwardrakter er veldig populære nå s dager da det er veldig behagelig å ha på og lett å vedlikeholde. Disse typer drakter er tilgjengelige i mange mønster, utskrifter og design, og du kan velge den i henhold til stil og utseende.

6. Patiala Style Green Salwar Suit:

Patiala Style Green Salwar Suit

Denne typen Patiala salwar med kort kameez ser utrolige på unge jenter når de blir slitt. Den vakre jordiske utskrifter på kameez med små pynt av buksene med skyggelagt dupatta gjør at drakten virker bemerkelsesverdig når den bæres. Dette er perfekt antrekk for bryllup.

Se mer: Red Salwar Kameez Suits

7. Angrakha Style Green Salwar Kameez Designs:

Angrakha Style Green Salwar Kameez Design

Denne typen angrakha-drakter gjør kvinner ser kongelige ut og kuttet på halsen er det utrolig å se. Blomsterbroderiet hele kostymen sammen med skyggelagt dupatta gjør at drakten virker sofistikert og flott når den bæres.

8. Indo Western Style Green Salwar Suit:

Indo Western Style Green Salwar Suit

Denne typen indo vestlige type grønne salwardrakter virker veldig trendy som den har blandingen av både indisk og vestlig stil. Den nydelige kutt og bluss med broderte bukser gjør at du ser stilig ut og er ekstra vanlig når du er slitt.

Se mer: Royal Blue Salwar Suit

9. Long Designer Green Salwar Suit:

Lang Designer Green Salwar Suit

Disse typer lang grønn farge salwar-drakten ser nydelig og veldig smart ut når de er slitt. Det gir en person et langvarig utseende, og den stilige dupattaen sammen med plissert churidar gjør at salwar kammez virker ekstra vanlig når den bæres til noen fester eller som kontor slitasje også.

Grønn å være en tidløs og aldri gå ut av motefargen og er perfekt for enhver kvinne uansett alder, hudfarge, kroppstype etc. En kvinne ser vakker ut i grønn dress som det gjør er nærmere naturen. Disse grønne salwar kameez-designene i forskjellige stilarter, mønstre, snitt og nyanser er bare ideen en kvinne kan ha når hun har grønn og med en annen kombinasjon av andre grønne magiske farger.

Bilder Kilde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

80 + = 90