9 Siste 25 gram gull kjede design i India | Stiler på livet

Gull kjeder er designet for å forbedre kvinners utseende. Et attraktivt gullkjede kan være en selvtillitforbedrer for alle damene der ute. Det være seg fester eller noen store arrangementer, damer vil gjerne glede seg over de flotte settene. Det er mange mønstre tilgjengelig basert på vekten av gull.

Best Gold Necklace Designs i 25 gram:

Her er få Golden Necklace design som er mindre enn 25 gram,

1. Golden Beaded Halskjede:

gylden Beaded Necklace

Et vakkert beaded halskjede for alle damene der ute og ser veldig tradisjonelt ut. Perlene er veldig intrikat plassert for å lage 2 strenger av halskjede. Dette er en veldig fin design for et gullkjede som veier under 25 gram og kan fungere ved alle anledninger. Et høydepunkt i dette designet er det passer for damer i alle aldre. Dette er bra i pakken, en fin pick for en 25 gram gullkjede.

2. Plomme Bago Floral Halskjede:

Plomme Bago Floral Necklace

Det er et vakkert blomstret design gyllen kjede tilgjengelig innen 25 gram. Det ser veldig tradisjonelt ut. Blomstermønsteret gir mer skjønnhet til dette kjedet. Det ser elegant ut. Disse 25 gram gullkjede designene er de beste vakre gaver som kan kjøpes for dine spesielle bryllupsdager. Den er utformet veldig pent med de blomstependlene og perlene på trådene.

3. Gemstone Studded Gull Halskjede:

edelsten Studded Gold Necklace

Kjærligheten og lidenskapen til gull blant damer er eksepsjonell. Denne perlen studded halskjede øker skjønnheten i kjedet. De røde og grønne perlene er en ekstra attraksjon i settet. Det ser mer ut som et antikt stykke. Den er best egnet for formelle arrangementer. Bare samsvare med fine øredobber og armbånd for å fullføre settet. Disse gullkjede-designene er tilgjengelige i 25 til 30 gram.

4. utskjæring halskjede:

Skjære ut Necklace

Det er et veldig vakkert halssmykke design i 25 g gull kjede design. Det ser så enkelt ut med en enkelt gylden strand som er utstyrt med de vakre perlene med jevne mellomrom. Det gyldne blomstermønsteret mellom perlene gir så mye eleganse til settet. Det ser så fasjonable ut. Dette passer best for fester. Damene kan flaunere dette flotte halsstykket og føle seg stolt av sin samling.

5. Påfugl anheng halskjede:

påfugl Pendant Necklace

Dette er et tradisjonelt smykke. Alle de damer skal ha en slik design i sin samling. En vakker påfugl anheng legger til storhet. Det er utelukkende håndlaget. Disse påfuglene ser veldig elegante ut på dette gylne settet. Damene kan fargekode med slike flotte påfugldesigner.

6. Drue Cluster Design:

Drue Cluster Design

Dette er et søtt kjede laget av ferskvannsperler og gull. Druene faller anheng ser så enkelt og elegant ut. Dette er en fin kombinasjon av hvite perler og gull. Den har fått en komplisert utforming av druebladene sammen. Det er ganske en hodeskytter hvis du bruker dem på fester. Ta tak i en og ta med i samlingen din.

Se mer: Gull kjede design i 30 gram

7. Gull kjede med hjerte anheng:

Gull Necklace With Heart Pendant

Dette er et hjerte anheng av gull laget for å forbedre skjønnheten av kvinner. Det er et anheng av hjerteform som gir kjedet et fasjonabelt utseende. Dette er den mest verdifulle gave på Valentinsdag. Din elskede ville sette pris på skjønnheten i dette nydelige halsstykket. Dette kommer under kategorien 25 gram gullkjede.

8. Magnolia Leaf Gull Halskjede:

9 Siste 25 gram gull kjede design i India | Stiler på livet

Et vakkert kjede som passer for alle anledninger. Det har flotte blader utformet på dette kjedet. Den lille dråpeanhenget ser så søt på dette kjedet. Bladene er hver intrikat utformet. Det er en vakker design for alle damer og lette vekt kjede som er lett rimelig for alle. Bare kan ikke forestille meg at et slikt flott design kunne gjøres innen 25 gram gull. Det er en fantastisk skapelse.

Se mer: Gull kjede design i 40 gram

9. Svart Perle Gull Halskjede:

Svart Bead Gold Necklace

Dette er et veldig tradisjonelt nakkestykke. Dette har vakre tilbake perler og gullperler nøye utformet. Lengden er justerbar. Dette er en daglig slitasje slags smykker. Dette ville være en stor fordel for alle damene. Dette er et viktig design for alle damene i deres gyldne samling. Denne designen er tilgjengelig med vekt mindre enn 20 gram også. Det er et veldig delikat mønster som ser veldig tradisjonelt ut.

Gull ornamenter er den viktigste delen av hver kvinne. De tar vare på denne gyldne smykker med stor forsiktighet. Disse designene som er mindre enn 25 gram er de vakreste gaver til damene. Gyllene perler i kombinasjon med sorte perler eller perler ville være en veldig vakker design.

Se mer: 5 Gram Gull Halskjede Design i India

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 8 =