9 Simple Look Vanlige gull Bangles Designs fra India

"Bangles" er alltid på et tilgjengelig og rimelig utvalg av juvel. Indiske kvinner er kjent for å ha Gold ornamenter som er en tradisjonell indisk kultur. Kvinner som har på seg en gullørring, kjede og Bangles i sitt daglige rutinemessige liv, blir ofte sett. Selv om konseptet med å ha dekorative og tunge gullsmykker er fading ut sakte på grunn av en nylig mote av å ha lette og enkle vekt gull ornamenter som har kommet inn i spill. Vanlige gull Bangles er vanligvis sett i dag som kan brukes regelmessig så vel som i enhver anledning.

Vanlig Bangle Design i gull:

Her er en liste over 9 tradisjonelle og vakre enkle gull armbånd for indiske kvinner.

1. Vanlig gull tykk Bangle:

vanlig gold bangles

En vanlig tykk armbånd kan være det enkleste og det perfekte ornamentet for slags anledning som vil gå bra med etnisk slitasje. En tykk og bredde på 3mm armbånd vil nesten ligne som en kada armbånd uten noe design.

2. Vanlige Tynne Gull Bangles:

Vanlig Thin Gold Bangle

Tynne glatte armbånd kan matches med noen form for fargerik glassarmbånd som kan være en god kombinasjon. Tynn bangle kan mindre mindre vekt så vel som tung som avhenger av hvilket er det personlige valget.

3. Grooved Plain Gold Bangles:

rillet Plain Gold Bangle

Bangles som har en serrated finish på armbåndet som kan håndskåret samt maskinbearbeidet eller laserskåret armbånd. Håndskårne armbånd tar mye tid å fullføre bangle design. Grooved armbånd vil gå som senter bangle sammen med Kada Bangles.

Se mer: Rold Gold Bangles

4. Floral Design Vanlig Bangle for Girls:

Blomster Design Plain Bangle

Floral design er det vanligste mønsteret sett på armbåndet. Blomstermønsteret er vanligvis gravert på armbåndet ved hjelp av en modernisert teknikkombinasjon med en skinnende eller matt finish.

5. Laser Designet Plain Gold Bangles:

laser Designed Plain Gold Bangle

Laserskæringer gir en presis arbeidsutgang på grunn av sin ryddige kutting laget av lasermaskiner som er installert av designinngangen på disse lasermaskiner. Designene kan være av linjemønster eller sirkulært mønster.

Se mer: Vanlig Rose Gold Bangle

6. Maskin Cut-Shiny Plain Bangles:

Maskin Cut-Shiny Plain Bangle

Maskinskåret armbånd produseres mye i dag på grunn av det nøyaktige arbeidsmønsteret rundt armbåndet. Denne gullarmbåndet er skinnende når maskinskåret design er preget på armbåndet. Vanligvis er hjørnene i armlene laget skinnende.

7. Shinny Laser Work Plain Bangle:

shinny Laser work Plain Bangle

Laserskåret armbånd er mest holdbare og har høy motstand mot belastning og slitasje. Den laserdesignede kan brukes som daglig bruk sammenlignet med andre spinkel design.

8. Filigree-arbeidet-vanlig gull Bangle:

filigran Worked-Plain Gold Bangle

Denne typen design kalles også som Tarakasi, som stammer fra Orissa. I dette mønsteret av armbånd blir gull smeltet og gulldråper dannes, og de er utformet i forskjellige mønster. Dette er en veldig delikat bangle.

Se mer: Tynne Gull Bangles Design

9. Flat Plain Gold Bangle:

Flat Plain Gold Bangle

Gull armbånd kan gjøres i ulike former. Det vanligste mønsteret er den sirkulære avrundede kanten form den neste på listen er den flate gullbangle. Denne typen bangle mest brukt av eldre mennesker på grunn av sin enkle mønster. Flat gull med design brukes av alle aldersgrupper.

Å velge riktig design for daglig bruk er veldig viktig med riktig riktig mengde gull og en annen legeringskombinasjon er nøkkelen. Designene som flat glatt gull, den tykke tykke armlen er det definitive valget, siden smusseposten vil være forholdsvis mindre enn den utformede armbåndet. Design som helt ren bangle som ikke har noen hule indre overflater, er det beste å bære daglig, noe som ikke gir sjanse for støvakkumulering. Å gå etter rene gull armbånd som kan være svært skjøre, så man må være forsiktig når de brukes rutinemessig.

Leave A Comment

7 + 3 =