9 Simple Galicha Rangoli Designs | Stiler på livet

Ordet Galicha betyr mat eller teppe. Derfor er galicha rangoli ment å bli gjort veldig pent og bør ha fint arbeid i den. Innebygde detaljer ser vakker ut og gjør det ser veldig bra ut som. Bruk av lyse farger vil gjøre det mer attraktivt. Denne typen rangoli er tidkrevende, men sluttresultatet er enestående.

Beautiful Galicha Rangoli Designs med bilder:

La oss se de topp 9 Galicha rangoli-designene for å prøve i enhver festival sesong.

1. Halvsirkelformet Galicha Rangoli:

Halvsirkel Shaped Galicha Rangoli

Galicha rangoli kan gjøres i ulike former. For å få det til å se annerledes ut, kan man lage halvcirkel. Denne designen ser best ut foran en dør eller inngangspartiet. Lys og kontrastfarger ser best ut. Det kan også gjøres ved å bruke plakatmaling, men det ser best ut når det er gjort med rangoli pulver. Mange detaljer med hvitt pulver kan gjøre det ser bra ut.

2. Tradisjonell Galicha Rangoli Design:

Tradisjonell Galicha Rangoli Design

Bildet av guder eller gudinner kan også gjøres på gulvet. Dette kan være vanskelig for alle å tegne, men ser veldig bra ut når de er ferdig på festivaler. Denne typen mønster viser seg å være veldig tradisjonell. Størrelsen på rangoliene kan variere. Det kan enten gjøres i stor skala eller i et lite område. På bildet ovenfor er herre Ganesha i en sirkel med store rektangulære områder som strekker seg fra to sider. Dette mønsteret ser bra ut når du er ferdig på en sti.

3. Galicha Rangoli for Diya:

Galicha Rangoli for Diya

Galicha rangoli kan gjøres rundt diya eller diya-stativet. Dette vil markere diya og gjøre huset ditt se vakkert ut. Designet er generelt enkelt og gjort på små overflateområder, slik at det ikke opptar mye plass. To av slike galicha rangolis på to sider av samme dør med diyas på den ser spektakulære ut. Detaljering av rangoli-designen kan gjøres som per bekvemmelighet.

Se mer: Rangoli portrettdesigner

4. Square Shaped Galicha Rangoli Design:

Torget Shaped Galicha Rangoli Design

Galicha rangoli design kan også gjøres i en firkantet form. Det skal generelt gjøres i midten av huset eller ved inngangen. Bortsett fra torget, kan man også lage mønstre utenfor grensen. Dette gjør at rangoli ser enda bedre ut. Kontrastfarger bør brukes til å gjøre det ser attraktivt ut. Man må unngå å bruke for mange typer farger og velge tre til fire nyanser.

5. Floral Galicha Rangoli Design:

Blomster Galicha Rangoli Design

En blomst kan gjøres ved hjelp av forskjellige farger som en rangoli. For å gjøre det vakkert, kan detaljering gjøres ved å bruke forskjellige nyanser, og blomstens design kan variere. En kant langs hovedblomstene vil fullføre utseendet. Grensen kan også ha blader og små blomster. Denne typen rangoli kan gjøres ved inngangen eller i sentrum av huset.

6. Florescent Colored Galicha Rangoli:

fluoriser Coloured Galicha Rangoli

I stedet for å bruke det vanlige rangoli-pulveret kan man bruke floriserende pulver. Dette vil ikke bare gjøre rangoliene mer attraktive, men vil også gjøre detaljene ser særpregete ut. Samtidig er denne typen farge ikke brukt ofte, så det vil automatisk gjøre rangoliene annerledes. Religiøse symboler kan gjøres for å passe til anledningen.

Se mer: Easy Rangoli Designs med bilder

7. Påfuglformet Galicha Rangoli:

påfugl Shaped Galicha Rangoli

Galicha rangoli kan gjøres ved å lage påfugler. Dette gir et veldig tradisjonelt utseende. Det ser best ut når det er gjort på et stort overflateområde. I stedet for å gjøre for mange detaljer må man velge nyanser riktig. Detaljer må gjøres ved å bruke hvitt pulver bare som det vil gjøre da design fremtredende. Skygge kan gjøres inne i påfuglen som vil gjøre påfuglen forskjellig fra det vanlige mønsteret.

8. Rainbow Colored Galicha Rangoli:

Regnbue Colored Galicha Rangoli

Regnbue nyanser kan brukes til å lage rangoli. Man kan bruke nyanser i midten og deretter bruke hvitt pulver for å lage detaljer utenfor sirkelen. Denne typen design er ikke vanlig og ser veldig trendy ut. Det er ikke bare fargene som gjør det til å se attraktivt, men også detaljering gjort av hvitt pulver. Stort overflateområde ville være det beste for denne typen mønster.

Se mer: Tre Rangoli bilder

9. Galicha Rangoli for et stort rom:

Galicha Rangoli for a Large Space

Denne typen rangoli ser best når den er ferdig på et stort overflateområde. Bruk av forskjellige nyanser er unngått; I stedet brukes det hvite pulveret på toppen av de forskjellige nyanser. Skygge av nyanser kan gjøres som vist ovenfor. Dette vil gi en kant til det. Skjønnheten i denne rangoli reflekteres bare når det er gjort et stort område. Hvitt pulver kan brukes til å lage mønstre utenfor sirkelen også som vist ovenfor.

Bildekilde: 4.

Leave A Comment

65 + = 72