9 Simple Designer Work Bluser i Lilla Fargevarianser

Lilla er en kongelig farge som bringer et nobel utseende på antrekket ditt. Kombinasjonen av rød og blå blanding som danner stabilitet gjør en dynamisk effekt av kraft, luksus og rikdom. Ambisiøse kvinner vil alltid smake på den lilla fargen. Lilla anses også å være en farge av lidenskap, hengivenhet, stolthet og visdom. Den kongelige berøringen av lilla er fascinerende.

Blant de forskjellige nyanser av lilla orkidé lilla, fiolett og ametyst er de sjarmerende nyanser mens periwinkle, lilla og lavendel er de lyse lilla nyanser ofte valgt med kombinasjonen av sølv. En mørk nyanse av lilla kan være de med aubergine, vin eller harpikspurpur som gir en dybde til fargen. Magenta, blomme, drue eller syltetøy er de rosa lilla nyanser som gir en floriserende følelse.

Lilla fargebluser for kvinner:

Her er en samling av 9 vakreste designer bryllupsreise bluser i farge lilla.

1. En fløyel lilla bluse:

Purple Blouse

En fløyel lilla bluse til kvinner med gyllen broderibluse med høy nakke design kan gi deg et rikt utseende. Kvinner i alle aldre kan se bedårende i lilla blanding. En unik stolthet og glamour gjenspeiler fra den lilla tonen.

2. High Neck Ermeløs Lilla Bluse:

Høy Neck Sleeveless Purple Blouse

Kvinner lilla bluser kan designes glamorøse med en ren nakke og høy nakke lukket bak. Ryggen kan forbli åpen med en enkel krok på baksiden for festet. En slik elegant design kan se fantastisk ut med tung og vanlig saree.

3. Kontrast Match med Lilla Bluse:

Kontrast Match with Purple Blouse

En kontrastfarget saree bluseffekt er alltid iøynefallende og attraktiv. Helt kontrastfargede farger grønne og lilla kan fange oppmerksomhet mot skjønnheten. En brokett lilla bluse til kvinner med en ren lys grønn saree med lilla kantlinje kan gi deg en fest utseende.

4. Sequined Lilla Halter Halsbluse:

paljett Purple Halter Neck Blouse

Sequins gir glamour til antrekket. En halter hals sølv sequined orkidé lyserød bluse ser fantastisk ut på en vakker dame. Sareen kan være ren eller til og med paljetter, men blusen alene gjør alt for ditt glamorøse utseende til å skinne ut.

Se mer: Oransje Designer Bluse

5. Dark Purple Net Saree Blouse:

Mørk Purple Net Saree Blouse

En mørk lilla bluse med tykke stropper og mindre tilbake er en fantastisk design for å glamme på antrekket. En mørk lilla nett saree med blomstermuskler på dem kan gi deg en fantastisk utsikt.

6. High Collar Purple Functional Sleeve Blouse:

Høy Collar Purple Functional Sleeve Blouse

For en anstendig og rik utseende for en tradisjonell eller enkel funksjon, vil en bomullsbluse med en funksjonell ermetilstand se elegant ut med en lignende farge som passer godt med lilla. Lilla bluser til kvinner kan velges i henhold til funksjonen.

Se mer: Sølv Farge Bluse Design

7. Deep Purple Heavy Work Blouse:

Dyp Purple Heavy work Blouse

Dyp lilla bluse til damer kan være mer elegant fantastisk når den er utsmykket med gyllen slitasje på hele blusen. En fløyels berøring med stoffet gir perfekt blanding til fargen og utseendet.

8. Netto Designet Lilla Bluse:

Nett Designed Purple Blouse

Netto nakke design er dagens trend i mote av tradisjonell saree blouse outfit. En sequined lilla nett og nakke silke stoff kan kombineres, gjør et designerbluse mønster. En tung er kan gå fantastisk med en så enkel stil lilla bluse for kvinner.

Se mer: Ladies White Blouses

9. Brude Lilla Bluse Design:

Brude Purple Blouse Design

Lilla bluser til bryllup er veldig mye utmerket valg for å glamme seg opp i bryllupsåret. En brud som har den rike utseendet på lilla farge ser alltid fantastisk ut. En gylden brodert lilla bluse gir også stor betydning for brochette saree.

Lilla er alltid sett fra avstand. Ja faktisk, noen ganger velger lilla gjør et merkelig utvalg av dressing når du er på en solrik piknik eller på forretningsfester. Det blir noen ganger et merkelig utvalg. Men for tradisjonelle fester og feiringer som bryllupsmottakelser, jubileer eller et øyeblikk av stolthet, kjærlighet og hengivenhet, kan lilla antrekk sikkert gi følelser i atmosfæren.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 3