9 Pretty Floral Tops for Girls in Fashion 2018 | Stiler på livet

Blomstret på toppen er som å ha noe godt. Noen jenter har forelsket på blomstertrykk. Og det ser også fint ut på dem. Blomstertrykk består av blomster og blader design av forskjellige farger. Design kan være rotete og enkle også. Blomstrete skriveplagg ser best ut med slanke fit jeans. Det gir flott utseende til jenter. Damene er vakkerere i blomstertopper. På blomstretrykk kan det også være broderi og perlearbeid. Blomstretrykk er en kunst for å designe for å gi et behagelig utseende for brukeren.

Blomstermotiver i trend for jenter:

Her er en liste over 9 vakre blomster topper for damer med stilige nakke.

1. Ladies Floral Top Outfit:

floral tops

Denne blomstertoppen gir anstendig utseende til damer. Det er en halv erme og en god søm er gitt til ermene. Her er det rotete blomstertrykk med løs passform. Damene vil se vakkert ut i denne blomstertoppen. Det er snyggt, behagelig og av høy kvalitet.

2. Girl's Floral Top Fashion:

jentas Floral Top

Denne blomstrete printen skal se attraktiv ut på unge jenter. Det er ermeløs og på slutten av den øverste tråden henger. Denne toppen har krage på nakken. Det vil bli favoritter for festdyr jenter. Den er kort i lengde og ser nydelig ut med blå slanke fit jeans. Beltet er også bundet på jeans.

3. Kvinnenes Blomstreteppe Tank Top:

Blomster Tank Top

Det er silke stoff blomstret trykk tank top. Damen har gjort gode sammenkoblinger med blå jeans kort og perle mala på halsen. Du kan til og med ha på seg skulder over det. Det leverer kult bilde av en jente. Denne toppen har stor blomsterdruk med base marinblå farge. Jenter vil se herlig ut i dette.

4. Floral Print Ermeløs Top:

uten ermer Floral Top

Denne blomstertoppen er ermeløs med gul farge. Det blir stramt på mageporsjon. Damen har gjort god kamp med hvite jeans som ser fantastisk ut. Jenta ser flott ut i åpent hår. Det vil se flott ut på unge jenter.

Se mer: Kvinners trykte topper

5. Pretty Floral Tops for Girls:

Ganske Floral Top

Denne blomstertoppen er veldig pen med blomster og etterlater mønster i rund hals og halv erme. Jenta ser også utmerkede slitasje på toppen med mørke bukser, briller og bundet hår, avslappende nær stranden. Det ser ut til at denne blomstertoppen gir fysisk letthet til denne damen.

6. Trykt Chiffon Floral Top:

chiffon Floral Top

Denne blomstertoppen er i chiffong materiale med kun striper på skulder og ermeløs. Det er gjennomsiktig, så du må ha full indre innsiden. Den grønne farge chiffon blomstermotoren ser fantastisk ut med hvite shorts. Damen med denne blomstertoppen ser varm og sexy ut.

Se mer: Siste Chiffon Topper

7. Blomstertopp med broderi:

Blomster Top with Embroidery

Denne blomstertoppen har full hylse med tykt blonder og broderi på halsen. Broderi arbeid ser flott ut på blomstertopp. Jenta har slitt mini skjørt med blomstertopp som er i stand til å levere fengslende personlighet. Jeg elsker denne blomstertoppen.

8. Små blomstrende topp:

Blomster Crop Top

Nå er dette fantastisk blomstertopp. Denne blomstertoppen har vekstmønster. Det er å utsette kroppen og sensuous. Tykk perle og gemstone kjøpesenter vil se best ut med denne blomstertoppen. Unge jenter kan bære denne toppen mens de går på piknik eller på stranden. Det gir sexy appell til publikum.

Se mer: Churidar Top Designs

9. Full-Sleeve Floral Top:

Full Sleeve Floral Top

Denne floral topp er full ermet med en bue på nakken. På bunnen er en ribbet jean slitt av denne damen. Denne blomstertoppen er perfekt for damer som det er opp til standarden. Damene vil se utseende og beskjeden i denne blomstertoppen. Det er dekorert og egnet for damer.

Blomstretrykk vil aldri gå ut av mote på grunn av likheten til damer for blomster. Blomstertopper legger duft til damens utseende. Det vil gi fortryllende personlighet. Du kan møte forskjellige blomstertopper i mønster og design. Blomstretrykk ser nydelig og anstendig ut på damer. Det krever mye innsats for å designe blomsterblad.

Bilder Kilde: 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 + = 64