9 Precious Platinum Engagement Rings for ham og henne Stiler på livet

Platina er et dyrt metall i hvit farge. Platina forlovelsesringer er så stilige i utseende og gir tilfredsstillelse til brukeren. Utformingen av platina forlovelsesringer er veldig fin og delikat. Når du bærer platina forlovelsesring, formidler den din rikdom. Platinmetall er sterkere enn gull. Du kan også blande platina med gull. Det vil se fantastisk ut.

Forlovelsesringer er dyrebare for par. De liker alltid å velge den beste ringen for hverandre. De kan velge samme designring, dvs. parring. Platina forlovelsesring vil se nydelig ut enn gullring.

Platinum Ringer for Engagement:

Her anslått vi noen av de beste designene og stilene av forlovelsesringer i platina metall.

1. Platinum Diamond Engagement Ring:

platina engagement rings

I denne platina-ringen er det en stor solitaire-diamant og en serie små diamanter. En vakker form har blitt gitt til en rekke små diamanter. Det ser fabelaktig ut og vil øke skjønnheten til brukeren.

2. Tykk Platina Forlovelsesring:

Tykk Platinum Engagement Ring

Det er så dyrt og utrolig platina forlovelsesring for menn. Det vil se flott ut når du får deg til å være iført denne ringen, og han vil bli så glad. Diamanter betyr den sanne kjærligheten til din livspartner.

3. Classic Platinum Engagement Ring:

Classic Platinum Engagement Ring

Dette er en klassisk design i platina forlovelsesring for henne. Det er enkelt i design, men dekker halvparten av ringen med små diamanter. Det ser ut som diamanter er flytende på ringen. Det er veldig delikat og trenger omsorg i håndtering.

4. par platina engasjement ringer:

platina Couple Engagement Ring

Dette er par forlovelsesring med samme design. Lovers velger vanligvis noen ring for deres engasjement. Det er som å forplikte seg til å gifte seg med hverandre. Det er klart uten noen diamant, men fortsatt nydelig en.

Se mer: Diamond Engagement Rings

5. Platinum Gold Engagement Ring:

platina Gold Engagement Ring

Dette er noe virkelig fantastisk. Denne ringen er en kombinasjon av platina og gull. Den midtre diamanten skinner så lyst. Du trenger ikke noen annen fingerring når du har slitt denne. Bare en er nok til å vise.

6. Chain Design Platinum Engagement Ring:

Kjede Design Platinum Engagement Ring

Nå er dette en ny design i platina forlovelsesring. Det ser ut som en kjede er bundet med en platinestreng. Det er uvanlig og vil ikke finne noen dame iført denne designringen. Dette vil se unikt ut på hennes hånd.

Se mer: Forlovelsesring designere

7. Platinum Engagement Ring med Bow Design:

platina Engagement Ring with Bow Design

Denne platina forlovelsesringen har bueformet design med diamantbelagt på den. Det ser nydelig og sjarmerende ut. Det kommer til å se attraktivt ut på dameens hånd. Hun vil muntre opp med å se dette designet i hennes forlovelsesring.

8. Flere Platina Engagement Rings:

multiple Platinum Engagement Rings

Dette er en samling av fem platina forlovelsesringer. Fra mitt synspunkt kan dette være de beste designene, da du enkelt kan håndtere disse. Tung og delikat design trenger oppmerksomhet. Men disse designene er tøffe og tøffe.

Se mer: Vintage antikke forlovelsesringer

9. To lagdelt platina forlovelsesring:

To Layered Platinum Engagement Ring

Dette er virkelig uvanlig design i platina forlovelsesring. Den er preget med en diamant i mellomområdet. Og god design er gitt til ytre grensen. Den har nydelig design. Det vil hente hjerte av damen din.

Selv om det er ulike design i platina-forlovelsesring, vil det likevel bli enkelhet. Forlovelsesring er slik at du må bruke den regelmessig slik at den skal være enkel og nykter. Du kan lett bære og jobbe uten problemer. Platina forlovelsesring er et tegn på hengivenhet og kjærlighet til hverandre. Det er et løfte om å elske hverandre til evigheten. Det er en sjanse for at du kan bli forvirret når det gjelder å velge en passende design for din forlovelsesring. Ringenes design bør være slik at den arresterer sinnet ditt for alltid. Du får aldri misliker for det.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1